Ünlüler dünyasında son günlerin tepki çeken ismi Can Yaman, şimdi de kadın hayranına yönelik skandal sözleri ile hedef tahtasında yer alıyor.Ünlü oyuncu, "Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz. Ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?" sorusunu yönelten kadın hayranına, "Arka odaya geçelim, kanıtlayayım" yanıtını verdi.'Libido' açıklamasının ardından övgü içeren samimi soruya cevabı ile bir kez daha tepkilerin odağında yer alan Can Yaman'a, bir tepki de TV8'de ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının yorumcusu Seray Sever'den geldi.Seray Sever, "Yaptığı şey erkekliğe sığmıyor. Eski ilişkisini deşifre etmek, 'libido' üzerinden anlatmak zaten terbiyesizlikti. Bir kadına yapılan terbiyesizlik vardı orada, çok sinirlenmiştim. Şimdi de hayranına arka odada ne gösterecek çok merak ediyorum. Nasıl gösterecek erkekliğini? Erkekliğini nasıl göstereceğini merak ettim. Yaşayan bir varlık olduğunu sadece oradan gösterebiliyor" ifadelerini kullandı.
Yaptığı davranış kabul edilecek gibi değil ne kadar dizi veya filmi varsa izlemedimde uzaktan yorum yaparak egoist bir karaktere sahip olduğunu görüyorum sosyal medyada ses çıkarmalar vb ömür gedik ile mi yarışıyorlar bunuda anlamış değilim insanlar çiğ süt emmiş kimin ne zaman nerede bir şekilde kendini zavallı durumuna düşürecek bilmiyorum böyle soru soran güzel insanlarında böyle tip insanların reklamını yapması üzücü kendimce.. dünyada tüm dertler bitti Can Yaman kaldı
Çooook afedersiniz por*no yıldızlarına laf yok, abi adam libido dedi diye kaplarına sığmayan "sapık şizo adi tecavüzcü" yaptı ya adamı, ya sakin olun, tamam..
Anladık, kabullenilir değil ama göz önünde olanı çekemeyen halk olduğumuzu da ispatladınız dünyaya yeter da aa
Seyirciye arka odaya gecelim demek? Sokaktan biri dese sapik dersin demi. Ama o Can. Ya da hangi makûl akıllı bir oyuncu çalıştığı meslektaşının libidosu yuksek olsun ister? Can ister ama dmi?
@AraapAtı ben kimseyi savunmuyorum, çekemeyen bazı ünlü tayfaya gün doğdu diyorum. Afedersin KS'de bazı bel altı muhabbetten geri durmayanların da ahlak ahkamı kesmesi komiğime gidiyor. Yoksa oyuncu kendini bitiriyor mu yoksa medyada kalmaya devam mı ediyor benene. Yani bunu geçtim onca ahlaksız filmlerin revaçta olup ses çıkarılmaması da ayrı komik. Yapmayın allaşkına, tartışma noktalansın lütfen.
Ülkemizin kadınları her dizi başrol oyuncusunu göklere çıkarırsa olacağı bu. Ayni şey erkekler içinde geçerli kadın oyuncularda. Daha çok ağlarlar ve sonuç ortada işte.
Dizilerdeki başarısına diyecek biseyim yok. ozellikle ERKENCİ KUS dizisindeki haline hayrandım. keske buradaki gibi kalabilseydi. son dönemlerdeki tavrını beğenmiyorum. kalas bi adama dönüşmüş ne yazikki. su üstünü basini bu adam yirtanlar için söylüyorum hiçbir zaman sizin olmayacak. kendiniz egoist yaptınız 😁
En İyi Cevaplar