Zuhal topalla evlen benimle programında taliplerini bekleyen Hanife gürdal izdivaç programı kapandıktan sonra açılan Hanife Gürdal herkesi yine şaşırttı.
Hanife Gürdal mini elbiseli pozuyla bacağını ifşa etti ve hemen kaldırdı. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Size ne? Size ne? Allahım şu insanların hayatlarından kçtü kötü bahsedince murada mı eriyorsunuz içinizdeki kötülüğü mü besliyorsunuz anlamıyorum ya. Herkes önüne baksın. Birisi açık giyindiğinde ay bu kadar açık mı giyinilir biraz edep diyen insanlara size ne demeyi bilirken tesettürlüleri ve tesettür geçmişi olanları nasılda büyük bir zevkle çekiştiriyorsunuz...
Ben imam hatip mezunuyum ve bir ara KAPALIYDIM. Sonradan açılan şöyele böyle yorumlarını sadece insanların kendini bilmezliğine veriyorum. Ha bu kadının olayıyla ne alakası var, onun kişiliksizliğinin göstergesi olan "açılmak" başka insanlar için başka anlamlar ifade ediyor.
Kisiy tanimiyortum, yüzeysel gördügüm suanki olan durumdan bahsediyorum sadece, böyle kadinlarin Psikolojik sorunlari var, ilgi görmek icin her türlü dikkat cekecek olaya girerler, sorunlu insanlar.
Hemen hemen kizlarin hepsi konu evlilikse ev kizi goruntusu vermiyor mu? Benim cevremde 26 27 yasina kadar evlenemeyen bir cok kiz kapandiktan 1 sene sonra evlendiler. Kizlarin cogu boyle.
Bu gibi insanların başımıza meşhur eden siz ve sizin gibi insanlardır. Yani hanife kim? Açılmış kapanmış sktrmş bana ne bundan vatan a millete bir faydası Varmı? Orda burda paylaşıp dedikosunu yapıp beğenip izleyip yorumlayıp gündem yaptınız onlarda kendilerini bir bk zannettiler tek sıkıntı bu.
bu kız zaten kapalı değildi programa kapalı bir cast lazım diye kapandı sonra normal hline döndü sürekli haber yapılıp gündem olması saçma zaten amacı da bu yoldan meşhur olmaktı başarılı da oldu bir yönden.
Bacağını ifşa etmemiştir bir bacağı olduğunu herkes biliyor. :) Mini elbiseli pozuyla bacağını teşhir etmiş olabilir ama mini elbiseli bir fotoğraf paylaşıp hemen kaldırmasının sebebi de ilgi çekmek olabilir.
Nsjs millet bir garip kime ne ayol ister bacağını açar ister başka yerini isterse yarın da tövbe edip muhafazakar yaşar kime ne amel defterini siz mi tutuyorsunuz ak
Allah askina böyle insanları gördükçe bir sürü insan kapalılara atıp tutuyor. Bunda ne ar kalmış nede namus. Biz bunu konuşurken bu kadın bol bol takipçi kasıyo olan bu
ya sanki normalde basi kapaliymis gibi davranmasi :d bunlar ajan ve gündemde kalmak icin annesini bile satacak insanlar, pozlara felan bak bunun evlenmeyecegi basindan belliydi
yahu boyleeee boş gereksiz para ugruna herseyi yapan sirf daha cok on plana cikmak icin b*oktan islerle ugrasan salakca tavirlar sergileyen gereksiz insanlara neden deger verip haber degeri tasimasini saglarsiniz anlamiyorum...
bu kız zaten acık giyinen biriydi eski resimlerini hiçmi görmediniz. zuhal topal her yaptığı programda sahtekarlık yaptı hala sunuculuk yapıyor. bu millet çok saf
Size ne sizi mi gerdi? Ülkenin en büyük sorunu bu bence. Bacağını ifşa etti nedir monakoyim arabistan mı burası. Ne salk bir toplluk içindeyiz ya allam
Ne yaptığı hiç umurumda değil ama umurumda olan islamı karalamaları Bu ve bunun gibilerin yüzünden gerçekten dinini yaşayanlara da aynı gözle bakılır oldu Allah islah etsin böylelerini
tc ye çıktığından beri sahtekar diye diye dilimde tüy bitti. twetterde bile yüzüne dedim bu kaşarın. ama bu kaşar da haklı devir akp devri. kapat saçını, aç kıçını para kazanırsın.
etrafımda kapalı kızlardan açılan oldu son zamanlarda karışmam kendi tercihleri kapananda oldu onada karışmam toplumda kadın baskısı var p+ç erkekler neler yapıyor kimse konuşmaz onları
İyi aile kızı resmiyle programa katılıp karakteriyle ünlü olmayı ve gündemde kalmayı hedeflemiş ve bizim insanımız da buna çanak tutmuştur. İstediğini almıştır ilgimi çekmiyor çok boş ve gereksiz bir insan
Aklı yerinde olduğunu sanmıyorum bu kızın birazcık hikayelerine baksanız mimikleri bakışlarında anlarsınız şimdi ki gençlerin ruh hali bir tuhaf gerçekten.
Niye her yaptığı olay oluyo neden bu kadar meşhur bir insanmış gibi ünlü olmasını sağlıyorsunuz yazıklar olsun ya istedigini giysin umrumda degil guzelde degil zaten 😒 bos isler kovalıyosunuz
Bunlar proje kadınlar. Amaçları herşey olabilir. Reklam, tesettürü küçük düşürmek, kapalı kadınları aşağılamak Vs Vs. Böylelerine prim vermemek lazım.. Bu kadın bildiğin kaşşarrr
Gerçekçi değilki zaten o progran. Oyuncuları dikkat çekmeye calişiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın milletinin wücuduyla kendini ön plana cıkartmaya calısmasını basitlik olarak görüyorum -kadın üretir kadın yönetir kadın her noktada başarısıyla ön plana cıkmalıdır sırf bacagını acmayla öne cıkmaya calısan kadın bence basittir
O programda bir senaryo geri o şekilde giyiniyordur zaten. O programlara sözde evlenmeye gelenlerin çoğu ajanslardan bulunuyor. Yarışmalarda da aynı şekilde. Her hafta nasıl bulacaklar o kadar katılımcıyı.
En İyi Cevaplar