Alsam mı bir dal dudaklarından? 💋 #Vol1 Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi (27 Tem, 2019, 3:32ös PDT)

Alsam mı bir dal dudaklarından? 💋 #Vol1 Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi (27 Tem, 2019, 3:32ös PDT)
gerçekten ilk çıktığı sıralarda çok güzeldi sesi de sanatçılarda fiziği de çok güzeldi ama son dönemlerde kendini gerçekten bozdu özellikle de yaptığı saçma sapan paylaşımlar kendini teşhir etmesi kadının karakteri bozuldu ama genel olarak güzel buluyorum kendisini En azından Serenay sarıkaya'dan daha güzel
Sözünü ettiğiniz arkadaşın fiziği de kimyası da biyolojisi de psikolojisi de beni bağlamıyor. Kendisiyle ilgilenmiyorum, ilgilenmem de mümkün değil. Babası gelse ve Hadise ile evlenmem karşılığında bana bütün servetini bağışlayacağını söylese bile evlenmem!
Kadın gözüyle bana kaba geliyor ve istediği kadar dansetsin itici geliyor neden bilemiyorum bacaklarının kalınlığındanmı bilmiyorum ama odun gibi bence biliyorum şimdi çoğu kişi ateş ediyor kadın diyecek ama 🤷♀️🤷♀️ Bence zerafeti yok zerafet çok önemlidir
Bu aralar kendisinde değil bence. Çok sevdiğim , begendigim biri.
Cevap
95Cevap
Benim anlamadığım bir nokta var.
Bu şahıs her yerde inanılmaz derecede kadın haklarını savunup, '' kadınlar asla cinsel obje değildir '' diye bağırıp sonrasında da kendini nasıl teşhir edeceğini bilemeyen bir edepsizlikte ortada dolaşması ileri boyutta bir çelişki değil midir?
.
Kesinlikle tipim değil.
Dünyayı kurtarmak gerekirse belki öyle bir durumda birlikte olabilirim.
O da kesin değil.
Ama kesinlikle söyleyebilirim ki?
Asla ve asla tipim değil.
.
Daha dun izledim ve izlerken bu kadin cidden sexy oldugunu dusunuyor mu demistim... Dansi da hic guzel degildi dans edemiyor zaten... Ve fizigi de hic hos degil...
ıssız bır adaya dussek o zaman fızıgı hakkında dusunur belkı bırseyler hıssederım. cok cok sıradan. onca bakım bıle kurtarmıyor.
Güzel kadın aslında ama alt kısım çok kalın yine de aradayım kilolunun yakıştığı tiplerden.
senin alt kısım nasıl
merak ettim üst güzelde alt dağınık mı :)
Boy kisa bel kalin Guzel değil Kilosu guzel ama dolgun
Bence fiziği hoş. Güzel yani. Ama ben özellikle arayıp bulup bakmam resimlerine. Ne işim var. Bana nee
şu an son durumunu bilmiyorum bir ara balık etliydi o zaman göze hitap ediyordu sonra kilo verdi bok gibi oldu.
Güzel, ama erkek lazım artık kuduracak yoksa iyice instagram da ki videoda bolca erkekleri kudurmuştur
Celeb crushim benim cok fena duygulara gark ediyor beni özellikle o 1m onden gelen o 2 tane dunya harikasi gözlerine bakmadan duramiyorum
Beğenmeyen erkek arkadaşlar yatağa gelse 1 hafta bırakmaz nefes almadan devam eder. Gideri var bence her türlü 👌
Hangi günahın bedeli bu? Şu karıya seksisin diye kim gaz verdiyse büyük günaha giriyor.
😂🙊
Ben fiziğini güzel sanıyordum kütük gibi beli varmış popo da düz. Gayet sıradanmış yani
Bence fiziği düzgün değil. Ama orasını burasını açınca bunun pek bir önemi kalmıyor buralarda.
