bende söyleyemem ama işyerinde biri var söylemeyi düşünüyorum midem altüst oluyor her gelişinde. yeme içmeye dikkat etmeli kişiler birde doktora gidersin bu bir sorun.. birisi bana söylese yerin dibine girerim hergün bol su içerim ve bir bardak süt alırım defne yaprağı suyu içerim kaynatıp
Belki fark etmemiştir kendiside rahatsızdır bu durumdan o yüzden rencide etmemek gerekir. Ama süreklilik gösteriyosa direk söylemesemde rahatsız olduğumu hissettiririm
Hangi parfümü kullanıyorsun derim söylerse hımm değiştirebilirsin bence derim ya da şeker sakız varsa yanımda öneririm o zaten konuşma bittikten sonra düşünür anlar o sebeple söylediğimi insanları utandırmaktan nefret ederim kırılmayacağı şekilde söylemek en doğrusu
Elbette derim. Ne var bunda yahu , normal bir şey. Terlemişsindir ter kokuyorsundur, ağzını yıkamamışsındır veya miden ile ilgili sorun vardır veya diş rahatsızlığın vardır kokuyordur. Arkasından bıkbık dedikodu yapacağınıza direkt suratına söyleyin.
biri bana oyle dese zoruma gitmez tesekkur ederim. Ve duzeltirim cabucak durumu. Tipki disinin arasinda maydonoz var demek gibi birsey.. Denmedigi zamn daha cok rezil olursun
derim ben banane lan ne uğraşcam kokusuyla ki demişliğimde var masa başı işteyim geliyodu yanıma birileri karşımda dur yanıma geçme ne istiyosan ordan iste diyodum :D
Daha beterini dedim 😁🤣 Askerde her gün spor yapıyordum. Arkadaş ter kokuyorsun dedi. Zoruma gitti. Nöbette olduğu saatte gittim yanına yaklaştım, bok kokuyorsun dedim. Morali bozuldu.
Söylerim ya da orayı terk ederim. Asla tahammül edemediğim iki koku.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kim olduğuna bağlı. Sevgilim/eşimse derim. Demek zorundayım. Yakinlasma durumlarında agiz kokmasi, ter hos seyler degil. Onun disinda arkadaşlar icin diyemem.
En İyi Cevaplar