Imdb puanı 9.0 mış. Şahsi kanaatim en fazla 8.5 o da Geralt ve Henry Cavill için diğer oyunculuklar berbat +18 sahneler bildiğin reyting için çekilmiş sonu inşallah Game of Thrones olmaz
Netflix'in yeni gözdesi The Witcher sizleri tatmin etti mi?
sen 8.5 vermişsin ben şu an için 7.0 veriyorum.. daha karakter tanıtımında oldukları için.. bir kaç bölüm sonra akıbeti belli olur Witcher hayranları ve Witcher dünyasına hakim olanlar tarafından.. Netflix eline yüz, ne bulaştırmasında
HBO olsa zaten adam aöıllı bir yapım ortaya çıkardı ve kaldı ki ben ilk puanı madalyondan kırdım... Geralt ın öyle düz bir madalyonu yok zaten. Kılıçlar 2 nci bölümde çift olarak gösterildi ama sırtında asılı tek kılıç var insanlar için olan... Netyflix ve hayırlısı diyorum artık... Ciri konusuna hiç girmiyeceğm bile...
kadın karakterler normal daha başlangıç kısmı... yennefer normal olması gerektiği gibi yapılmış ama çok genç halleri... nasıl ederler kısa bir süre içinde olgun hale getirmeyi bakalım.
zaman atlaması o kadar karışık ki hangi zamandasın bilemiyorsun. insan en azından tarih verir. ve bazı açıklamalar yok. mesela geralt ne diledi? o yılan balıkları ne için oldu?
En İyi Cevaplar