47 yaşındaki Model Sevda Demirel, cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile evlilik kararı aldı. Haberi öğrenen annesi baygınlık geçirdi! Cinsiyet değiştirmiş bir birey ile evlilik düşünür müydünüz?Sevda Demirel.
Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile evlilik kararı aldı! Cinsiyet değiştiren biriyle evlilik düşünür müydünüz?
Bilemiyorum ama asla diyemiyorum rüzgar erkoclar ve eşi çok tatlılar çok beğeniyorum ama zor bir durum çocuk konusu ailelerin bakış açısı vs hele ki göz önünde bir insansa karşımdaki kişi sürekli bu durum yüzüne vurulacak sürekli olumsuz bir sey olsun diye beklenicek birileri küfür edecek vs vs Zor belki altından kalkamam sevda demirelin ciddi. manada psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum doruk bey uzak dursun bence ona zarar verebileceğini hissediyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annesi için üzüldüm... böyle bişeyi anlatmak çok zor olur. Bizim ülkede cinsiyet değiştirip evlenmek baya çoğaldı bu aralar. Selin ciğerci, rüzgar, şimdi bu. Ne dym Allah sonumuzu hayır etsn
Genç kızların lise tuvaletinde çocuk düşürdügü, evli kadınların kocalarını hunharca aldatıgi, kapalı kızların evden çıkıp 2 sokak ötede başını açıp kısa eteğini giyip arabalara binip gittiği, hergün yasa dışı kurtajlarin yapıldığı,18 li yaşlarda sosyal medyalarda çıplak fotoğraf atıp yorum beklediği bir zamanda bu tip haberleri görmek sasırtıci olmasa gerek. Türk halkı ahlakını çizgisini özündeki mukemmel karakteri kaybetmiştir. Tüm ülkeye geçmiş olsun
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile evlilik kararı aldı! Cinsiyet değiştiren biriyle evlilik düşünür müydünüz?
En İyi Cevaplar