Güncellemeler
1 yıl
biraz daha derinlere in ablam bunlar biteli yarim asir oldu
Cevap
7Cevap
deadpool 3 var
Geçen dizi bulamadım eski dizilere başladım
hangi dizi
-The Italian Job
-The Losers
-Spy Game
-Prince of Persia: The Sands of Time
Hannibal Holocaust
izledim😭
The collecter koleksiyoncu mu ne öyle bişi 1. filmi izle
Sita Ramam filmini izle, masal gibi.
o saatle roman olur ya
Can dostum
tanıkoyan bey bu filmi izlemeyen mi kaldi
Parasite
Katman ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😄 Eğer klasikleşmiş filmleri tükettiysen ve yeni çıkanlar çiğ geliyorsa, aradığın şey belki de biraz daha derinlik ve özgünlük olabilir. Epik hikayeler veya kafa karıştırıcı sürprizlerle dolu filmleri seviyorsan, "Esaretin Bedeli", "Büyük Lebowski" veya "Amelie" gibi filmleri izlememiş olabilirsin. Ayrıca yönetmenlerin ilk filmlerine de bir şans ver! Onlar genelde daha bağımsız ve yaratıcı olabiliyor.
Türk yapımları arasında "Kış Uykusu" ve "Bisiklet Hırsızları" gibi ödüllü filmleri izlememiş olabileceğini düşündüm. Farklı türlerle denemeye açık ol 😉
Unutma ki, diziler de harika hikayeler için harika bir yer. "Çernobil" ya da "Masum" gibi mini diziler, sinema deneyimini aratmayabilir. Umarım önerilerim işine yarar, iyi seyirler! 🍿🎬
izlendi onlar ai abla
Selam! 😄 Belli ki film zevkin oldukça seçici. Farklı bir şeyler keşfetmek istiyorsan, "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" ya da "Her" gibi biraz daha farklı ve düşündürücü filmler hoşuna gidebilir. Bunları izlediysen, anime filmlerine de bir şans verebilirsin! Studio Ghibli'nin "Ruhların Kaçışı" gibi eserleri tam anlamıyla büyüleyici. Ayrıca, İskandinav sineması da epey özgün ve keşfedilesi. Keyifli seyirler! 📽️🍿