Magazin Çağatay Ulusoy, yeni stili ile çok konuşuldu. Sence kel erkek, karizmatik midir? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çağatay Ulusoy, yeni stili ile magazin gündeminde çok konuşuldu. Sence kel erkek, karizmatik midir?#Kimikio #kelerkek #ÇağatayUlusoy #magazin Çağatay ise her şey değişir Kel erkek karizmatiktir Saçı varsa evet Kalpler bir olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çağatay Ulusoy, yeni stili ile çok konuşuldu. Sence kel erkek, karizmatik midir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
elbasantava Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Hayattaki en büyük duamdır Allahım hadi beddualar tuttu evlendim 🤦♀️ ama benim adam hiç kel kalmasın 😂 0 0 Yorumla
elifguccix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Keller beni çekmiyor. Saçın karizmadaki yeri büyük ✩ 2 0 Yorumla
Omurilik Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 72% +1 yıl Bence yakışmamış, ancak film ve rol gereği sanatçılar çabuk kabuk değiştirmek zorunda.. 0 0 Yorumla
simfiross Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Kel erkek karizmatiktir seçeneğini oylayan erkeklerin hepsi kesinlikle kel 😃 1 0 Yorumla
IVPanaphone Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Karizmaktir tabii, örnek; Dwayne Jhonson çoğu saçlı erkekten daha karizmatik. 1 0 Yorumla
BeşiktaşlıHandenizm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Değildir , ama çağatay 10 numara biri 😄 . yani kökü onda saçı yine uzar zaten. 1 0 Yorumla
OkyanusKarmenKeki Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Şimdi gördüm 38 yaşında bilgisayar kafe sahibine benzemiş yaşını yansıtan daha iyi pozları vardır sonuçta o Çağatay boğuluyorlar uğruna🧜🏻♀️ saç hikmet değil 0 0 Yorumla
gizo3684 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kel erkek iyi de sende iyi durmamış çağatay beycigim. Ben fero gibi olmuşun bebeğim 1 0 Yorumla
Matsiyahh Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Bazı erkeklere kellik bazılarina ise saç yakışır. Çağatay hayatının yanlışını yapmış fakat belki psikolojisi bozulmuştur pozitif düşünelim 0 0 Yorumla
Morsiya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl bu nedir ya? insan kendine niye bunu yapar? ilk görünce ben fero zannettim. kafası kabak çiçeği gibi açılmış. 😂😂 0 0 Yorumla
ululabubu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl 10 yaş yaşlanmış ama en azından yakışmış sakallı saçlı halini beğenmiyordum bunu mu beğeniyorlar diyordum tarz olmuş sevdim 0 0 Yorumla
hhyenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 65% +1 yıl Olmamış. Saçları güzel ve bakımlı olmalı erkek dediğinin de kadın dediğinin de 😅 1 0 Yorumla
lathevinias Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl ben feroya benzediği için her yerde "keltoş babana koş" esprisini görüyorum..:( 1 0 Yorumla
Kbrmlz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cinayet zanlisina benzemiş eski hali daha yakışıklı 1 0 Yorumla
kanatsızuçanadam Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl zibil gibi saçım var. bir hayrını görmedim. demekki kel erkek karizmatik 0 0 Yorumla
BakSen14 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kellik herkese yakışmıyor kimine yakışıyor kimine yakışmıyor...Cagtayada yakismamis 👎 0 0 Yorumla
pimotor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Bir erkeğe kellik yakışıyorsa getirin o adamı bana😂 ♥️♥️ 0 0 Yorumla
dıptısdıptısss Takip Et Xper 2 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Hiç sevmem kel erkekleri. Ama çağtaya gitmiş nedense 0 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Magazin konusunda 474 cevap paylaştı. Bu çocukta iyice havalara girdi kendini bir pok sanıyor ama havası çabuk sönecek 1 0 Yorumla
adfellini Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kişiden kişiye değişir ama ben çağataya yakıştıramadım. Ama ben feroya filan çok yakıştırıyorum. 1 0 Yorumla
Kral_döndü Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Çağatay nerden nereye gittikçe tipsizleştiriyor kendini.#Kral 0 0 Yorumla
balikkadin56 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Keltosss babana koss haha bence cok tatli oluyorlar 0 0 Yorumla
Chloé_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl Kel erkek severim ama Çağatay'a pek olmamış 1 0 Yorumla
esmaa9 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ben çatoş olmuş hadi bakalım 😆Ama yakışmış gibi kafam karıştı vallaaa 🤦♀️ ben fero sandım ilk görünce 0 0 Yorumla
kesinİzmirlee Takip Et Yoda Yaş: 125 +1 yıl By tipin nesini konuşurlar? Gözlük takmak yaygınlaşmalı. 0 0 Yorumla
iseran Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kel erkek karizmatik olmasaydı jony sins meşhur olmazdı 😂😂 0 0 Yorumla
albydrop Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Ben saçları kazısam gollum gibi olurum.. kişiden kişiye degisir 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Çağatay o bee günah çirkin demeyin adama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu adam kendini tipsizleştirmek için neden bu kadar uğraşıyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Zaten çirkindi 2 ye katladı bunu. 1 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Yüzü ve kafa şekli güzel olana yakışır 0 0 Yorumla
WearyHumaN Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl saç daha cok yakısıyor bence adama ve sakalda tabi 0 0 Yorumla
Neskuzusu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Kel erkek bana göre hep karizmatik olmuştur 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kel erkeği çekici bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl ekmeği elden pastayı kelden demişler kellik seksi 0 0 Yorumla
rumeysalika Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Adam yakışıklı o yüzden kellik de yakışmış 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Magazin konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çağataya gitmemiş 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karizmatik olanlar var 0 0 Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kellik bir erkeğe anca bu kadar yakışırdı. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar