+1 yılBu gibi kimseler anlamlandırılmaya gereksindiğinildiğinde, masum ve aklı olmayan bir hayvanı göz önüne almak gerekir, örneğin bir fareyi, bu hayvan kendini ayrıcalıklı ve kurnaz görmenin dışında bir bilince sahip değildir, bu yüzden de dolaştığı ve bulunduğu her yerde bu bilinçle ilerler, sonra ne olur dersiniz, bu zavallı ucube bir dilim peynir için sivri ve keskin bir kıskacın arasına kendini hapseder, bir fare için kaçınılmaz bir sondur bu, insanlar da bazen bu farelerden birine dönüşürler, kendilerini yürüyen bir ayrıcalık olarak görürler, batacakları bataklığın ayaklarının ucunda olduğunu görmezler, bir gün gelir ve büsbütün batarlar bu bataklığa görme ve işitme becerileri yitmiş olan bir zavallı olarak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aferin kız sana işte böyle devam et. Namus ve çıplaklık algısını bozduğunuz yetmedi bir de dalga geçin tebrikler cücükler size👍
Aslında TCK'ya "toplum değerlerini yozlaştırmak" başlıklı bir suç tipi ekleyip ve bu suçun çıkartılma temennisi bulunan, idam yasası kapsamına alınması isabetli bir karar olur. Tabii zannımca.20 Yorumla
Memelerini sıkarak ''Hacıı beni özlemedin mi, benimle bu manzaraya karşı sevişmek istemez misin, benim de canım Carter'den bileklik çekiyor'' diyerek kendini pazarlayıp sonra ''ay sizin yüzünüzden psikolojim bozuldu ben aslında çok namusluyum'' diyen kadının kardeşi dimi bu. Ablasını güzel örnek almış aynen devam..
31 Yorumla
+1 yılHerkes kendini pek akıllı zannediyor da aslında bu kızlar sizinle dalga geçiyor. Ahlaksız diyebilir isteyen ama aptal olmadıkları kesin. Hatta cogunuzdan zeki kimin ne dediğini umursamiyorlar + yaptıkları hatta eğlendikleri şeyden rollerden para kazanıyorlar.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Bu kadarcık dekolte verebiliyorum ne demek ya zaten giyinik değiller namus kelimesinin anlamını bilmiyorlar bence sadece soyunarak ünlü olan basitler işte başka hiç bir özelliklerini görmedim şimdiye kadar erkek olsam elimi değdirmem güzelleşmek uğruna estetik yaparak çirkinleşmek de ne biliyim 😂😂
10 YorumlaNamus ne diye sorsan çanta markası falan zanneder yahu. 🤨
Boş yapıyorlar..30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30-40 yaş üstü sapık tacizci bir kadın vakkası daha. Şu hareketi bir 'erkek' yapsa yer yerınden oynardı. Bir kadın soyununca ceza alınmıyor bir dönme soyununca ceza alınmıyor. Ama bir 'erkek' soyununca taşlayın kafiri atın zindanlara. Acaba diyorumki dünyanın yeni düzeni bir avuç iktidarsızın elinemi geçti kendı iktidarsızlıklarını başka erkeklerden i çıkartıyorlar? Bukadar adaletsiz bir dünya olabilirmi ya? Benim doğmamış kızım veya başkalarının kızı bu sapık tacizci kadınları kendine örnek almaması için bir tane neden var mı yok? Bu nasıl düzen ya bu düzene boyun eymeyin. Dünyayı bir avuç iktidarsıza bırakmıycam. Lanet olsun kahrolası fedareller
10 YorumlaKimsenin namusunu sorgulamak bize dusmezde bunlarin ne oldugunu bilip gormeyende yok soyunmamis canim
50 Yorumla
+1 yılGündeme çıkma çabaları. Sağ olasın senin de bunda katkın oldu :D
21 Yorumla
+1 yılBedenini pazarlayan asalak bir güruh işte. Ama suç bunlarda değil, bunların vücuduna talepte bulunan diğer asalaklarda. Arz talep meselesi, ben size açarım, sizde beni ünlü yapın kafası işte. Sonları bok çukuru.
