Hadise, Harbiye konseri ile çok konuşuldu. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım da dikkat çekti. Harbiye konseri için, “Mekanın sahibi geri geldi” yazdı.
Bülent Ersoy, mekanın sahibi; “Tarkan ve Ebru Gündeş” dedi.
Yıldız Tilbe ise; “Sahne kimsenin babasının malı değil, sahne hepimizin. Hepimizin ortak malı… Sahne, o anda kim o sahnede ise onundur. Dükkan onun yani, onun için hepimize başarılar diliyorum” dedi.
Sence mekanı sahibi kim?
Hadise, Harbiye konserinde “Mekanın sahibi geri geldi” dedi. Sence “Mekanın sahibi” kim?
Mekanin sahibini bilmem ama hadise degil. Hadise sadece show yapıyor. Hangi konserini izlediysem izleyim. Dans ederken sesi yetmiyor. Nefes nefese kalıyor. Sesim duyulsun diye sarkiyi konuşur gibi soyluyor. Zaten cogunu back vokaller söylüyor. Arada da playback katılıyo. r Hadise sadece dans ediyor. Ki dansta öyle beyonce gibi ordan oraya hoplamalı, zıplamalı degil. Ha turkiye standartlerina göre dansı iyi mi iyi. Baska pek yok böyle show yapabilen kadin şarkıcılardan. Gulsen, hande yener dans ediyor gibi gozukebilir ama hic yakismiyor. Hadiseye dans uyuyor, yakışıyor en azindan. Ama fark su ki hadise şarkıcı olarak anılıyor dansci degil. Zeki kadın ama. Ulkenin kırmızı çizgilerini, medyasını cozmus iyice. Gundemden bir düştü mu acik sacik video atıyor. 1 hafta konuşuluyor. Yine düşüyor. Bu sefer konserde yaptigi hareketlerle, giydigi kiyafetlerle konuşuluyor. Bu kadının ben hicbir zaman başarılarıyla konusuldugunu hatırlamıyorum. Hep kiyafet, kilo, dans. Ha bizde de iki yüzlülük var toplum olarak. Rihannanin, beyoncenin, jennifer lopezin popolarina, giydikleri kiyafete hayran hayran bakarken bizimkiler yapınca bir sürü laf söyleniyor. Ha kiyafetlerini begenmiyorum o ayri. Ama hadise ciktigindan beri böyle. Ne kendi boyle giyinmekten, davranmaktan vazgeciyor, ne bizimkiler konuşmaktan. Alışmadı millet bir türlü. Ben alıştım. Bazen kapali giyinince garipsiyorum
Hadise gündeme oynuyor. bir reynmene kendi klip çekiyor bir mekanın sahibi diyor. Yok başkasına laf ediyor. Başka polemiklerden prim yapıyor. Şarkıcıya sanatçıya yakışan hareketler değil. Çamur atmayla yağ çalmakla değil yaptığı işle gündeme oturmalı bir sanatçı.
Rap müzikte diss her zaman vardı ve olmaya da devam edecek son zamanlarda olan olaylar ise çok fazla konuşuldu ve birçok tartışma konularını da beraberinde getirdi. Hadise de bu şekilde paylaşım yaparak lafta pop müzikte diss atmaya felan mı çalıştı ne yapmaya çalıştı pek fazla anlam veremedim ama kendine özgü birşeyler yapsaydı da keşke rapin özentisi olmasaydı gerçi pop müzik her zaman rap özentisi olacak ve rapi daha da yüceltecek buna inanıyorum. Tepkileri üzerine çekti Bülent Ersoy ve Yıldız Tilbe den yorumlar geldi belki diğerlerinden de gelecek yani gündemde kendini sıcak tutmaya çalıştığı için böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.
günümüz sanatçılarının hepsini toplasan bir kefeye koysan diğer kefeye de zeki müren'i koysan zeki ağır basar. hadise kezbanı kapımın önünde konser verse merdivenlerden inme zahmetine girmem, triplere gel hele mekanın sahibiymiş
Şu kadına şaşırıyorum. Hem cinsel obje olarak görülmek istemiyoruz diyor. Giydiği şeyler çok normal şeyler mi yani? Bunu görünce insanın aklına doğal olarak cinsellik geliyor. İşi gücü şov. Boşa dememisler kadının düşmanı kadındır diye.
Mekanın misafiri, kendisini sahibi gibi ifade etmekle sahibimi oluyor?
Konu üzeri paylaştığın resimdeki giyiminden ötürü, hadise ismi veya şarkısı duyduğumda aklıma bu iğrenç ve kötü örnek olan giyimleri ve dansları geliyor sadece..
Harbiye açık hava hadise yokken de vardı kimler geldi kimler geçti... hiç kimse hadise kadar boş konuşmamıştır.. he birde keşke vücuduyla değilde sesisyle ön planda kalsaydı kirletmiş canım sahneyi 😂😂
Hadise son günlerde kaliteden çok uzaklaştı yaptıklarıyla da reklamın iyisi kötüsü olmaz modunda takılıyor ve bahsettiği öyle bir mekanın sahibi asla Hadise olamaz
bu hadise gtu açık konser vermeyi çok seviyor galiba bu ne şimdi böyle bundan açık giyinen sanatçılar da gördüm ama Hadise biraz balık etli olduğu için çok şeyyy duruyor
En İyi Cevaplar