Neyse sizce kıskanalım mı bu kızı ya da kıskanıyor muyuz?
Çatladım, ayş bu fizik ne 😫
Yok ben beğenmedim😝
Kıskansanız iyi olur 🤓
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

M*melerinin her biri kafamin büyüklüğü kadar. Ne gerek vardi bu kadar şişirmeye. Bu tip vucutlari begenmiyorum. Kim kardashianda oyle. Kalca tarafi asiri genis. Bu da kotu duruyor. Mesela beyonce nin fizigini cok begenirim. Kıvrımlı ama orantılı bir vucudu var. Ne beli cok ince kalcasına gore. Ne de kalcasi cok geniş vücuduna gore. Bu resimdekinin bel ince ama alt taraf bağımsızlığını ilan etmis baska bir yöne gidiyor.
Bir kadının sadece benden daha üstün olan bir beynini kıskanırım ki bu da asla fitne ve fesatlık anlamında bir kıskançlık değildir. Bir nevi azim anlamında bana katkısı olabilecek bir kıskançlık olabilir. Aksi halde bu tarz somut kıskançlıklar acayip ergence ve boş. Kişiye asla faydası olmaz.
Bu kadına ask besleyemem sadece bir gecelik becerme istegi besleyebilirim ama asla aşık olmam cok ölüp bitmem yani gereksiz sisirtmis orasını burasını davul gibi geziyo ne gerek var bizim istedigimiz guzel bir dudagı olsun memeleri elimize avcumuza gelsin azcık nurgul yesilcay kıvamı olsun vucud olarak bize yeter de artar yani 😏😏
Yanımda olmadıktan sonra niye kıskansınlar ksksks gelsin bir yanıma çayımı içsin uzaktan abartı duruyor.😃
Sen de abarttın hea 😂
Güzel değil aslında maksat serserilik olsun
Ahaha
Cevap
40Cevap
Valla ilk kez gördüm bir kıskançlık hissetmedim Allah daha çok versin😅
Daha nwresine versin 😂
Dedklerınde haklı, şekıl olarak. Bayanları sımgeleyen bırsekıl vardırya yukarısı genıs ortası ınce asagısı genıs aynısı bu.. ama ben şahsen bu şekıl bırısı ile bırlıkte olmak istemezdım.. kalcaları fazla genıs. Ama kıskanmakta haklılar.
Gögüsleride fazla büyük. De ben bu paylaşıma nasıl geldım onu anlamadım cidden :D ben başka bır yerde yorum yazıyordum 🧘♂️🚣♂️🤸♂️👉☝️👆🤞
Ben neden hala burdayım, eskı halı normal düz bır rus kadınıymıs. Göguslerı ve kalçası asırı buyuk. Ve silikonsa eger bes para etmez. Umarım bırdaha gelmem buraya
Not: sapıklık huyum asla yok cidden. Ben nasıl geldım burayaaa
Güzellik algısı bir değildir. Kimizi ince sever; kimisi atletik dar kalça, ince bel, geniş omuz; kimisi balık etli; kimisi büyük meme, büyük kalça keza şekildeki gibi. Atletik vücutlu bir kız olarak asla kıskanıyorum ve imrenmiyorum. Biseksüel olarak ilgi de duymuyorum bu proporsiyona. Ha beğeneni var mı var, okey.
aşırı sahte duruyor zaten estetik ama çok abartı olmus kıskanılıcak bir şey değil parayı versem bende aynısı dr b ye yaptırırım :D
Yok ya neyini kıskanıcan. Sokağa çıksan buna bin basacak binlerce kadın var. Modifiye insanları oldum olası sevmem yani. 2 meme 1 döt olunca güzel mi sayıyolar kendilerini anlamadım.
Bisiklet pompasıyla hava basmışlar gibi duruyor hanım abla.
Kendi egosunu göğüs büyüklüğü ile tatmin etmiş anlaşılan. Hiç bir şekilde tabiri caizse "düşmedim" bu kadına
Yüzü çok güzel. Beli ince, kalçası büyük. O kısma kadar güzel de. Göğüsleri iri. Bu yapay duruyor bence. Bende üzülüyordum göğüslerim küçük diye. Kvitko'nun göğüslerini görünce halime şükrettim. Onun dışında güzel hatun
abi bak göğüsleri çok büyük bu çok çirkin birşey kalça da abartılı geri de ve kalkık bu da çok yapay duruyor ama normal erkeklerin ilkel algısı için muhteşem benim için iki hassas konudada sınıfta kalmış durumda maalesef
Kiskanirlar dogrudur ben kiskanmam hemcinsimi ama 100de 90 i kiskaniyordur
Tamamen baştan sona beğenmedim, kıskanılacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum, çok fazla büyük her yeri şiş yapma gibi duruyor 🙄😒🤷🏻♀️
Guzel bir kadin ama fizigi kiskanacahim turden degil
Akli sadece dış görünüşe ererse olacağı bu 🤣 bu kadınlar ciddi ruh hastası olmalılar
Kadın gibi kadın asdjsjf erkek olsam yürümem beyin sevom 🦄
bir de şizo kendine bak
bencede kızlar bu avradı kıskanmakta haklılar. dehşet bir şey
Abartılı slikonlar.. Daha makul seviyede olsaydı beğenebilirdim.
İri hatlara sahip. Kıskanma konusu fazla gideri var :)
Bel incelt, göğüs ve kalça büyüt, dekolte aç, instagrama üye ol, fotoğraf at ve iş tamam
Cinsel obje olup çıktın. Dünyadaki 183717271 ergene mast malzemesi oldun, tüm gözler de senin üstünde başardın. Aferin. Ee şimdi?
Boş.
Aynı tarz milyonlarca kadın var. Hangi birini, neden kıskanalım ki? 🙄 Herkesin güzelliği kendine...
Bunlar orjinal meme ve kalça mi yoksa hava mi basmislar
ondaki göğüsler sende de warsa kıskanmana gerek yok
buna güzel veya tatlı diyenin gözünde problem vardır a q
Göbek deliği olmayan kadın da varmış yalnız kıskanmanıza gerek yok çünkü bu fizik fazla ya her yer şişik olunca çekici olmuyor
Bu ne yaa doldurma kulah gibi ne oran var ne oranti iğrenç yillardir cinsel ac kalmis olsam buna yine tama etmezdim
vala kimse kusura bakmasin karida ful +ful fizik var
Kıskanmalısınızda zaten.
Bu kızı kıskanmayan kız ya akıldan noksandır ya da beyaza siyah diyecek kadar kördür
sıradan bir karrrı
her zaman kıskanıldığı için kötü bir şey söylenir hakkında
Keske kiskanaydim ama sadece kusma istegim oldu
O derece 😂
tek gecelik olursa olur yoksa bizim turk kizlarimiz 100 basar buna neresi doğal
Adını ilk defa duyduğum birini kıskanıyormuşumm yeni öğredim ben de 🤔
Kum saatini yutmuş resmen
Ahaha
Kıskanılacak bişeyi yok plastik mankenler gibi👎
Evet linkte kadının orijinal hali var estetik değilim dese de bağırıyor yapmayım ben diye 😂
Keske kadınlar zekanı kıskansaydı ama nerdee
Ahaha öyleleri reklam olmuyor malum 😄
Bu ne yav kumsaati gibi vücut var 😂
Kum saati bundan çalmış 😂
Kendini güzel mi sanıyor? İğrenç görünüyor
Ne var bunda açıkçası beğenmedim.
Kıskanan kıskansında pek kıskanılacak birşey değil
Maalesef itici bir fizik mevcut hanım ablamızda 😏
Şişirilmiş balon gibi. Hiç beğenmedim.
Kadınların kıskanması doğal. 👍
estetik harşikası bile diil o derece yapmacık
kızın fiziği mide bulandırıcı
Kıskanılcak tipi olsa bari
Bu vücut mu doğalmış tamam yedim bayıldım
Bende bunun kadar güzelim
İğneyi batırınca fosalacak gibi duruyor kjkjj
güzel de abartı bence
fiziği güzelde ben kıskanmadım :D
Sen ondan daha güzelsin
kardeşim yılan yap kendiniii
Kıskanılacak fiziği var ama kıskanmadım
Kuz güzel ama hatları iğrenç
Bundan daha tatlilar var
Kıskanmadım umrumda bile olmadı
Eeeee çizmeleri guzelmis 🤪
Çok abartılı bu ne kamyon gibi
seks objesinden başka birşey değil, iğrenç.
çok itici duruyor kıskanılacak bir yanı yok
Tek kullanabileceği şeyi bedeni... Yazık.
Göbek deliği ne len öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar