Geçirdiği ameliyatların ardından dünyada Ken Bebek olarak nam salan Rodrigo Alves, son geçirdiği operasyonla cinsiyet değiştirdi. Ken Bebek'e benzemek için defalarca estetik operasyon geçiren Rodrigo Alves ameliyatla kadın oldu.Adını değiştirerek Jessica ismini alan Alves, Barbie'nin sevgilisi Ken'e benzemek için dudaktan buruna, botokstan dolguya, karın kası ameliyatından saç nakline, çene ameliyatından yüz gerdirmeye kadar 70'e yakın operasyon geçirmişti.
Geçen hafta önce İstanbul’a, ardında da Kapadokya’ya geçen Alves, artık Ken Bebek olmak yerine kadın olmayı tercih etti ve cinsiyet değiştirme operasyonu oldu.
Nesini beğeneyim ben bu malın tekini Arkadaş bu dünyada o kadar çok gerizakalı beyinsiz insanlar var ki Allah sana ne güzel cinsiyet vermiş daha ne istiyorsun da cinsiyet değiştiriyor sun Allah akıl fikir versin bu gerizakalıya başka bir şey demiyorum cinsiyet değiştirince kadından çok yaratığa benzemiş tövbe tövbe suratına bakınca kusmak geliyor içimden 🤮
Öncelikle hiç begenmedim. Ne kadar kötü gözüküyor, kendisi de farkında mı acaba? Bakıyorsun kusursuz fakat cidden dehşet derecede antipatik😨😨ve kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Hiç normal insanın yapabileceği şeyler değil bunlar. Ruhundaki sonsuz boşluğu böyle dolduracagini sanıyor ve yanılıyor.
Evet ben izlemistim bunların ameliyatini doktor B. Yapıyor beşiktaşta, İstanbul'da bir sürü ameliyatı oldu benim izlediğim poposuna kas yatırmasiydi, zaten genital bölge estetiği de yapıyor dr. B yani kendi tercihi zaten bebeğe benzemek ne kadar mantıklı ki.
Hadi kadin erkek olmak ister anlarim. Bu kadin bedeni cok calkantili derdi bitmiyor. Ama erkek olarak dogmak dunyaya 1-0 onde başlamak demekken, bu dunya erkekler icin kurulmus bir dunyayken neden bir erkek kadin olmak ister? Gerçekten tam anlamıyla kadin olunabilse eminim istemezdi. Her ay regl olabilse,9 ay hamile kalip, icinde karninda 4 kilo cocugu tasimak zorunda kalsaydi, binbir aciyla doğurabilseydi istemezdi. Cinsiyet ameliyati yapiliyor ama eksik işte. Regli yok, rahmi yok. Cocuk olma olasılığını düşürmüş eger kestirdiyse
Ya onu bunu geçtimde o kadar estetiğe vücut nasıl sağ kalıyor onu anlamadım ayrıca bu estetikleri yaptırırkenki acılara nasıl dayanıyorlar onuda anlamıyorum. Benim yemek yaparken ufacık parmağım kesilse çok acıyor bunlar nasıl dayanıyor abi.
En İyi Cevaplar