10 Yorumla
+1 yılİste boyle rezillikleri sırf sen bu başlığı açasın da ününe ün katasın diye yapıyor @fangoria abim
13 Yorumla- +1 yıl
Sen ünlüsün demedim zaten abi. Sen ben o bu onun hakkında konuşsun diye yapıyor demek istediydi
+1 yılLan bunlar bu şarkının içine etmişler her dinlediğimde hadise yi hatırlıyorum şarkıyı fantezi niyetine kullanıyorlar ayrıca bu videoyu kim çekti ve sonrası ne oldu acaba 🤔
20 Yorumla
+1 yılesra yapmaz öyle şey şarkıdan olmuştur
https://www.youtube.com/watch?v=zgdOggIrD1E20 Yorumla
+1 yılsuç bunlara o cesareti, cureti veren bizlerde,
onlara olan olmuş zaten60 YorumlaMagazin konusunda 325 cevap paylaştı. Hacı Sabancı ya çıplak fotoğraf attı diye birbirlerini yiyen kardeşler değil mi bunlar 😂😂😂
50 Yorumla
+1 yılniye herkes taşlamış ya.
kendisiyle dalga geçen insanları severim kompleks ego sıfırdır. bana kalırsa dalga geçerek ironi yapmış ya da ben çok masum ve iyimserim😂10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da olan biriyle konuşmuştum. Geceliği 1000 liraya mi ne bunlara gidiliyormuş. Zaten çıplak videoları internette var bunların. Elit kesime hizmet ediyorlar
10 YorumlaDekolteyle bekaretle namusu özdeşleştiren kesimi kınıyorum...
40 YorumlaNamusun dekolteyle bir ilgisi yok cicişleri seviyorum ülkeye bir katkısı yok orası ayrı ama:D
40 Yorumla
+1 yılAptal kadının teki hemcinslerinin yüz karası, Nihat doğan'ı😂
Ben tanıyorum evet çok namuslu konu kapanmıştır dağılalım.20 Yorumla
+1 yılBunların yatacak yeri yok ne diyelim ki Allahü Teâlâ islah etsin, Allahü Teâlâ hidayet versin inşallah
20 Yorumlamüslüman geçinip kul hakkı yiyenler
3 liralık malı 20 ye satmaya çalışanlar
karısını aldatanlar sevgilisini aldatanlar
din üzerinden milleti aldatanlarda en az bunlar kadar namussuzdur
çalan çırpanlar10 Yorumla
+1 yılBunlar zenginlerin eskortu... yani en iyi yaptıkları şeyde zannediyorum gırtlağa kadar almaktır.. güzellikleride tamamen hikaye teknosada calısırken bunlar bna musteri olarak gelmislerdi tamamen makyaj suratları
10 Yorumla
+1 yılYorumsuz..
22 Yorumla- +1 yıl
Nietzche bu ya🙂
- +1 yıl
Söyleyen değil söyletenler utansın :))
+1 yılNamus kavramını ağzına almak bile yakışmıyor nahoş duruyor.
30 Yorumla- Magazin konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEllemeyin hatunu soyunsun, çok namuslu ne olmuş? 😂
30 Yorumla
+1 yıl"ya işte para böyle yapar insanı, sadece fiziken değil düşüncelerini de böyle değiştirir" demek isterdim
10 Yorumla
+1 yılHerkesin namus kavramı farklı olabiliyor tabi
Belki kız hiç tacize uğramadım hepsinde isteyerek yaptım demek istemiştir10 YorumlaAhlakı değerlere saygısı olan insanlarla dalga geçmiş ap acık.
Birisi söndürse bu kadar uçamaz heralde tövbe ya..10 Yorumla
+1 yılTabi namuslu canım ne demek. Ne haddimize bizim. Dimi? 🤣🤣Namus kavramını biraz yanlış anlamış olsa gerek...
10 Yorumla
+1 yılGündem olmak için ne yapacaklarını şaşırdılar 🤦♀️
30 Yorumla
+1 yılcanlı yayında seks yapan, kişilere göre kendini kıyaslamıştır. ama yine de namus kavramı ile söylemesi hoş değil.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar aptal olmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Bu da bir beceri aslında.
20 Yorumla"Ahlaksız olduğun kadar akılsız ve saygısızsın da." demek isterdim.
20 YorumlaMilletle baya baya Jon benjamin geçiyor hanım abla.
20 Yorumla
+1 yılKendi bedenleri kendi hayatlari diyecek birsey yok.
210 Yorumla- +1 yıl
Bir istismarcı düşün.
önüne gelene saldırıyor hayvan, çocuk, kadın canlı cansız demeden istismar da bulunuyor.
Siz bir istismarcı'ya '' kendi penisi, kendi tercihi, kendi hayatı diyecek bir şey yok.'' diyebilir misiniz?
- +1 yıl
@DuygusuzCevriye
Kesinlikle dedikleriniz çok doğrudur,
işine gelen (herkes özgürdür) lafını kullanır,
Bu gibi videolar yüzünden,
Ergen yaştaki bugünkü gençler 10 yıl sonra birer canavara dönüşecekler,
Kızlar birer manken özentili para avcısı’ ya dönüşecekler,
Erkeklerse birer sapık ve namus canisine dönüşecekler.
Ama en büyük suçlu bu silikonlu maymunlara meydan veren medya mafyası... - +1 yıl
@DuygusuzCevriye sen önce "istismar" ne demek onu ögren, ondan sonra bana cevap yetiştir.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Clair_de_Lune_
iyi akşamlar Clair_de_Lune_
Öncelikle isterim ki bu konuşmamız dostça bir tartışma olsun,
Belirtmem gerek, Bir kere hedef olan siz değilsiniz.
Yazdıklarınız sizi suçlu duruma düşürmez ama,
Suçlu olanı da bir nevi haklı çıkartır (video da ki kadını)
Ve burada ben sizi ne kadar tanıyorsam @DuygusuzCevriye Hn. Efediyi da,
O derecede tanırım ve her ikiniz Hn. Efendiler benim için
aynı seviyede değerli insanlarsınız.
İstismar ile ilgili ise, (Bu benim şahsı görüşüm):
*Bir kişinin her hangi hareket ve davranış veya sözel veya görsellik vasıtasıyla,
*Başka birinin cismini, tenini, aklını, mantığını veya düşünce yönünü değiştirmek,
*veya esir alıp kontrol etmek... Bir nevi istismar olur.
(Tekrarlamama izin verin bu benim görüşüm)
Siz olgun bir insan olarak bu kadının videosunu izler sonra gülerek filmi kapatırsınız.
Ama 16 – 17 yaşında ve maddi durumu pek iyi olmayan bir kız kardeşimiz,
Bu filmi izlerse, Hemen kendi geleceğiyle ilgili fanteziler kurmaya başlar.
Veya o kardeşimiz, Her ay 120 Bin TL nafaka alan öbür canavarı gördüğünde kendi geleceğiyle ilgili ne düşünsün sizce?
Ve işte bu gereksiz kadın bu şekilde,
O küçük kardeşimizi düşünce istismarında bulunmuş bulunuyor.
Kuran kurslarıyla ilgiliyse,
Üzülerek sizi söylemem gerek ben zaten İranlıyım ve bu pisliklerle mücadelede yaklaşık 30 yıllık bir geçmişe sahibim ve 10 yıl önce bu faşist hurafecilerle mücadele ettim için idama mahkum edildim ve kaçarak Türkiye ye geldim,
İnternet üzerinde konuşmalarım yazılarım yüzlerce örnek mevcuttur.
Yani kısacası dinciler ve dinbaz hurafecilerle ilgili sizi çok iyi anlıyorum.
(kendi şahsı görüşüm liberal demokrat)
Dinim de pentecostal hristiyan,
ama bizde de böyle (Sizin verdiğiniz örnekler) vardır.
Size, Her iki Hn. Efendiye sonsuz saygılarımla.
Bu post yazıyı bıraktıktan sonra işten çıkıyorum ve yarına kadar size yanıt veremem. - +1 yıl
@roynima kadınların bedenlerini sergileyerek veya sadece guzelliklerini kullanarak hayatlarini surdurebileceklerini dusunmeleri beni de rahatsiz ediyor. Ama bu suç değil, dünyanın her yerinde soyunarak para kazanan kadınlar var.
Kadın kendi bedenini acmak ya da kapamak konusunda ozgur. Bunu begensek de begenmesek de kabul etmeliyiz.
Ama cinsel olarak istismar edilen cocuklar, kadinlar ve hatta erkekler varken bu kadinlari hedef gostermek yanlis.
- +1 yıl
@Clair_de_Lune_ Kişisi
Bir kadın çıplaklığıyla, soyunarak bedenini sergileyerek namus kavramını kullanıyorsa şayet, diyecek çok şey vardır. Ve bana göre istismardır
namus bu kadar basit olmamalı ve değersiz kılınmamalı
özellikle de namus kavramı bu tarz kişilerin dilindeyken '' kendi hayatları kendi tercihleri diyecek bir şey yok '' demek doğru değildir. (!)
Bir eşcinsel birey olarak, LGBT bireylerin onur yürüyüşü adı altında onursuzca davranışlar sergileyip gayların soyunup beden sergilemesi ne kadar yanlış ise
Kerimcan Durmaz'ın penisini çekip paylaşması ne kadar yanlış ise
Esra Ersoy'un da soyunması bir o kadar yanlıştır ve ahlaksızlıktır..
Kadınların yaptığını tasdikleyip konu erkekler olunca ve çıplaklığını gözler önüne serdiğinde kadınların ortalığı ayağa kaldırdığını da biliyoruz..
yol da bir erkek soyunsa sapık dersiniz hiçte kendi bedeni kendi hayatı demezsin (!)
evet bu da bir suçtur ve bana göre istismardır.
Bir tarafı ezip diğer tarafı yüceltmeyin lütfen.
- +1 yıl
@DuygusuzCevriye bir insan neyi aşırı şekilde eleştiriyor ve yargılıyorsa o konuda zaafları vardır. Laf kalabaligi yapiyorsun cunku cumlelerinin ici boş.
- +1 yıl
İnan değil sana kastım.
Cahille sohbeti kestim
yani cahile fazla söz anlatılmaz..
o daima bildiğini okur. - +1 yıl
@DuygusuzCevriye hayatta basarilar
Namus iki bacak arasında değil beyindedir.. söyledim söyleyeceğimi
20 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim büyük resmi gör müşterileri azaldı bu kızların masrafı çok sefer başına 5 bin tl istiyorlar hayat pahalandı müşteri azaldı dikkat çekmek gerekli öyle düşün
20 YorumlaBu ülke dekolteyi ve mini eteği mesele etmediği gün bu ve bunun gibileri prim yapamayacak ve azalarak bitecektir.
Zira, bunları var eden biziz.10 YorumlaMagazin konusunda 395 cevap paylaştı. Namusun cinsellikle ya da ciplaklikla alakasi olmadığını söylemek istemiş olabilir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyden çekmedik, namuslu gibi görünen namussuzlardan çektiğimiz kadar.
10 Yorumla
+1 yılbu kim ya? ayyy estetik de yok sırf et gördüm o soyunmada
10 Yorumla
+1 yılAnadan dogma gogo cekmis gel beni mik dedigi hallerinide gorduk
10 Yorumla
+1 yılEğer bakarsan topluma, nerde allah kitap namus diyen varsa o namussuzdur zaten.
10 Yorumla
+1 yılcicis esranin namuslumu degilmi oldugunu da kimsenin umursayacagini sanmiyorum :)
10 YorumlaNamus nedir bilmediği gibi bir de onunla alay ediyor
20 Yorumla
+1 yılvu namusluysa ben namussuz olmayi tercih ediyorum tovbee yaa
10 Yorumla
+1 yılBu videolar neden yasaklanmıyor anlamıyorum. Teşhircilik resmen. Sapıklık.
11 Yorumla- +1 yıl
Dsha beterlerini yapıyor zaten
+1 yılEvet kız haklı kimseden gizlisi saklısı yok namusu oratalık yerde
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucutlarının görünmeyen yeri kalmadı. Estetik yapılmayan yerleri kalmadı neyin namusundan bahsediyor acep :D
20 YorumlaTamam da çırılçıplak halini de gördük, niye şimdi "bu kadarcık" tripleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamus senin ağzına alacağı kadar ucuz ve hafif bişey değil be yavrum
30 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin. Millet kafayı yemiş. Gündeme gelmek için abuk subuk işler yapıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBiz zaten biliyoruz ne kadar namuslu olduğunu balımmmm
Sen niye bunu açıklama gereği duyuyorsun :))))10 Yorumlanamusun ustundekilerle alakasi yoktur , çıplak gezen namussuz değildir. Her kapalininda namuslu olmadigi gibi
30 Yorumla
+1 yılAllaha en çok ibadet edende şeytanmış biliyormusunuz
10 Yorumla
+1 yılOna söylenecek tek bir laf yok Bence onun her şeyi eksik zaten
10 Yorumla
+1 yılBu kadındaki cesaret Türkiye şartlarına ağır geliyor 😂
10 YorumlaHerkesin namus anlayisi farkli tabi fazlada konusmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBişey söylemeye değecek biri değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTwitterda nasıl namuslu olduğu gözüküyor zaten her yer bu kadının çıplak fotosuyla dolu
10 YorumlaKüfür etsem ona bile layık değiller
50 YorumlaMagazin konusunda 318 cevap paylaştı. ffff bu amipleri niye ciddiye alıyorsunuz..
30 Yorumla
+1 yılÇok iyiymiş ya😂😂😂
Asla soyunmamış30 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar