Hangisi daha iyi
Kurtlar Vadisi
Breaking Bad
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oo hastayım Abuzer Kömürcüye bu karakteri yazan insan nasıl bir psikoloji yaşadı acaba 😁
Tabii ki kurtlar vadisindeki abuzer kömürcü ve erdal kömürcü :D
Cevap
6Cevap
Dıdıdıdıdıdıdıdı Dıdıdıdıdıdıdı jenerikten anlayın 😂
O pçin müzikleri iyiydi 😀
Kurtlar vadisi tabiki de yerli üretime tam destek yine de daha keyifli
Sen itsin oğlum adam değilsin 🙃
Bu da soru mu tabiki breaking
ama breaking senaryoyu kv den aldı
Emin misin
erdal ile abuzer den esinlendiler
Kurtlar vadisinne bezetemedim ben hiç ve bence çok daha kaliteli yakın zamanda bitirdim
abuzer extaxy yapıyor breakindede meth yaoıyorlar
Sanmıyorum ondan esinlenmiş olmalarına tamam benziyor olabilir de bilmiyorum neyse breaking bad de dramı hissediyorsun ve karekter değişimi vs Mavera heyecan aramamak lazım kurtlar vadisine bence hiç benzemiyor o beklentide olursanız sıkılırsiniz çünkü bazen tüm bölüm bı iki mekan ve olay üzerine sürüyor
Abuzer eks yapıyor biliyorum izledim ikisini de ama breaking de Walter ezik Fakir iki işte çalışan kimya profesörü ve kanser olması üzerine karekterinde değişiklikler ele alınıyor esas olarak yani odak noktası meth değil karekterin değişmesi aile dramı vs
Twitter gibi sosyal medyada benzetenler var ama ben şahsen senaryoyu ondan almış olduklarına ihtimal vermiyorum
Tabiki breaking bad.
alemde tek Polat reis
onun sahnelerini hızlı geçiyorum ben
çok şey kaçırıyorsun :D
figüran bile olamicak adamı getirdiler o rolün hakkı kenan imarzalıoğlunundu
kenan türkiyenin en iyisi benim için ama kenan oynasa bu kadar uzun soluklu olmazdı yani çok izlenirdi ama kenan bu kadar uzun süre bir dizide oynamazdı 2 sezon oynar çıkardı diziden ama olsa efsane olurdu
😂Ciddi sormuyoaun herhalde
neden
😂 Elmayla armutu sormak gibi bişey oluş
Veya avrupada yaşamakmı daha güzel yoksa suriyedemi
yani kv
Tabç keisn o açık ara 😂
Kurtlar Vadisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar