Anastasia Kvitko: Kadınlar beni kıskanıyor! Beyler sizce kıskanmalı mıyız, hanımlar cidden kıskanıyor muyuz?

Anastasia Kvitko: Kadınlar beni kıskanıyor! Beyler sizce kıskanmalı mıyız, hanımlar cidden kıskanıyor muyuz?
Kıvrımlı hatları nedeniyle Rus Kim Kardashian olarak nitelendirilen model Anastasia Kvitko, Instagram'da milyonlarca erkek takipçisi olduğunu belirterek, "İşte bu yüzden ben kadınlar arasında bir 'kıskançlık nesnesiyim'. Birçok kadın benim fiziksel görüntümü kıskanıyor" diye konuşuyor.
Bebek yüzlü olmasının da kendisine avantaj getirdiğini belirten Kvitko 'Üstelik hiçbir estetik operasyon geçirmediğim halde’ diye sürekli tekrarlıyor.
Son birkaç yıldır Instagram'da paylaştığı pozlarıyla adını duyuran Kvitko, 'Hiçbir estetik operasyon geçirmedim' dese de basına yansıyan eski fotoğrafları nedeniyle bu konuda inandırıcı bulunmamıştı.
Hayır, kadın estetik olsa nolur 😂 Estetikli olup dünyanın en güzel kadınları vs olanları çok gördük 😂

Neyse sizce kıskanalım mı bu kızı ya da kıskanıyor muyuz?
Çatladım, ayş bu fizik ne 😫
Yok ben beğenmedim😝
Kıskansanız iyi olur 🤓
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: