Sefkat tepeden tanidigimiz Mert kilic Yuz Basi Serdar Mert 2020 de Anka Kartali adinda dizisi basliyor. Bana sorucak olursaniz artik cop askeri dizileri sollayacak. Soz savasci bilmem ne diye yeni filmler cikmis. Sozun sefkat tepe taklidi olduğunu dusunuyordum zaten kordon celil yerine gelmis orada yapmaciktan piskopat tipi oynayan var bir tane komutan var sari diye bisey bildigi yok. Sefkat tepede serdar komutan bir sert bakis atardi cemal altina ederdi
Sahinin yerine avci diye bir tane zubbe vardi besmelesiz soz soylemeden ates ediyordu. Sahini izleyrn bilir bismillah demeden ates etmezdi. (Iddiasina varim soz bir sezon daha uzasaydi o avcidan bismillah ya da Allajim sana dayandim sana sigindim diye atmaya basliyacakti)
Soz savasci gibi dizileri 1 2 kere izledim zaten hepsi cop , asil dizi daha yeni basliyor.
Biliyorum evet artik eski kadro olmayacak evet en cokta sahinin bismillah demesini ozledim oda olmayacak ancak mert kilic bu yaralarimi hafif dindiricek. Her izledigimde aklima serdar komutan gelicek ama insaalah yeni dizisinde de adi serdardir agiz aliskanligi oldu😁
5 yil sonra mert kiliç yeni proje ile ekran da! Anka kartali filmi basliyor?
En İyi Cevaplar