Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oyuyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimiz devam ediyor. Rotamız bu sefer ünlüler ne yapmış ne etmiş, her şeylerini Instagram aracılığıyla bizlerle paylaşan Instagram magazin sayfaları!
Onlar sayesinde magazini en hızlı ve doğru olarak takip edebildiğimiz, objektif yorumlarıyla magazin haberlerini bizlerle paylaşan, Instagram'a girince ünlüler dünyasında ne oluyor diye bakmak isteyince ilk olarak sayfalarına tıkladığımız bu magazin sayfalarından hangisi "2019'da Instagram’ın En İyi Magazin Sayfası" olmayı hak ediyor?
KizlarSoruyor tarafından her yıl düzenlenen ve gündeme damgasını vuran, Yılın En’leri anket serimizin on ikinci anketinde 2019 Yılının En iyi Instagram Magazin Sayfası'nı seçiyoruz. #yılınenleri
Onlar sayesinde magazini en hızlı ve doğru olarak takip edebildiğimiz, objektif yorumlarıyla magazin haberlerini bizlerle paylaşan, Instagram'a girince ünlüler dünyasında ne oluyor diye bakmak isteyince ilk olarak sayfalarına tıkladığımız bu magazin sayfalarından hangisi "2019'da Instagram’ın En İyi Magazin Sayfası" olmayı hak ediyor?
KizlarSoruyor tarafından her yıl düzenlenen ve gündeme damgasını vuran, Yılın En’leri anket serimizin on ikinci anketinde 2019 Yılının En iyi Instagram Magazin Sayfası'nı seçiyoruz. #yılınenleri
BilalOzcanOfficial
%39
GazeteMagazin
%18
2.SayfaOfficial
%28
EnnMagazin
%15
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 1003 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Magazin onlardan sorulur! 2019'un Instagram’da En İyi Magazin Sayfası hangisi?
Toplam 1003 oy kullanıldı
488
515
BilalOzcanOfficial
%39
195 Kız (40%)
198 Erkek (39%)
GazeteMagazin
%18
71 Kız (15%)
114 Erkek (22%)
2.SayfaOfficial