Kötü kokuyorsun dedi, yalan mı sizce?

birkaç haftadır staj için işyerine gidiyorum. çalışan biri adımla seslenip bir dakika gelir misin dedi odasına geçtik. "buram buram ter kokusu geliyor senden. hiç deodorant parfüm falan kullanmıyor musun. ya da soğan sarımsak falan mı yedin" dedi. ben de bu konularda çok dikkat ederim geldiğimde üzerimi temiz kıyafetimle değiştirmeden önce koltukaltlarımı sabunlu suyla iyice yıkayıp üzerinde deodorant+parfüm sıkmıştım. ben de kullanıyorum normalde ya cidden mi falan dedim evet buram buram dedi ısrarla. söyleme şekli kaba geldi utandım baya. başka bir çalışan yakınıma sorunca öyle buram buram da ter kokusu gelmediğini söyledi, iş çıkışı kafama taktım başka bir tanıdığa sordum o da yaklaştı hiç de buram buram kokmuyorsun dedi. yakınlığımıza bağlı olarak yalan söylediklerini de düşümüyorum ağustosun ortasında herkes terler ama adam ter kokumu anlatırken baya abarttı yani moralim bozuldu benim de. acaba iş yerine gittiğimden beri kokuyorum da o bugün söylemeye mi karar verdi yoksa bugünle alakalı mı değişiklik var? ya da adam abartmı ya da sallamış olabilir mi sizce diğerleri öyle söylemedi çünkü

Kötü kokuyorsun dedi, yalan mı sizce?