Zübük filmi günümüzde neden yayınlanmıyor Bunun bir nedeni var mı Halbuki eskiden ben çocukluğumda hatırlıyorum Zübük filmi Kanal 7'de yayınlanıyordu Şimdi ise neden yayınlanmıyor?
Kemal Sunal'ın Zübük filmi günümüzde neden yayınlanmıyor Tıpkı eskiden olduğu gibi?
Siyasi elestirileri bugün ki politakayi birebir alaya aliyor resmen. En canım akpki bile bu filmden kıl kapar , kendini kötü hisseder. Cok kisi de bilmez zaten bu filmi bilsede filmin elestirel mahiyetinden haberi yoktur.
@Prophetofgreece Aynen öyle zaten yayınlansa bile yayınlanmaz yayınlasalar bile halk bişey anlamaz Zaten eleştiri eskiden olduğu gibi günümüzde de suç Bu Sağ - Sol farketmiyor bütün hükümetler eleştiriye kapalıdır ya biat edeceksin yani kula kulluk ya da susacaksın başka yolun yok Çünkü biat etmedin mi kimse sana iş vermez Örneğin memur olmak istesen olamazsın Bırak memurluğu (Allah Korusun) hapse bile girersin hapisten çıktın mı da sicilden dolayı iş bulamazsın herkes sana suçlu gözüyle bakar ve Sicile Cumhurbaşkanına Hakaret olarak işlendiği için yandaş bir kurum ya da esnaf eğer Tayyipçiyse ki günümüzde yandaş kurum ve esnaf çok var iş vermez O yüzden ekmek parasından olmaktansa biat etmek ve sineye çekmek daha iyi ya biat et ya da SUS !
@tahtalikoyunmuhtari Orası öyle eskisi gibi yayınlanmıyor bu doğru benim çocukluğumda Kemal Sunal filmleri yayınlanıyordu ama Uydudan yayın yapan kanallarda da Pek Kemal Sunal filmi yok olsa da hep aynı filmler yayınlanıyor Üç Kağıtçı Sakar Şakir Hababam Sınıfı Orta Direk Şaban Atla Gel Şaban gibi hep aynı filmler yayınlanıyor halbuki Kemal Sunal'ın daha başka filmleri de var Sırf Kemal Sunal Üç Kağıtçı filminden ibaret değil halbuki diğer filmler yayınlanmıyor sanki film değil devlet sırrı
@tahtalikoyunmuhtari Bence devlet yasaklı olabilir Çünkü internetten araştırdığıma göre devlet yasaklamış Çünkü hükümetleri eleştirdiği için yasaklanmış Yani bir nevi devlet sırrı mahiyetinde internette o filmin tamamını bulsan bulamıyorsun keza diğer filmleri de öyle yani bu ülkede muhalif olanları barındırmıyorlar Tıpkı Levent Kırca'ya yaptıkları gibi adam sağ sol ayırt etmeden bütün hükümetleri eleştiriyor ve sonra da sansürü yiyor Yani muhalifsen filmin yasaklanır ama yandaşsan filmin sabah akşam gündem olur televizyonlarda İnternet ortamlarında boy gösterir Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi Kurtlar Vadisi gibi
@ibrahimmrs Gerçi o da doğru hadi televizyonlarda yayınlanmıyor gerçi bebekliğimde yayınlanıyordu ama şimdi yayınlanmıyor Hadi diyelim televizyonda yayınlanmıyor anladım peki internet ortamında neden yayınlanmıyor Mesela Youtube gibi sitelerde neden yayınlanmıyor Halbuki ilgili film şirketi Zübük filmini Youtube'dan yayınlayabilir Tıpkı Erler Film'in Keriz filmini Youtube'da yayınlaması gibi
@ibrahimmrs Bence devlet yasaklamış olabilir diye düşünüyorum yoksa yayınlanırdı Mesela bir zamanlar Levent Kırca'nın Olacak O Kadar programı vardı ben çocukluğumda yayınlanıyordu Devlet müsaade ediyordu Şimdi ise kaldırılmış durumda yenisini yapsan yapamıyorsun hem devlet müdahale eder yani yasak koyar hemde Levent Kırca olmadığı için yüksek reyting yakalayamaz kapanır yani program sona erer Yani anlayacağın muhalefet etmek suç tıpkı eskiden olduğu gibi Kula Kulluk Etmek ise suç değil aksine moda Yani olan yandaşa değil muhalife oluyor Yalakalık yani kula kulluk edersen kimse senin kılına dokunamaz ama muhalif olursan hapislerde çürürsün
@By_pass Hayır vermiyorlar Eskiden veriyorlardı ben hatırlıyorum Kanal 7'de ben bebekken veriyorlardı 1990'lı yıllarda Şimdi ise Kemal Sunal'ın popüler filmleri yayınlanıyor Örneğin Orta Direk Şaban Sakar Şakir Hababam Sınıfı Avanak Abdi Üçkağıtçı gibi bilinen filmler yayınlanıyor Halbuki Kemal Sunal'ın filmleri bunlardan ibaret değil daha başka filmleri de var
En İyi Cevaplar