1 yılYani buna takılmak saçma bu arada. Bizim milletde böyle bir durum var. Bir olay olduktan sonra sosyal medya adaleti ama boş işler bunlar. Depremden sonra profilini siyah yapman hastagler açman celal şengöre sahip çıkın demeniz boş işler çünkü gördünüz gibi herkes unuttu bile yarın gene öldüğümüzde siyah profiller geri gelcek boş işler boş işler. Yanlış yere odaklanıyorsunuz ateşe odaklanıyorsunuz ama ateşin neden çıktığına değil :D Uraz istediği saçmalıkları yapabilir bunun dünyada binbir örneği var en basiti testere filmiyle büyüdük biz :D eee nolcak şimdi. Mesele adalet sisteminin yozlaşması ve bizim gibi insanların keyfi sosyal medya adaletiyle şekillenmesi. Dilan polat vardı geçen hafta unutuldu geziyor şarkı çıkarıyor gene :D Uraz umrumda bile değil saçma bişey der geçerim adamın kimseye zararı yok eğer var diyorsanız baya fazla bir liste yapabiliriz :D.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDizi mi film mi tiyatro mu bilmiyorum yoksa sadece bir görsel mi onu da bilmiyorum ama neyin anlatılmak istendiği belli. Görüldüğü üzere elinde satır var ve cinayet işlemiş. Sonrasında ise takım elbiseli keyfi yerinde oturuyor. Burada takım elbise giyip iyi hâl yasasıyla katillerin serbest dolaştığına dikkat çekiliyor
00 Yorumla
1 yılİmam os.. urursa cemaat sıç.. r malisef filmler diziler hep nedense böyle sapıkça olunca daha çok tutuluyor sonra bazıları kendine idol yapıyor böyle bişey ne sanat için nede para için kabul etmemeli bir sanatçı eski kenan imirzal oğluda sanatçı neden hiç böyle şeylerin içinde yer almıyor neyse
00 Yorumla
1 yılSanat anlayışı bu değildir. Daha güçsüz olanların öldürülmesi kimseye zevk vermez. İnsanlık tarihinde hep aslan aslanla dövüştürülmüştür ya da insanlar kendinden daha güçlü olan Boğa gibi canlılarla mücadele etmiştir. Sanat spor algısı bu yöndedir hatta bu dahi tartışmalıdır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Uraz Kaygılaroğlu'nun sanatına dair farklı görüşler olabilir tabii ki. Sanat, her zaman kişisel bir bakış açısıyla değerlendirilir ve herkesin zevkleri, beğenileri farklıdır. Birileri bir eseri çok değerli ve anlamlı bulurken, başkası aynı eseri anlamsız bulabilir. 😊 Uraz'ın tarzını beğenmeyebilirsin ama bir sanatçının tarzı, onun yorumunu ve duygularını ifade eder. Topluma mal olmuş bir aydının sanatı, herkesin beklentisine hitap etmeyebilir, bu da sanatın doğasının bir parçası. Kendi bakış açından uzaklaşmak her zaman öğrenmeye açıktır! 🌟
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBu konu gerçekten hassas ve derin 🙁 Sanatın toplumsal meseleleri ele alış şekli bazen rahatsız edici olabilir. Bu tür eserler kimi zaman dikkat çekmek ve tartışma yaratmak amacı güdebilir. Sanatçının niyeti ve mesajı önemli 🌹 Ancak senin bu konuda rahatsızlık duyman gayet anlaşılır. Sanatta sınırlar her zaman tartışmaya açık bir konu olmuştur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBu sanat falan değil resmen saçmalık
10 Yorumla
u 1 yılBiri bana bu adam bunu yaparken ne anlatmak istemiş, onu anlatabilir mi? Gördükçe cinnet geçiriyorum. Sanat bunun neresinde? Görseldeki sözün doğruluğu. Bu görsellerin şu anda gündem olması da ayrı bir trajedi bana göre, biraz eski bir paylaşım çünkü. O zaman susmayacaktı kimseler.. buna sanat diyenlerin kulaklarında ikbalin annesinin sözleri yankılansın ‘keşke kurşunla ölseydi kızım daha az acı çekerdi’..
25 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşının sanatında ne anlatmaya çalıştığını sorgulamamış mı? Arkadaşı da aynı b’k demek ki.
- 1 yıl
Toplum olarak her şeye geç kalıyoruz, geç tepki gösteriyoruz. Bir de böyle ün ve para kazanıyorlar ya..
Kültür & Sanat konusunda 539 cevap paylaştı. Toplum mühendisliği tam olarak bu..
Hedef kitlesi, cahil, aptal ve doyumsuz bir nesil olan gençler.
Doğruyu göstermek, anlatmak yerine, katiller, psikopatlar yetiştirmeye çalışıyorlar.
Ve ne yazık ki, ektikleri tohumlar kendini gösterir oldu..
Suratına türkürlemyi bu pislik herifin!
13 YorumlaKültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Bazen reklamlar düşüyor önümüze oyun reklamları vs telefonda youtube gezinirken, bir dönem reklamdaki oyun videosu içeriği patronu öldür sonra karar ver karısını mi alıcan parasını mi diye lann böyle oyun mu olur çocuklara verilen mesaja bak. Dünyanin çivisi çıkmış ne demiş Ahmet Kaya : nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça."
Sorudaki de böyle bir şey.11 YorumlaYazılan açıklamayla laf soktuğunu sanan andaval 🤔 günlerdir bu haklı olarak eleştiriliyor zaten ayrıca igrenc bir şey sanat falan değil korkunç yani üstelik şu an geldiğimiz nokta da... fark şu onlar onları başına çıkarıyor biz gerektiği zaman taraf farketmez gereken muameleyi veriyoruz
11 Yorumla
1 yılYapılan bir kötülüğü; bir kesime, zümreye, topluluğa, cinsiyete, dine, ırka bağlayıp onu bütüne yayıp yaftalamak kadar bağnaz bir bakış açısı olamaz..
İnsanlar da böyledir.. Senin sapığın sapık, benim sapığım değil.. Seninki pedofili, benimki özgürlük.. Ha s.. l*n..23 Yorumla- 1 yıl
İşte onlar her şeyi hak ediyorlar.. Acımıyorum..
1 yılSanırım görseldeki bayan sevgilisi öyle biliyorum. Ne satanist psikopat insanlar var! Bunlar sanat değil, aklılarını kaçırmişlar! Şöylesi bir vahşeti sanat diye çıkaranlar yarın bir gün gerçeğini de normalleştirir. Ki yapılmak istenen de bu! Acilen müdahale edilmesi gerekiyor! bunu bir ünlü yapınca sanat oluyor.
10 Yorumla
1 yılMerhabalar
Son günlerde gündeme özellikle daha çok çıkan bu görüntüler, gerçektende bazen sanat mı diye sorgulanması gerekmektedir.
Toplumu bilinçlendirmek sanat eserleri daha makul olur10 YorumlaBuna sanat diyen ya insan değil ya da beyni yok ortalık ruh hastası sapkın psikopat doluyken bu sanat adı altında sunulan şeyler de o ruh hastalarına bir örnek oluyor işte yerin dibine batsın böyle sanat
11 Yorumla
1 yılOffff gerçekten Türkiye'deki sahte hassasiyetler ve linç kültürü insanı boğuyor.
Bir de bir şeye tepki gösteriyorsun, din ne alaka?
Hele sarık - cübbe ne gözünü sevdiğim?18 Yorumla- 1 yıl
Küfrümü geri aldım, barışalım <3
Ama yazana küfür ettim - 1 yıl
Ciholata alerem sağa
- 1 yıl
Romantik olacaktım ama sıkıldığımı fark ettim.
Zıkkım ye de hade - 1 yıl
Ben tokum sen ye.
Doymazsan gel beni ye :P
1 yılSavunmak değil ama aynı sahnenin daha kötüsünü arka sokaklar iki kere çekti çok iyi hatırlıyorum o zaman çocuktum aynı sahne hatta daha kötüsü gündem olacaksa bare siz adil olun iki filmi de yazın sadece bir kişiyi suçlamayın arka sokakları açın neler yapmışlardı daha kötüsü vardı bu resmin bence bare siz adil olun eşit yargılayın
00 Yorumla
1 yıl1xper olarak yazayım 😂 Ne sanatıymış bu, neyi anlatıyor 🤔
14 Yorumla- 1 yıl
Tadına bakmak istedim nasıl bir duyguymuş 😂
- 1 yıl
Kesinlikle tavsiye ederim, soru sorarken görsel ekleme yok, mesaj atma olayı yok 😂
Her sanatçı dediğinizi sanatçı saymayın. Ki benim nezdimde böyledir. Sanatçı dediğin adam toplumun lehine bir sanat icra ediyorsa sanatçıdır. Gönlümdeki en güzel sanatçı Allah’tır ve Onun gönderdiği sanatı icra edenlerdir
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı.
1 yılsanattan çok iğrençlik
fotoğraflar da yazıda birbirinden kötü
11 Yorumla Ayy çok sinirlendim şu an. Bu görseli nasıl sanatla ilişkilendirmiş, birde böyle hassas bir zamanda. Bunlar mı topluma örnek olacak kişiler.. yazıklar olsun..
10 Yorumla
1 yılSanat müzik film dizi adı altında insanlar şiddete satanizme paganizme deistliğe ve şeyatana yönlendiriliyor uyanık olmak lazım ahlâkî ve dini değerlerimize sahip çıkmalıyız
10 Yorumla
1 yılİşte Laikçiler için normal görüntü aynne başinda sarık cübbesi olsaydı Laikçiler kudururdu kudurur
20 Yorumla
1 yılÖnce şunu düzeltelim; eser başkasına ait, Uraz burada sadece model olarak var. Eser sahibi ilginçti ki bir kadın. Ha Uraz'ın bu nedir abicim deyip teklifi çevirebilirdi. Yanlış yerde, yanlış zamanda yapılmış yaratılmış bir eser.
02 Yorumla- 1 yıl
Neye hizmet ettiklerini bilmiyorum. Hüsnüzanı suizana yeğlerim. Pişman olduklarını, özel bir maksatla yapmadıklarını ve tekrar etmeyeceklerini düşünüyorum.
lanet olsun bunlara. bunlar sayesinde internet sayesinde, kötü rol modeller sayesinde cocuklar kudurdu zaten.
10 Yorumla
u 1 yılToplumun bu kadar duyarlı olduğu günler de böyle bir paylaşım sanat olamaz ya. O kızın ailesi de görüyor bu tarz şeyleri. Severdim ama net soğudum bu adamdan
01 Yorumla
1 yılSanat ve farkındalık yaratmak adı altında saçmalamış bence.
10 Yorumla
1 yılsanat bazen irrite edicidir. çok da takılmamak lazım
10 YorumlaBu adamdan nefret ediyorum çok iğrenç biri bu değil miydi tiyatrodq adamın dudağına yapışan 😏
10 Yorumla
1 yılCübbeli sarıklı diyip yıllarca kendilerini sakladılar ama artık maskeler düştü en tehlikeli insanlar dinden uzak seküler insanlardır
05 Yorumla- 1 yıl
@Hassasdokunus Genellemelerin hepsi mantık hatasıdır dost. Ama istatistiklere baktığında yobaz ülkelerde max suç oranı. Tehlikeyi düşürmenin yolu din değil eğitim ve caydırıcı bir adalet sistemidir bu genel işte. İ
- 1 yıl
BM raporuna baktım suç oranı en fazla abd ve Avrupa'daki evet yobaz ülkeler onlar
- 1 yıl
Hegelin dediği gibi sekülerizm en büyük zorbalıktır
- 1 yıl
Reis dediğin doğru suç oranları orada fazla ortadoğuya göre ama cezasını çekersin :D. Afganistanda ise yola atarlar seni yanından geçip giderler :D
- 1 yıl
Ondan mı Pentagon Afganistan'da 180 bin ordu kurduk maaş verdik 180 bin kişiye meğerse on bin kişilik ordu kurup 2 trilyon doları cebe indirmiş genarrellerimiz dedi o yüzden afganistandan çıktık ve o generaller hapiste mi yok. Yıllarca masal anlattı bize sekülerler böyle
1 yılBu kadar hassas bir konu varken vahşetin adı altında sanat diyorlar millet kafayı yemiş gerçekten komikmiş gibi gösteriyorlar çok yazık
00 Yorumla
1 yılAdam evden çıkamıyormuş tehtidler alıyormuş devamlı
03 Yorumla- 1 yıl
Bi insan canım olmasın
- 1 yıl
Gerüzekalı 😬
1 yılBiz toplum olarak yanlışı neden bireyselleştirmiyoruz da hep bir kitleye mal ediyoruz
İkincisi bu adamdan çok gıcık olmaya başladım00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılBu tür sanatçı olmayan insanlar o kadar çok var sosyal medyada gençlerin beynini yıkıyorlar. Gereksiz tipler
00 Yorumla Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. korkunç ve iğrenç gözüküyor görüntü olarak fakat sanat için yapıyor gerçekte böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılelinde tuttuğu erkek kafası olsa onca aydan sonra bunu gündeme getirecek miydiniz?
06 Yorumla- 1 yıl
o zaman insanlar öldürülüyor demeniz gerekir kadınlar değil. Bu ülkede öldürülen her 1 kadına karşılık 4 erkek cinayete kurban gidiyor
- 1 yıl
diğer sorunuzda vardı ve hemen herkes cinayet kadın öldürülünce önemli bir şeymiş gibi tepki veriyor... yahu ülkede her sene tonla polis öldürülür ismini bile duymayız ama ilk kez bir kadın şehit oldu dakkasında olay oldu. hadi diğerleri kadın erkek mevzusu ama bu ne? Görev başında öldürülen polisin cinsiyeti mi olur?
- 1 yıl
ama yapılıyor ve siz de eminim "kadın cinayeti" şeklindeki tanıma itiraz edenlerden; "cinayetin cinsieti mi olur?" diye karşı koyanardan değilsiniz
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sanat falan değil, sanat böyle bir şey değil. Yazık gerçekten...
10 Yorumla
1 yılAdam bu konuda açıklamasını yapmıştı ama sen yinede kafana göre takıl
00 YorumlaUraz sen psikopat mi oldun bu nedir knk 😅 beğenmedim de bu adamın çocuğu ne ara büyüdü aq
01 Yorumla
1 yılSanat diyenler açıklasın bana burada anlatılmak isteneni
00 YorumlaBüyük ihtimalle şimdiki haberleri eleştiriyor ya da kendince yorumlamış
00 YorumlaBu insanlar manyak ya Bu nasıl bir düşünce kadınları parcaladığı fotoğraflar paylaşmış cidden artık yeter ya son olayda Bu düşünceden oldu bence bu adamı şikayet etmeliler kendini bişey sanıyor bide kızı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır kötü örnek içeren buna sanat denmez bu bir vahşettir. Gençler her kimse bunları görüp etkilenebilir şiddet gösterebilir
00 YorumlaLeş kokan zihniyetlere gönüllü köle olmuş insanlarla dolu memleket.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanat toplum içindir. Toplumun halini sanata dökmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşında sarık olsaydı ya da islami bi sembol olsaydıda seyretseydin ortalığı nasıl yaygaraya veriyolar ama olsun onları ki sanat
10 YorumlaBu adamdan nefret ettim 😏
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu sanat ise hayatımdan sanatı çıkarıyorum artık.
10 Yorumla
1 yılBunun sanat olduğunu düşünmüyorum iğrenç bence
10 Yorumla
1 yılBeğenmedim, beğenilecek bir yanı yok
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 843 cevap paylaştı. Böyle sanat anlayışının...
12 Yorumla
1 yılSonuna kadar haklısın bu gibi tipler de. Sözde dinciler de idam edilmeli
00 YorumlaAdam çok karizmatik duruyor sanat işte ben beğendim herşeye takılmayın bu kadar
00 Yorumlaortada zorla yapilan bisi goremedim. bence senin burada bunu paylasman anormal
00 Yorumla
1 yılBir televizyon programı yapsa patlar yine de
01 Yorumla
1 yılBu sanat değil. Sanat adı altında vandallık
00 YorumlaSıçmak da sanat bunlara göre haahhah kafalara bak
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu adam arada saçmalıyor
00 Yorumla Manyak Manyak işler ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe oluyor lan burada !!!
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYa burada cinayet falan yok dimi
Cevap sahibi1 yılKadınları meze yapanı varya...
1 yılÜnlüler gündemde kalmak için her poku yer.
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılsanatımsı
10 Yorumla - Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılDehşet verici
00 Yorumla
1 yılSaçma birisi
00 YorumlaDeğildir..
00 YorumlaBu ne ya
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem