Merhabalar..Benim Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı İbrahim'in ölümü en zirvede. Etkisi ve oyunculuğu unutulmazdı. Zaten Okan Yalabık özel bir oyuncu nezdimde..
Bir düşün bakalım. Senin hangisi?😊
Ölümü sizi en çok üzen dizi/film/ roman karakteri hangisi?
ben fıtrat olarak, sonu iyi biten filmleri seven bir insanım.. mutlu son olmalı.. spoiler görüp de sonunun üzücü ve ölümlü bittiğini öğrendiğim bir film veyaz diziyi de izlememek gibi pis bir huyum var. çok kez sizin yapacağınız filmin dee , senaryoyu yazanın daa , yönetmenin dee diye başlayıp sağlam şekilde çok ayıp ve ahlaki mugayir kelimeler ve deyişlerle devam ettirdiğim iyi dilekler olmuştur.. sanırım son zamanlarda en çok amazing spider man filminin ikincisinde Gwen in ölüm sahnesi beni delirtmişti.. bir de sanırım Armageddon filminde , Bruce Willis in müstakbel damadının yerine göktaşında kendisinin kaldığı an... kızıma iyi bak.. ve malum Yeşil yol daki iyilik timsali çakma dev adam John Coffey nin öldüğü an... Çok ama çok sövdüm senaristinden yönetmenine kadar.. sülalelerini ve günyüzü görmemiş Trakya küfürlerini de ekledim hatta , benim gibi kibar bir adam.. Ayıp ama ya.
Sevgiler benden size. Mersi.. :) @By_Cola hakkini helal et mudur. Bir yandan uzuldum de spoiler yemene ama elimde olmadan da cok guluyorum şu an. herkes uyuyor hatta apartman kalkmasin diye agzimi kapatip hmkpfff diye guldum :))) o film muazzam bir filmdir. Her ne olursa olsun izlenmelidir. Beni 2 yerinde saglam sekilde aglatmistir.. bir tanesi baba oglun kavusmasina verilen tepki. otekisi de ayriliga verilen. Kesinlikle izlemelisin.
Vatanım Sensin dizisinde Miralay Tevfik'in Eşref'i öldürmesi olurdu. Yan yana olduğunu sandığın kişiden kurşunu yiyorsun.. Şahsen hayatımda böyle çok olay var belki ondan etkiledi o sahne.