o kadar önemli ki tahmin bile edemezsin. görünüş değişince tüm hayat değişiyo insanların bakışı değişiyo muamele değişiyo. herşey bambaşka oluyo sanki yeniden doğmuş gibi. cinsel yönelim ve cinsel kimlik farklı konular
Ruhun cinsiyeti yoktur , cinsiyet üste giyilen giysi gibidir , görüşündeyim. Araştırdığım kadarıyla bir tek intersexsüellik mantıklı bir açıklaması var
bilimsel veriler de Her zaman doğruyu yansıtmaz maymundan türediğimi de düşünmüyorum mesela, bana mantıklı gelmesi de gerekmiyor herkesin kendi tercihi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Valla güzel kız olmuşsun. Burunada bir estetik yaptırsan daha iyi olur
Çok tatlı olmuş gerçi öncesinde de sevimli ama kadınlık da yakışmış
her türlü gideri var diyosun :D
Hahaha aynen 😃
adamdaki şey yani kadindaki şansa bak her iki cinstede yakışıklı/guzel biz tek cinsiz gene de yakışıklı değiliz :D :D
Burnunda hafif bir egrilik var sanırım ama yinede güzelsin
Fıstık gibi olmuşsun knk imtihan olduğunu unutma tamam
iyi bişey mi dedin kötü bişey mi dedin?
bişey demedim senl silkeledim Allahın imtihanı unutma diyorum herşey imtihandır diyorum
benim allahım sizin allahınız gibi vicdansız ve korkutucu değil
mükemmel olmuş resmen aşık oldum :)
Valla cok guzel olmus
Ayy bendrn güzel inan
senıde görmek ısterdık
tamamen değişiyim seneye paylaşıcam
hım tamam
Hayat zaten zor bir de böyle daha da zor
zor ama daha güzel
Yani bilemedim tip o kadar önemli mi? Cinsel tercih olabilir ama niye cinsiyet değiştirmek zorunda olasın ki
o kadar önemli ki tahmin bile edemezsin. görünüş değişince tüm hayat değişiyo insanların bakışı değişiyo muamele değişiyo. herşey bambaşka oluyo sanki yeniden doğmuş gibi. cinsel yönelim ve cinsel kimlik farklı konular
Ruhun cinsiyeti yoktur , cinsiyet üste giyilen giysi gibidir , görüşündeyim. Araştırdığım kadarıyla bir tek intersexsüellik mantıklı bir açıklaması var
interseksüellik fiziksel bir durum. transseksüellikle alakası yok. eşcinsellik zaten başka bişey
bunları okursan mantıklı bir açıklama bulabilirsin
tr.wikipedia.org/.../Transseks%C3%BCellik
tr.wikipedia.org/.../Transseks%C3%BCellik
bilimsel veriler de Her zaman doğruyu yansıtmaz maymundan türediğimi de düşünmüyorum mesela, bana mantıklı gelmesi de gerekmiyor herkesin kendi tercihi
peki bişey demiyorum
Ayy kim bu güzel olmuş baya
hay maşallah sabah akşam kertmelik :D
Çoğu kızdan güzel olmuşun
Mükemmel olmuş 🥰🥰😘❤
Fularlı olan resimde baya kadın gibi.
Cok iyi olmuş
Senmsin
Erkten kız üremiş
Evet olmuş
olmuş
Son halin 10 numara