Evleneceksen gel'de ki Solmaz neden ünlü oldu? Ne mahareti var ki ünlü oldu? Instagram'da 500 bin takipçisi var ve hep reklam paylaşıyor. Bu kadın ne yaptı da ünlü oldu? Dans sayesinde mi? #Dropgun
Ya varya ben bunların hiç biseyine inanmıyorum o kaanla nisanlanmalari bile sırf reyting kazanmak için onlar oraya evlenmek icingelmediler reyting toplayıp para kazanıyorlar çok saçma degilmi nisanlandilar 2 gun sonra ayrıldılar işte sırf ne olduğunu merak etsinler izlesin ler diye yapiyolar HEPSİ YALAN! !!!
Bunların amacı evlilik değil ki zaten kısa yoldan ünlü olmak çirkef ve seviyesiz ise ondan ünlü yapmışlardır.! Bu sıralar ekranda rezillik çıkaran kenar mahalle dilberleri ile mahalle arasında kaldırım eskiten sağa sola yumruk sallayan yakışıklı mahalle müptezelleri medya maymunları iş yapıyor.! Tülinin Caneri Aleyna Tilki Ha birde bu işte Solmaz!
Millet iki kuruş için bitarafini yirtiyo bunlarda ekranda iki kivirtip bacak kalça gösterip ünlü oluyo a*k sponsor bilmem ne derken paraya para demiyolar. Dj oluyolar mekanlara cikiyolar s2yim böyle işi nefret ediyorum bu kizdan.
Bu tarz programda ki insanlara "ünlü, fenomen" vs. densin diye bence takipçi satın alınıyor. Ama üzücü olan düşünsenize 500 bin kişiden 1 koca bulamıyor.
Rezilliğiyle ünlü oldu. Can sıkıntısından veya başka bir sebepten ötürü izleyen insanlarımız sağolsun gözler önüne gelmelerine sebep oldular bu rezillerin.
Ajdarin unlu oldugu prim yaptigi bir ulkede bunlar normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlilik programında bu kardeşim zaten hep kurgu ordakiler bizim halkta böyle insanları ünlü yapmayı sever. Reklamlardan kaç para alıyor acaba instagramda
En İyi Cevaplar