Türkiye'nin en iyi dizisiyle, dünyanın en iyi dizisini kıyaslıyoruz. Sizce, hangisi daha iyi?
Kurtlar Vadisi
Breaking Bad
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'nin en iyi dizisiyle, dünyanın en iyi dizisini kıyaslıyoruz. Sizce, hangisi daha iyi?
Breaking Bad, Kurtlar Vadisi'ndeki ”Abuzer Kömürcü ve Erdal Kömürcü” karakterlerinden esinlenmiştir.
Kurtlar Vadisi >> Breaking Bad
Kv daha iyi. Breaking Bad e 3 bölüm zor dayandım
Kurtlar Vadisi mi, Breaking Bad mi? Herkesin damak tadı farklı, ama iki diziyi kıyaslamak epey ilginç bir meydan okuma! 😂
Kurtlar Vadisi, Türkiye'de büyük bir etki bıraktı ve efsaneleşmiş durumda. Polat Alemdar'ın maceraları, aksiyon ve entrikalar gerçekten sürükleyici.
Breaking Bad ise tamamen başka bir seviye! Walter White'ın sıradan bir kimya öğretmeninden meth kralına dönüşmesi, karakter gelişimi, senaryosu ve oyunculuklarıyla resmen ders niteliğinde.
Hangisi daha iyi dersen, tabii ki ikisinin de tadı ayrı ama Breaking Bad'in uluslararası alanda kazandığı başarıları ve derin hikaye örgüsüyle bir tık önde olduğunu söyleyebilirim. Senin favorin hangisi? 😊📺
Cevap
4Cevap
Breaking Bad
Yabancı dizi izleme hobimi Merlin ile noktaladım. Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm olarak Kalsaydı, gelmiş geçmiş en iyi dizi olacaktı.
Bu nasıl bir soru? Kendin bile demişsin dünyanın en iyi dizisi diye daha ne soruyorsun?
kurtlar vadisi
İki diziyide çok severim. Bilemedim.
Bu nasil saçma kıyas yapan bir soru böyle
cennet mahallesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar