Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny'nin kendisine attığı mesajları ifşa eden Instagram fenomeni Beren Güney, seneler önce cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti. Beren Güney'in eski hali sosyal medyada olay oldu.1985 doğumlu Beren'in, eski isminin Tolga İmanoğlu olduğu ortaya çıktı. Güzel fenomen yurt dışında ameliyat olup Türkiye'ye Beren Güney olarak geldi.Tolga vs BerenInstagram'da cesur paylaşımlar yapan ve 95,8 bin takipçisi olan Beren Güney açıklamasıyla olay oldu. Sosyal medyada çıkan cinsiyet değiştirdi iddialarının ardından Beren Güney de yaptığı paylaşımla gerçeği itiraf etti.Cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti"Artık sizden gizlim saklım yok ve herkesin her şeyi öğrenmesinin zamanının geldiğini düşünüyorum. Başta ailem olmak üzere en yakın arkadaşlarımın desteğiyle bu paylaşımı yapacak cesareti kendimde bulabildim.O artık BerenUzun yıllar boyunca hayalini kurduğum görüntüye sahibim ve kendimle gurur duyuyorum. Kimse dışardan göründüğü gibi değildir ve kimsenin içinde neler yaşadığını bilemezsiniz. Eğer içinizden birine bile ışık tutabiliyorsam ve güç verebiliyorsam ne mutlu bana. Hayallerinizin peşinden gidin. Kendinize ve potansiyelinize inanmaktan asla vazgeçmeyin! dedi (Mynet)
Herkes ahlakçı kesilmiş. Vurun * hala devam ediyor. Anladık hepiniz çok dini bütün çok ahlaklı insanlarsınız. Yorum yaparken bunu belli etmezseniz olmaz zaten. Ne güzel akladınız kendinizi. Herkesin yazdığı "dünya nereye gidiyor, başımıza taş yağacak" gibi şeyler. Tabi ki çok güzel olmuş aferin diyemeyiz ama homoseksüellik büyük oranda doğuştan gelir. Bir insan nasıl doğuştan kör, sakat veya eksik organla veya akıl hastası olarak doğuyorsa, cinsiyet olarakta ara cins olarak doğabilir. Bu tamamen doğanın bir gerçeği. Kimseyi rahatsız etmediği ve gereksiz reklam yapmadığı sürece karışamayız ve kötü bir şey söyleyemeyiz. Bunun katılıp katılmamakla da bir alakası yok. Sadece bir doğa olayı, hepsi bu.
Bunları görüp örnek alan belki çok yok ama etkilenen yeri gelip taklit eden sosyal medyanın yalan dünyasını gerçek sanan bir sürü cahil cühela var cahilliklerinin farkında bile değiller
Bu kararı verenler ve bu tür haberler çok sıklaştı.. Benim düşüncem, bu kadar çok insan da yanlış bedende doğmuş olamaz, diye düşünüyorum. İnsanlarda bir tatminsizlik ve duygusal boşluk duygusu var. Ve bu da böyle yönelmelere neden oluyor kanımca. Hayır, böyle biriyle #Aşk yaşamam.
Velev ki söylediğini doğru varsayalım Böyle bir dünyada kim neden erkek olarak yaşar ki? Bugün erkeklerin büyük çoğunluğunun iş-aile-toplum gibi konularında korkusu olmasa kadın olacağına eminim. Çünkü kadın olmak kadar güzel bişey yok bu dünyada. 100 yıl önceki erkeklere bakıyosun, şimdiki erkeklere bakıyosun, herşey ayn hiçbişey değişmemiş. Ama 100 yıl önceki ve şimdiki kadınlara bakıyosun baştan sona yaşam tarzı değişmiş. Yeni haklar, yeni kıyafetler, yeni üstünlükler, yeni ilgiler değerler, yeni güzellikler vs... Ama erkek azıcık dar pantolon giyse laf ediliyo. Böyle bir ülkede kimse erkek olmak istemez. Hani homofobikler diyor ya "toplumu ib*ne" yapacaklar" diye. Aynen öyle... Toplum zaten isteseniz de istemeseniz de eşcinsel veya trans olacak. Bugün yetiştirdiğiniz "errrrrrkkkeekkkk" çocuklarınız birkaç yıl sonra trans olacaklar. Bu dediğim şaka değil.
@morpathy, ben kendi görüşümü söyledim. Herşey olabilir bunu ne ben ne siz ne bir diğeri bilemez şu an için. Ama umarım bunun olduğu zamanlarda yaşıyor olmam. Erkek olarak tanıdığım insanların kadınlığa döndüğünü görmek istemem.
Yaşıyorsun zaten. Şimdi bile transların sayısı 1 milyon civarında ve giderek artıyo. Millet aylar sonrasına randevu alabiliyo. Yok öyle erkeğe "çalış çalış öl" deyip de hayatını yaşamak. Eşitlikse al sana eşitlik... Erkekler artık uyanıyor ne düşünüyorsunuz? ↗
canım mısın ya bu insanlar keyfinden yapmıyor bunu cinsel kimlik bozukluğundan dolayı yapıyorlar. Böyle binlerce arkadaşım var. İnsanların ne yaşadığını bilmeden burda boş boş atıp tutma.
Cinsel kimliği kişiliği yüzünden bozuluyor ve ruhsal sorunları olabilir ama sapkınlığa düşmek çözüm değil. Ben ne kimliği bozuklar gördüm kardeşim ama küfrünü sana iade ediyor biraz da okuyup kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum.
Cinsiyet değiştiren biriyle olmam kınamıyorum aksine kendimi tuhaf hisederim ve gerginleşirim Kendini nasık görmek istersen öyle görürsün dini açısından değilde iç dünyayla ilgili bu saygı duyarım...
Insanı estetiğe itiyorsunuz. Bizde çok güzel olurduk lakin estetigimiz yok 😂😂Bide safkan erkek olsun istemem diğer türlü.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İtiraf etti değil de açıklamak zorunda kaldı desek daha doğru olur Transfobiklerin sosyal medyada sürekli ifşa etmesinden bıktı kendisi açıkladı Ayrıca 85 değil 1995 doğumlu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Şaşırdım mı tabii ki hayır. Sosyal medya kadından dönme ve ya gaylarla dolu. Bunların alayı da fenomen. Sanatçı bozuntuları da bunların arkasında. Kerimcan isimli topu savunan demet gibi
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Futbolcuları ifşa eden Beren Güney cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti. Cinsiyet değiştirmiş biriyle aşk yaşar mısınız?