Hayat müşterek neticede, bunun hastalığı var, zor günleri var.. Bu tarz bir durumda kimseye muhtaç olmadan idare edebilecek kadar ev işi ve mutfak becerisi olması gerekiyor zaten ki hamarat olursa da ne mutlu bana o halde. :D
Bence hamarat erkek bir çok kadının dileğidir. Böyle konuların cinsiyyetle alakası bulunmamaktadir. Bu benim şahsi görüşüm. Yani muntazam bir iş bölümü vardır ve her kes aşinadır. Mesela Bu iş kadınlara özgüdür , diğeri erkeklere özgüdür. Bana göre hamarat bir erkek itici değil , çekicidir. Eğer kadında becerikli ise , Erkekle üreteceği güzel fikirlerle oldukça partik , rahat ve eğlenceli bir yaşam tarzına yol aça bilir.
Diğer türlüsü itici geliyor bana. Erkek, kadın fark etmeksizin herkes temel düzeyde yemek yapmayı bilmeli. Kendi başının çaresine bakabilmeli. Aynı şey ev işleri için de geçerli. Erkeklerin kendilerine yemek yapmayı, ev işini yapmayı yakıştıramamaları aşırı komik. Sırf bu konu üzerine saatlerce sarkazm yapabilirim
Tabi ki hayır. Aksine eş, aile ve eve bağlılığını gösterir. Keşke her erkek biraz olsun hamarat olabilse. Yemek yapamasa bile sofra toplamayı ya da bulaşıkları bulaşık makinesine yerleştirmeyi bilmeli bencee :)
Neden itici olsun bence çok hoş olur birlikte yemek hazırlamak birlikte temizlik yapmak bence gayet eğlenceli olabilir Ve yemek konusunda bence erkekler daha iyiler onların ağızlarının tadı yerinde oluyor ve severek yerim ❤️
Asla! Tam kullanmalık sjxjsjsjj , otur oturduğun yerde ev işlerini ona yaptır. Daha ne istiyorsunuz kızlar, kendinize gelin! Otur oturduğun yerde ev işlerini yap, erkek adam ev işin yapmaz diyen adamlardan mı hoşlanıyorsunuz? Saçma
Bence hiç itici olmamalı bir erkeğin sevgilisine veya karısına her türlü yardımda bulunması temizliktir yemektir vs niye itici olsun ki bu iticilik değil adam gibi adamliktir şahsen ben öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum taabi sevgilim yok anneme yardım ediyorum 😂
Allah affetsin tabiki :) Ama "karı" "avrat""bayan" yerine Kadın, hanım demek daha güzel değil mi? <3 Bak, ben Azeriyim. Azerbaycanda 'Kadın'a enn çook "Arvad" diyolar. Ama çok kaba çıkıyor, anlamı da kaba: arvad-daki *ar* utanç, ayıp demek, vad ı ekleyib kadına öyle hitab ediliyor, yani kadın da 1 canlı,1 insan değilde utanç kaynağı, ayıplanan hor görülenmiş gibi ;(
Hayır siz beni yanlış anlamışsınız ben kesinlikle öyle bir niyetle demedim ben nasıl bir kadına o kelimeleri kullanırım ya yine affedin yanlış anlaşıldım ben kesinlikle o kelimeyi o anlamda kullanmadım 😊
Bence hayır günümüzde gerek karakteri ile olsun gerek hamarat erkek olsun kadın olsun ayirmayalim bu tarz şeyleri üzerinde taşıyan insan bulmak zor o yüzden itici değil
Ben şahsen ev işlerini yapmayı severim. Tabi bunda 5 yıl yalnız yaşamanın da etkisi var. Diyelim ki eşim bu huyumdan şikayet etse ona derim ki kapa çeneni otur yerine ikinci bir emire kadar nefes alman yasaktır der fırçayı kayarım. Sonra yarım kalan soğan doğrama işime dewam ederim
Bence hamarat erkek itici degil tabiki tamamen bir kadinin görevini ele gecirmedigi sürece. Yani esine yemek yaparken yaninda Olmak bazen yardim etmek. Veyatta Evi arada sirada süpürmek, Ben söylemeden cöp atmak, kendi tabagini mutfaga götürebklmek bi Kadin Icin yeterli olacak seyler daha fazlasi cok olur diye düsünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Toplumun dayattığı o aptal rollere de bir o kadar katılmıyorum. Hatta sadece karı kocalıkta değil çekirdekten yetiştirilmesi gerekiyo. Kızına süpür yemek yap derken oğluna kalk yemek hazır değil de mesela ona da perde astırabilirsin küçük örnek vermek gerekirse. İleride olan eşine oluyo annesi oğlunu pohpohlamaktan bir sorumluluk vermeye vakit bulamadığı için.
Kesinlikle hayır. Bence kadın ya da erkek her konu da kendini geliştirmiş, çalışkan ve becerikli olmalıdır. Bu benim için artı puan verme sebebidir. Keyifli günler..
Bunun iticiliği olmaz. Hamaratlıkları en çok da kendilerinin yanına kâr. Yalnız kalmak zorunda olduklarında yemek, temizlik için kimseye ihtiyaç duymamaları iyi olur.
Tabi ki hayır becerikli olmak hep övünç kaynağıdır lakin kadınlar da böyle erkek bulmaya çalışmasın çünkü ev işi kadın işidir erkekte yardım edecek tabi ki ama asıl görev kadınındır :D
Tabii çekicilikten daha çok günlük işlerimde banada yardımcı olmasını isterim lakin tek bir kadının bütün ev işlerini yüklenmesi çok zor olabiliyor. İşten geldiğimde akşam yemeğini hazırlasa hoşuma gitmez değil mesela😂
Tabiki hayır! Ev işleri çocuk bakmak yemek sırf kadın işi olarak algılanmaMAlı! Erkek de bu görevlerde eşine * karısına" Değil eşine* yardım etmeli, eşit olmalı!
Kesinlikle itici değil aksine çekicidir istemezmisin sana yardım eden bir erkeği veyahut bir eşi. yoksa yan gelip yatan koltuktan koltuğa geçerken bile ortalığı dağıtandanmı hoşlanırsın 😂
Bence çok ta sempatik duruyorlar hatta mutfakta yemek yapmayı bilen erkekler hep çekici gelir bana hüüp diye içine çek beni😂Tarkan gibi görüyorum nedense onları ya
Asla bence hamarat erkekler her zaman ön planda olmalı tıpkı erkek arkadaşım gibi bu iş bazen kendi meslek hayatlarında da oluyor bence mükemmel birşey
Bence itici değil hiç bi şekilde, çok güzel bir şey bi Adam hanımına ev işinde temizlik, yemek başka işler olsun yardım etmeli. Tüm yükü kadına yıkmamalı !.
yani neden böyle bi görüş var tabi ki hamarat erkek baldır bal neden itici olsun aksine hamarat ve hamarat olmayan arasından tercih net bellidir şu düşünceyi kafanızdan silin arkadaşlar
hayır. şimdiye kadar türk ailelerinin çoğu erkek çocuklarınnı asalak gibi yetiştirdi. hamarat erkek samanlıkta iğne aramak gibidir. zor bulunur. kıymet bilin