Diziler & Filmler Dünyanın en iyi dizileri hangileri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Tabikide Breaking bad ve Better call saul Salamanca Family Dünyanın en iyi dizileri hangileri? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Katılıyorum. Breaking Bad ve Better Call Saul en başta geliyor. Daha sonra Game Of Thrones 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Salamancalar Breaking bad ve Better call saul izler😎🤏 Yorumla
Yabancıbiri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Breaking bad harikaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Better call saul da Yabancıbiri_ +1 yıl Onu izlemedim
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Breaking bad , Peaky blinders 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Better call saul da izle kesinlikle Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. the walking dead bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Katılıyorum. Breaking Bad ve Better Call Saul en başta geliyor. Daha sonra Game Of Thrones
Salamancalar Breaking bad ve Better call saul izler😎🤏
Breaking bad harikaaa
Better call saul da
Onu izlemedim
Breaking bad , Peaky blinders
Better call saul da izle kesinlikle
the walking dead bence
Prison break en iyisidir net
Aynen