Yalanın boyutuna, büyüklüğüne bağlı falan demeyin...
Yalan yalandır.. pembesi mavisi olmaz ☝☝
Yalan yalandır.. pembesi mavisi olmaz ☝☝
Evlilik aşamasına kadar gelebilmişsem elbette ki güvendiğim ve karakterini sevdiğim bir adamdır. Fakat yalanın ne olduğuna göre değişir. 3. kişiler ile ilgili bir yalan ise hoşuma gitmez açıkçası, evlenmem. Öyle gereksiz bir yalan ise de evlenme aşamasındayken çöpe atmam ilişkimi fakat tavrımı net bir şekilde ortaya koyarım. Yalan söylemeyeceğinin garantisini alabilmeliyim ondan, eğer veremeyecekse de basit bir yalansa da hoşuma gitmez mesafe koyabilirim eğer düşünüp taşınıp yaptığının farkına varırsa evlenirim göz ardı edip.
Utançtan kaçınmak için, ya da karşıda ki kişiyi acıdan korumak için, kendini korumak için, bir grupta kabul görmek ya da istediği başka bir şeyi elde etmek için, önemli olan sadık bir eş mi? bahsetmediği başka bir şey yapan yalancı bir eş mi? Bunu çok iyi anlamak gerekir. Bir eş her zaman istediğini yaparsa, yalan söylemek de dahil olmak üzere uygunsuz ve incitici davranışlarda bulunabilir. Bu durumda, ilişkiyi yeniden değerlendirmenin zamanı gelebilir.
Yalan söylemek ciddi bir ihanet gibi gelebilir, eğer karşımda ki eşim olacak kadını yalan söylerken yakalarsam tepkisini incelemek önemli çünkü benim ona yaklaşımım ve davranışım tekrar yalan söyleme olasılığını etkileyebilir.
Yalana ne gerek var ki.
Söyler olur biter.
Yalana ihtiyaç duyuyorsa, ya bir sakınca vardır ya da bir şeyleri saklama alışkanlığı. Genel de de bu ihanetle ilgilidir.
Her türlü beni rahatsız eder.
Yoğurdu üfleyerek yiyorum wallahi.
Hiç gerek yok.
Gönlüm rahat sarılmak isterim ki ben.
Şimdi arkamdan ne çeviriyor huzursuzluğu ile neden evleneyim veya bir ilişki sürdüreyim ki...
Teşekkür ederim.
İyi geceler...🌿
Zor bir karar. Neden söylendigi neyi ne kadar etkiledigine bagli. Ama gozum hep uzerinde olur o ayri
Cevap
17Cevap
Yalanın ne olduğuna ve neden söylendiğine göre değişiyor
Evliliğe karar verdiğim biriyle aramda gizli saklı, yalan dolan olmamalı.
Yalanını yakalarsam affetmem ve bir hayatı paylaşmak istemem. Kafamdaki soru işaretleri beni huzursuz edip durur. Bunu yaşamak istemem.
Ama evet yalanın şartları mühim bu bir gerçek
Yalan kullanmasamda sevmesemde ölecek insana öleceksin diyemem ya da dile pelesenk olmuş bir birazdan oradayım yalanı yalan sayılmaz
Elbette boyutuna bağlı. Dün ne yedin dediğim de 2 lahmacun yerine 1 lahmacun yediyse bunun için ayrılmam ama çok büyük bir şey ise ayrılırım.
Yalan yalandır ama ihanet varsa zaten biter. Evdeyim diyip cafe de arkadaşıyla oturuyorsa evlenmez misin yani 😂😂🤦🏻♀️
Gerçekçi yorum budur, yukarıda biri de demiş her şey biter diye ya tecrübe sıfır r oluncahayatta😆😆😆
Aslında yalanına göre değişir durum. Burada siyah beyaz yok gri alanlar var
Olur olur yalanin cok cesidi olur hic bir konu tek renk degildir benim icin
Ufak tefek bir şeyse olabilir ama gerçekten yalanın boyutuna bağlı bilemedim
Yalan yalan değildir. İyi niyetle söylenen ve kötü niyetle söylenenler vardır
O kadar masraf yaptıktan sonra sevişmeden bırakmam 😂
benim karakterim çok farklı ya gözümü karartırım ben ve o evlilik pek olmaz gibi de o anın atmosferine bağlı aslında
Ben de ona sahte nikah kıyar, ödeşirdim 😂
harcanan para , esya , zaman ne olacak :) :)
Yalan girdiyse ve çıkmışımdır.
At yalanı Ne yapayım inananı der geçerim
Ben zaten evlenmek istemiyorum
Dünya ahiret bacımsın deşrm 😂😂😂
Yalana tahammülüm yok ama ölümcülse iş biter
Evlenmem
Düşünmek lazım
Evet
Hayır bırakırım
Yalana bağlı
Olmaz olur mu yalan var yalan var
yalanı ağırsa biter