Toplumun algıları, seçim kriterleri ve ahlaki değerleri zamanla inanılmaz derecede değişti.
17-18 yaşında bir kızı; baş tacı yapabiliyor, konserinde şarkılarını unutup '' of ben böyle mükemmelim ama '' demesine kahkahalar atarak eşlik edenler var mesela.
35'lerinde bir soytarını, cinsel organını 4 milyona yakın takipçisi olmasına rağmen paylaşıyor mesela instagram'da, ve ülke tepki vermiyor. Hiç kimse bir şey yapmıyor bu hususta.
Kültürel manada asla bir değere sahip olmayan, kimseye bir şey veremeyecek soytarıların youtuber olarak milyonları kazanmasını da izliyoruz mesela koltuklarımızda. Kıskanarak hem de, kim ünlü etti ki onları?
Bir şu sorudaki gibi ne idüğü belirsiz, sağını solunu renklendirip piyasaya sürülen müzisyenler var. Çok gariptir aldıkları beğeniler ise. Ya insanlarda göz kalmadı, ya da kör oldular herhalde. Arkadaş bile olmayacağımız tipler Türkiye'nin en çok kazananları konumdalar, utanç verici bence bu tablo.
bak kızım senin gibiler yüzüne ünlü, şu dediğine bak '' milli takımın marşını yazdı'' çocuk hiç bişey yapmadı o bile yazmadı ve şu derdim olsun klibi bilene çalıntı
Tipsiz demek haksızlık olur ama efsane bir yakışıklılığı yok bence.(ki yeşil göze bayılmama rağmen). adamın enerjisi çekiyor insanları, hani yıldızı yüksek mı diyolar parlak mı diyolar o şekil. Ayrıca şarkıları da güzel, seside güzel. Allah da yürü kulum demiş. Hayat bu, her şey oluyor yani 🤷♀️😄
Şimdi saçma sapan kıskanma tarzında yorum yapanlar olabilir ama bu adama yakışıklı diyen insan cidden gözlerini kontrol ettirsin bizim ülkede sadece bir iki videoyla popüler oldu diye çok yakışıklı yhaaaa demeye başladı bazı kişiler.
Yoksa bizim burada çingene veya roman emin değilim arkadaşlar var onlara benziyor yani (bu arada o kişileri küçümsemek adına söylemiyorum benzetme açısından) Ama bazı insanların şansı yaver gidiyor ve saçma şeylerle popüler oluyor hepsi bu.
Ayrıca yurtdışındaki röportajlarında yabancı kızların hiç takmayıp sorularına dahi cevap vermediği postu izlerse bazıları yakışıklı veya karizmatik olmadığını anlarlar.
Bu çocuğuda ergen kitleler meşhur etti işin özünde.
Bu herif vinecı mıydı scorpcu muydu neydi, oradaki topluluğa göre videolar çekerdi bilen bilir o topluluğu. Sonra youtube'a zıpladı oradaki kitle de tabi peşinden geldi. O sıralarda oyun videoları düşüş yaptığı, böyle slak saçma vlog videolarının yükseldigi dönemdi. Bu da rüzgarı arkasına alarak yükseldi. Sonra o grizekali dissleşme olayları başladı. Youtubecular sarkiciliga soyundu. Tabi bu da. Müzikten bi'haber ergen rap hastaları eargasm oldu. Bu balon şişe şişe bu hale geldi.
Bu devirde coluk cocuga hitap edersen kazanirsin cunku youtube kullanicilarinin buyuk kismi cocuk ve genclerden oluşuyor. Bknz. Enes batur tipsizin onde gideni ve takipcilarinden 18 yaş ustu yok ama cok populer. Reynmen şimarikliligi ve cocuklara hitap etmesiyle unlendi
bu adam vıen dan unlu oldu kendısıne cevre ve bır kısılık kazandırdır sosyal medyada ve ınsanlar buna gelıyor onun tıpıne ya da gercek kısılıgıne gelmıyor yakısıklıklık dıyorsan mankenlerın hepsı konser versın mıllet toplansın kısaca kıtleler olusturmaktan gecıyor bunun nedenı bu
Populeeer kultur kesinlikle. Insanlarin cogu begendigi sevdigi anlamli buldugu icin dinlemiyor. Herkes dinleyp begendigi icin dinliyorlar.
Yoksa yalan soyleme gozlerime baaak gozlerimee baaak sozu kime ne ifade ediyor olablr? Tamamen bir anda cok fazla heryerde calinmasi dinlenmesi vs vs vs
@contravolta7 kabul edilmesede sarkida ki anlamsizliga ragmen milyonlarca tiklanmasi bunun kaniti bence. Bizler icinde gecerli mesela yalan soyleme gozlerime bak acip belkide hic dinlememisimdir ama ezbere biliyorum en azndan nakaratini, Popüler kültür budur.
Sokakta olsa emin ol o kadar bakmazlar %100 iddialıyım o kadar para olsa çoğu kadın manken çoğu erkek yakışıklı olur reymende para var popülerlik var ama zamanla dibe vurur ama zeka kafa yok en önemlisi bu
Hem yakışıklı hem eğlenceli. Sadece yakışıklılık yetmez çünkü yakışıklı diye kızlar takibe alır daha çok ama öyle değil genelde erkek takipçileri var. Kızlar erkekler gibi abaza değil ki sadece yakışıklı diye adam takip etsin
Erkekler sadece dış görünüş için takip eder, görünce bir iki rahatsız edici düşünceden sonra üstünde durmazlar, samimiyetle takip ettiği kişiler boş adam değil genelde futbolcu ya da komedyen v. s yeteneği olan kisiler yani. Kızlar seceresini cıkartır takip ettiği kişinin.
@ElayıKurtarmak Bu da kadınların ne kadar hesapçı kitapçı olduğunu , ne kadar çıkarcı olduğunu gösteriyor zaten. Babasının hayrına yapmıyor. Menfaati var.
Reynmen insanları umursamadan azimli bir şekilde işini yapıyor onu çekemeyenlere de lafını söylüyor sonra kenara çekiliyor. Bu yönüne bayılıyorum , insanları umursamamasına.
Üf valla bizim ülkede az tanınırları sevrrler severler ünlü oldumu söverler ben destekliyorum reynmeni yakışıklı bulmuyorum samimi buluyorum seside idare eder espirili
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yakışıklı. Tr de avel bir kitlesi var. Ülke böyle oldukça. Devam etsin çocuk ne diyelim.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence yakışıklı kedi ulaşamadığı ciğere mundar der misali bunlarda dinliyo dinliyo sonra kotuluyo ergenler.
Bunu dinleyenler canım bunun konserine gitmek için 40 bin tl verenler net amip beyinsiz başka açıklaması memlekette ki canım kesim sayesinde bu tip tirrek herifler paraya para demiyor
Yakışıklı olduğu için olduğunu zannetmiyorum o zamn her yakışıklı ünlü olur. Sokakta çok yakışıklı insan var sadece bir tık faydası olmuştur. Bu tarz popüler olan insanlar genelde zeki insanlar ondan oluyorlar.
Yakışıklı değil. Belki bir çok kişi kıskandın derler ama onunla alakası yok, yakışıklı olan birine yakışıklı derim ve asla kıskanmam ama bu adam bunca bakıma giyime göre hiç yakışıklı değil..
@fangoria ben görmeyeli yakışıklı erkek algısı değişmiş. O saç nedir? O duruşun komikliği nedir? neden boyar saçlarını erkekler şöyle saçma sapan offff offfff
En İyi Cevaplar