Karşınızda Beyza Güneş! Mirayı mavişim diye seven Kubilay’yın onu ifşa eden yeni mavişini nasıl buldun kscan? #Bendeakrebim#BuAdamHeoRenkiGözlüSeviyo😀Mavişim derken belki ona diyordu...😁Bu da kızın kendi hesabından açıklaması
Kubilay Aka’nın ifşacı mavişini nasıl buldun kscan?
bizim ülkedeki kızlar ne kadar burnu havada. Merhaba yazıyorsun ss alıp ifşa diye paylasıyorlar. Bunlar ergen mi daha evrimini tamamlamamışlar mı? (tabi her kadın öyle değil)
Sözde erkeklere güvenilmez derin ama öyle bir moda var ki kadınlar ifşadan gündem oluyorlar. Ben Kubilay'ın yerinde olsam özel hayatı paylaşmaktan dava açarım.
Ya Kubilay Milas ın abazanlarındandı zaten iki dizi çekince karakter değişmez Ben miraya üzülmüştüm açıkçası sadece tipe bakıp sevgili olduğu için bununla.
Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, önce çatır çatır sevişip sonra elde edemeyince bunu silah olarak kullanmak ne zamandan beri ifşa oldu. Instagram hesabındakı resimlerine bir bakın Kubilay bana mı yazacaktı bide 😄. Kızın yollu herşeye açık bir hatun olduğu apaçık ortada.
Kızların yeni hobisi: Gündeme gelmek için ünlülerin kendilerine dm"den atmış oldukları mesajları bir süre cevap verip ardından o konuşmaları ifşalamak.
@kader3461 Hesabımı Dondurdular Neymiş Konu Etiketi Yokmuş Ve Alakasız Paylaşım diye Sorularımı Kaldırdılar #HerŞeyiBilenAdam987 Donduruldu Bana Bu Yeni Hesabımdan Yazabilirsin
En İyi Cevaplar