Justin Bieber, The Ellen Show'a konuk olarak katıldı. Ünlü şarkıcının Ellen Degeneres'e evlilik hakkında yaptığı açıklamalar şok etkisi oluşturdu.Geçtiğimiz yıl model Hailey Baldwin'le hayatını birleştiren Justin Bieber, evlilik hakkında en büyük endişesinin sadakatsizlik olduğunu "Hailey'in evlilik teklifime 'Evet' demesi konusunda çok gergin değildim. Beni düşündüren; sadık kalıp, kalmayacağımdı. 'Taahhüdü yerine getirecek miyim?' meselesinde daha fazla gergingim. Bu taahhüdü bir erkek olarak yapabilir miyim, emin olamıyordum. Çünkü bu ciddi bir taahhüt. Bir karar verdim. Bir eş olmak her zaman istediğim şeydi. Bu kadını seçiyordum ve öyle yaptım. Birini seveceğinizi söylediğinizde sadık olun" tavsiyesinde bulundu.
Justin Bieber'dan şaşırtan evlilik itirafı! Evlendiğiniz kişiye sadık kalabilir misiniz?
Güzel konuşmuş. Çapkın adamların klasik sorunudur bu ama dile getirip sadık olmalıyım demezler bile. Bu en azından dürüst ve kendini bilen biriymiş ki ifade edebilmiş.
Justin bi güzel kardeşim Selenayı başka bi kadınla aldattı ve gerçekten seven aldatmaz gerçekten sevenin aklının ucundan bile geçmiyo başkası seven insan sadık olur ve bu konuda şüphesi olmaz seven insan başkalarına kördür ve seven insan cinselliği de sevdiğiyle yaşamak ister başkalarıyla yaşamaz ve başkalarına arzu ve istek duymaz sadece sevdiğine arzusu isteği vardır ve sevdiğiyle cinsellik yaşar yorumlarda herkesle vuruş sonra sadık kalalım tamam diyip dalga geçen o kişi de güzel kardeşim justinden farkı yok seven aldatmaz o yorumu yazan gerçek sevgi ne bilmiyo ve basit biri olduğu belli oluyo ayrıca o yorumu yapan güzel kardeşim kime herkesle vuruş diyo tüm kadınlara mı bunu diyo herkes bacım değil ya ama o yorumu yazanın annesi bacım belli bi de güzel kardeşim övünüyo güzel kardeşim savunuyo güzel kardeşim dengi anca bacım övünme yani
En İyi Cevaplar