Sizce hangisi daha güzel?
Adriana
İrina
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İrina tabi ki. Adrina çirkin bile bence. Bana hiç güzel gelmiyor nedense o kadın. Ciddi söylüyorum. Çıkma teklif etse red ederim o derece. İlgimi çekmiyor o kadın. Çok şımarık, bir de bakireymiş üstüne. İğrenç geliyor bana öyle kadınlar.
Ne bakiresi abi? Kadın 2 çocuk doğurdu.
:D :D Bilmiyordum. Olsun yine de sevmiyorum onu.
Çok şımartılmış, şişirilmiş kızları sevmiyorum.
İkiside güzel değil diyen ya da ikisinden birini seçecek erkek bunu seçtim derse yalan söylüyordur sanırım.
Biri Passat biri Arteon gibi. Pek bir fark yok aralarında.
Aleyna TilKi şakq bir yana Adriana Lima çok güzel aw
Cevap
27Cevap
Adriana'nın sütyenden aldığı desteği Esad, Rusya'dan almıyor
İkiside birbirine çok benziyor ama bu sefer farklılık olsun irina şeyhülislamoğlunu seçiyorum
Onlardan birini seçmek zorunda kalırsam ancak seçim yaparım yoksa seçimim sensin :))
Adriana lamaya, Irina da köpek balığına benziyor...
Adriana lima gibi güzel bir kadin gelmez bir daha bu dünya ya tek gecerim onu 👍
Adrianayla kiyas yaptigin kisiye bak gercekten kadında ki guzellik gun geçtikce artiyor
Cidden ya kadının asaleti güzelliği falan çok çekici bir kadın yani
Adriana limayı hala baskasiyla nasil kiyaslayabiliyorsunuz kadin ölene kadar koltugun tek sahibi.
niye kıyaslanmasın ki herkesin güzellik zevki aynı olacak diye bir şey yok dünyada tek güzel insan saçmalığı da olmayacağına göre :D Ama ben de Adrianayı seçtim bu demek değil ki öteki kıza da bayılmıyorum :D
@Красивая_Мерве mesela kimin icin guzel degil adrina lima? 😂
Çoğu beğenmeyen arkadaşım var :D Ama ben beğeniyorum çok mesela güzellik göreceli bir şey
Aşağıdaki çoğu kişi Irina demiş mesela kızlar soruyorun arama bölümünden yaz ismini bak beğeneni de görürsün beğenmeyenini de :D Benim anlatmak istediğim dünyada çok çeşitli yüz var bir insan güzel olamaz sadece saçma geldi yani :D
@Красивая_Мерве güzellik göreceli falan değil bütündür, uyumdur, sanattır.😂 neyse ama uzamasin konu diger soyledigine gelirsek biz sadece taninmis yuzlerden bahsediyoruz elbetteki dunyada bir cok sakli guzellik var denk geldin mi kacirmayacaksin😂
irinanın cicikleri çok daha hoşuma gitti dfscvdfsv sdf
@Красивая_Мерве sesi çok etkili boyu posuda iyi ama yüzde bununla yarisamaz bundan sonra begendigim diger mankenleri barbara palvin.
evet barbarada çok güzel adriana old but goldlardan olduğu için :D
@Красивая_Мерве yup. 😏😂
Doğru söylüyorsu ölene kadar koltuğun tek sahibi tek kraliçe bence onun gibi güzel bir model olmayacak belkide estetikle ola bilirler ama Adriana ilk ve son olacak böyle güzel kadın her yerde bulunamaz🤗
çok benziyolar yolda görsem hangisi kim bilemem.. (yolda da göremem ayrıca.. ben kimim ki :D )
katheryn winnick varken bunlar ne ya
Ben daha güzelim :) ama İrina diyorum <3
bence sen ikisinden de güzlelsin
Adriana tabii ki bu da soru mu?
Adriana daşş daşş mxms
İrina shayk daha güzel
Ben daha güzelim 😂😎
yukarıdaki resme göre karar verirsem lima derim.
Ben irina yi daha cok begnyorm
bizim kızlarımız kadınlarımız daha guzel
Memelere bak ya yerim yerim
Irina hem cekici hem guzel
Irina bence
Kesinlikle Irina.
irina net
İrina güzel aslında
Adriş
Shakira tek
İrina
İrem derici: D