Pek beğenmiyorum ama kendi mutluysa bana laf düşmez
B O T O K S
alman tankları böyle modifiye olmuyor
vücudu kalın da hiç kivrim yok sürekli böyle boş videolar atıyor dikkat çekmek için ya
Poffff. Oldukça şişkin ve hantal görünümlü bir fiziğe sahip.
ilk geldiği zaman deli oluyodum buna ama artık uyuz oluyorum
Baya kalın bedeni hatları kıvrımlı değil çok kilo almış artık beğenmiyorum.
Kurban bayramı yaklaşıyor sizde düşündüğümü düşünenlerdenseniz öyle.
İsterse dünya güzeli olsun, yaptığı hareketler o güzelliği örtmeye yetiyor.
Tüm T. C. erkekleri bunun ifşasını bekliyor ddldldlldldl
Bayıliyorum ama hal ve hareketleri kendini begenmesine irite oluyorum
popo. exe bulunamadı. Biraz squad yapsa iyi olur ama arkası dümdüz.
Ben hayatımda bu kadın kadar itici ve tipsiz birini görmedim
Gündeme gelmek için dişiliğini kullanan bir kadın daha fazlası değil hadise
2 saat dışarıya çıksam muhakkak buna taş çıkartacak kızlar bulurum. Hoş olabilir, çekici tarafları var ama abartılıyor.
Bizim caddede asvalt çalışması yapıldı , heryere yama yapıldı , delik deşik olmuş :( sorun oluyor hep.
İyi değil Beyonce Shakira be türevleri gibi olmak istiyor ama genetik var birde
Ekşi sözlük başlıkları anında burada. Pek önemi yok. Sahip olmadığım bir bedeni önemsemem.
Bence güzel bir kadın değil giydiği kıyafetlerle fiziği güzelmiş gibi göstermeye çalışıyor
Her yeri yapılı. Eurovision zamanında basenleri net bir şekilde görünüyordu.
Güzel işte kendine iyi bakıyor öz güveni yerinde ayni Gülşen gibi
Canlı şarkı söylerken sesi berbat sürekli detone oluyor açık giyinmeyi çok seviyor
Bence o durum kendisini ilgilendirir... GÜZEL VEYA DEĞİL Bana bir kazancı var mı BANANE
Silikon takmis hos kadin. Ama bu kadar teshire gerek var mı
Güzel buluyordum ama göze sokmaya başladıkça artık mide bulandırıcı gelmeye başladı
Ayni benim fizigim. Hal hareketlerim bile bazen ona benziyor
@kemal3334 inanmayin beyefendi. Cidden öyleyim
Kadını izlerken resmen azdım çok güzel kadınlığıni kullanıyor fiziği çok da güzel değilmiş ama dolgun kadın
cok fızıgı guzel ama boyuda uzun olsa daha ıyı olur
Ben bayılıyorum gülüşünü ve bacaklarini cok begeniyorum kalin olmasi bir harika
Kesinlikle gideri var erkekleri çılgına dönderecek kadar sexsi her gün onunla s. x yapmak isterdim
Güzelde görmekten çok bıktık
Etli sevenler için etihadiseeee sjsjsjsjsjs
Fiziği sevdiğim bir tip değil ama çekici güzel kadın
Cok para harcamasina ragmen istenilen sonucta degil
Bence sexy bir kadın en azından özgüveni var
ben de fotoğrafımı programlarla cafcaflı hale getiririm ben de makyajla mükemmel olurum :D
Gogusleri biraz küçük ama seksi
senin kiler kadar olmasa da güzel yani
Hayır çok itici bir kadın bana göre
Güzel bence hafif balık etli
Gayet güzel ve çekici bir kadın
evet baya iyi fiziği var
Şişman, yakinen gören biri olarak 👌
Beli ince olsa güzel olabilirdi
Hadise'yi beğenmiyorum.
Kız arkadaşım onun fiziğini kendisine benzetirdi
Kaba mide bulandırıcı
kıskanma
Sormaa çok kıskanıyorum
senin de görünür de göğüslerin güzel
Lütfeen hadiseyle kıyaslayamayız 😂
olabilir ama onun ki estetik senin kisi orjinal :)
Burdan kazanıyorum işte😂
sende destekli sütyen yok di mi :)
İyice saçmaladı bence dansçılığa başlasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar