👉Nesrin Cavadzade Adamsan bu arkadaşlar 👇gibi biriyle çık da samimiyetine inananalım burak özçivit'i, Teoman'ı, kıvanç'ı herkes sever, marifet gerçek çirkinlere sahip çıkmakta. Yok öyle bedavadan atıp tutmak , sosyal sorumluluk egosu kasmak... 👉Gerçekten de "Nesrin cazadzade" gibi düşünen hanımlar var mı? Bu arada bence çirkin insan yoktur çirkin kalp ve çirkin düşünce vardır, bu sosyal msjıda buraya bırakıyorum isteyen alsın😉
Nesrin Cavadzade: çirkin erkeklerden hoşlanıyorum, yakışıklı erkekler beni ürkütüyor! Gerçekten yakışıklı erkekler tehlikeli mi?
Kadın demek istiyor ki, bana şişman, çirkin ama çok zengin erkekler lazım. Bıktım diyor yakışıklı züğürtlerden. Herhalde hem çirkin hem de beş parasız erkekleri kastetmiyor.
doğru bir bakıma hepsi değil ama çok yakışıklı olmadığım halde çok kızla flört ettim aynı anda 6-7 kız ile görüştüğüm olmuştu yapmıyorum artık o enerjiyi bulamıyorum kendimde
İtici olmadan bedeni taşıyabilmek, ağızdan çıkan manalı sözler, insan sıcağı... Yok. Ağırlık barındırmıyor, istedikleri kadar güzel olsunlar. Gidip instagram'dan isabelle huppert dikizlemeye devam. 3 kadın beğeniyorum bizden. Tuba büyüküstün- pek konuşmayan, soğuk ve konuştuğu zaman dolu olmaya çalışan hâl. Elçin sangu- güzelim kendinden renkte saçlar ve iyi düşünceler. Burcu biricik- rahatlık, duruluk, cıvıl cıvıllık.
Erkek kısmına gelince. Kadını da kapsayacak şekilde Bukowski'nin tarz isimli videosunu dediği gibi, "tarz her şeye cevaptır"
Para, tip, kariyerden de önce bazi şeyler var mesela sana verdiği ilgi alaka değer gibi sana karşı olan sadakati sorumluluğu gibi hayat görüşü dünyaya karşı bakış açısı gibi Bunlar uzar gider yani😊
Gördüğüm en şekilci kadınsın insanlara olan davranışların onların elinde olmayan şeylere göre değişiyor. Ben sana yanlış yaptığını söylüyorum sen hâla çirkin güzel çirkin güzel deyip duruyorsun sen mi hak ediyorsun güzelliği bir de Allah diyorsun inançlı kadına bak Allahın yarratığına iğrenç diyor sevenlere midesiz diyor? Ne yaşadın da bu hale geldin acaba?
@foreveralone6 sana ne benim kimi beğenip begenmeyecegim çirkin erkek sevmiyorum ve hayatıma da almak istemiyorum, insan olarak saygım sevgim var aşk anlamında konuşuyoruz anlamiyorsan okuduğunu yazma. Yine söylüyorum gözüme güzel gelmeyeni bırak kalbime , oturup kahve bile içmek istemem (sevgi anlamında ) için rahatladı mi daha fazla yazma bir daha dur engelleyeyim seni alakadar etmeyen konulara kişilere burnunu sokma sana tavsiyem.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Nesrin Cavadzade: çirkin erkeklerden hoşlanıyorum, yakışıklı erkekler beni ürkütüyor! Gerçekten yakışıklı erkekler tehlikeli mi?
En İyi Cevaplar