Diziler & Filmler İbrahim Tatlıses, oğlunun fotoğrafına yorum yaptı. Sizin de babanız/anneniz fotoğraflarınıza yorum yapıyor mu? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, İnstagram’da paylaşım yaparak grip olduğunu duyurdu.İbrahim Tatlıses, paylaşımın altına “Grip aşısı yaptıracaksın oğlum.” şeklinde yorum yazdı. Sizin anneniz/babanız paylaşımlarınıza yorum yapıyor mu? İbrahim Tatlıses, oğlunun fotoğrafına yorum yaptı. Sizin de babanız/anneniz fotoğraflarınıza yorum yapıyor mu? Cevapla Babalık Soruları Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karas13 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Hiçbir sosyal hesabım yok.. Ama olsa annem kesin yazardı “Anne sana kurban olsun” diye 😅 1 0 Yorumla
_AskerYareni_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Yapıyorlar canları istedikçe. Ben rahatsız değilim. Onlar benim ailem sonuçta. 3 1 Yorumla YalnızPatates +1 yıl Adamsın knk 😂 Yorumla
LᴜᴄɪғᴇʀMᴏʀɴɪɴɢꜱᴛᴀʀ Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Babam hiç sektirmiyor. Hikayeler de dahil yardırıyor. Annem de ara sıra yorum yapar 2 0 Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Baba göçüp gideli sene oluyor anne ise 72 devirdi ne yorumu allah sen :D 0 0 Yorumla
jesuisbienn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl takip ettirmiyorum ki :D annem her şeye yazar yoksa 1 0 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 389 cevap paylaştı. Hayır, ikisinin de telefonu şükür ki tuşlu telefon. 1 0 Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Benim babam olsa direk hesabımı kapattırır ne yorum yapması 😂 1 0 Yorumla
goleyas Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Ben genelde aile ve akrabalarını sosyal medyada takip etmiyorum ve takipleri de almıyorum çünkü sorun oluyor hep relax olmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Angry_Woman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Sosyal medya hesabım yok, olsa idi her ikiside yapmazdı. 0 0 Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Arayıp hal hatır sormak zor geldi galiba 😀 2 0 Yorumla
CatKing Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Hayır annem ve babam teknolojiye uzak 1 0 Yorumla
İstanbuL55 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Yaşıyor mu daha bunlar ibo olmedimiydi 0 0 Yorumla
baysıradan Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl sosyal media kullanmıyorlar bizimkiler 0 0 Yorumla
Nefret_ediyorum_ Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Akrabalari falan engelliyorum sosyal medyada 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl hayır..çok şükür sosyal medya kullanmıyorlar.. 0 0 Yorumla
hüsaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mermiye kafa atan adam aşı diyor 0 1 Yorumla Minanermin +1 yıl Ama nasıl güldüm 😀 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 882 cevap paylaştı. Yapmıyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar