The Guardian, 21. yüzyılın en iyi 100 dizisini sıraladığı yeni bir liste yayınladı. Listenin ilk sırasında “televizyonun altın çağı” olarak bilinen döneminin başlamasına öncülük eden The Sopranos yer aldı.İlk sırada Sopranos yer aldıİngiltere yapımı dizilerin sayısını bir hâyli fazla olduğu listede Happy Valley ve Line of Duty gibi İngiltere yapımı polisiye dizilerin Twin Peaks: The Return, Deadwood, Six Feet Under, The Leftovers gibi övgü toplayan dizilerin üstünde yer alması dikkat çekti.Siz Feet UnderÖte yandan dikkat çeken bir diğer detay da In Treatment, Carnivàle, Battlestar Galactica, Rectify, Penny Dreadful, Hannibal ve Fringe gibi kült dizilerin listede kendilerine yer bulamamaları olduBattleStar Galactica listede yokİlk 10 dizi şöyle:
1. the sopranos (1999-2007)
2. the wire (2002-08)
3. mad men (2007-15)
4. the thick of ıt (2005-12)
5. breaking bad (2008-13)
6. the office (uk) (2001-03) 7. game of thrones (2011-19) 8. fleabag (2016-19) 9. peep show (2003-15) 10. atlanta (2016-) Listenin tamamı için tıktık
Yani... Ama böyle olmamalıydı be abi. Düşünsene 7 sezon kışın gelmesini akgezenlerin ulaşmasını bekliyorsun ama bir bölümde akgezenlerden kurtuluyor bir ejderhayla da milyonluk şehri yakıyorsun. Böyle bitmemeliydi 😕 Sen çernobili izledin mi?
Aslında finali fiyaskoydu evet de tarihin sezon bazlı değerlendiricek olursak senaryosu çok iyiydi. Final de ise herkesin beklediği şeyler olmadığından dolayı biraz taşlandığını da düşünüyorum açıkçası
TWD, The Wire, Sons of Anarchy, Mr. Robot, Game of Thrones. Benim en beğendiğim diziler bunlar açıkçası. Chernobyl, Sopranos ve Breaking Bad'in net şekilde abartıldığını düşünüyorum. Yani milletin yaptığı sıralamalarda bakarız ancak Çok takmamak lazım önemli olan sizin sıralamanız mantıken :)
İmdb sıralaması daha gerçekçi. Sonuçta binlerce insanın oylaması ile oluşuyor sıralama. Birileri en iyi bunlar diyor diye en iyi onlar olmaz. Listeye bak çay demle
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > The Guardian’a Göre 21. Yüzyılın En İyi 100 Dizisi belli oldu! Sizin en iyi diziler listenizde hangi isimler var?
En İyi Cevaplar