Reymen Ela adlı parçasıyla 10 dakika içinde 1 milyon izlenmeye ulaşmıştı. şu an ise 13 Milyona yaklaşmış ve Dünya müzik listesinde 1 numaraya oturan ilk Türk olduğunu Instagram'a yüklediği video ile duyurdu.
Reynmen dünya müzik listesinde birinci sırayı alan ilk Türk oldu! Hangi rekorun sahibi olmak isterdiniz?
Çoluk çocuğun abi abi diye ünlendirdiği bir tip. Şarkısı da youtube mecrasında gözüme sokulmak derecesinde karşıma çıktı ve dinlemiş bulundum rezaletti. Şarkı demeye bin şahit. Şu devirde gerçekten iyi bir şeyde zirveye otursak şaşarım. Biri çoluk çocuğun izlenmesi ile film yapar durur akıl noksanlığı yaşatır biri şarkı yapar hadi sesi güzel diyelim adamın da bari düzgün bir müzik yap değil mi? Biri orada burada garip videolar çekerek ünlenir gündeme oturur. Şu paranın yüzünü bir biz enayiler olarak göremedik.
Ekşide falan gördüm "yeni şarkısı rekor kırdı" tadında haberleri. Neymiş diye açtım Youtube'da. 10 saniye sonra ileri sardım belki bir numarası vardır diye baktım yok, biraz daha sardım yine yok. Leş bir şarkı yani eğlencesiz teyze moduna geçmeyeyim diyorum ama yeni nesilin müzik zevki harbiden çok kötü. Bir de moda oldu, Ezhel falan böyle bilgisayarda sesleri böyle boş bir formata sokup sarkı yapmak. Sözler tamamen saçmalık, müzikal olarak zaten bir sey yok. sıçtınız Türk müziğinin içine.
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani kendini izletmeyi beceriyo akıllı olan kazanıyo. Türkiyede ki youtuberlar böyle işte kimisi film yapar kitlesini kullanır ve yine ikinci filmi çıkartır. Hiç yabancı youtuberların pewdipie'ın film yaptığını Logan'ın film yaptığını gördün mü, duydun mu? Sen youtubersan youtuberlığını bil film şirketi aktörlere kalsın. Valla bu işin kaymağını yiyorlar ne diyim. Reynmeni severim şarkıcı olmasa bile birçok şarkıcıdan iyi şarkı yaparak diğer şarkıcılara ilham oluyor.
Eee ne yapalım yani. Popüler kültürün sığ saçmalıkları hepsi. Müzik listesinde bir numaraymış öyle mi gurur duyalım o zaman hemen bu saçmalıklarla.
Orhan Veli Kanık "Ağlayamıyorum" şiiriyle dünyada en çok okunan ikinci şiir olma ünvanına sahip. İşte bak bununla gurur duyarım çünkü gerçek sanat ve sanatçıdır aslolan. Olmak isteseydim işte Orhan Veli gibi bir şairin rekoruna sahip olmak isterdim!
Dünyanın yüzde 80'inin ne kadar zeka yoksunu olduğunu bu listeden görebilirsiniz, ıq testini bilimsel olarak kabul edip etmeye gerek yok. Zevkler ve renkler tartışılır bu kadar kardeşim, dinlediğin müzik bile bana göre zekanı ele vermeye yeter
Dinlenmeden beğenildiği halde bir yerlere yükselmesi sinir bozucu. O kadar kaliteli şarkılar yapan güzel isimler varken böyle saçma şarkılarla en üst köşeye oturan insanlar var. 12-13 yaşındaki çocuklar sadece yakışıklı diye öldüğü kişilerden biri de 'Reynmen' bana göre.
Ergenler sağolsun, salya sümük Reynmen Enes Batur diye geziyorlar, aptal bir jenerasyon yetişiyor kimsenin umrunda değil, şu zamanın beyinsiz çocukları ilerde ortalama yaşlara geldiklerinde hiçbir vasıfları olmayacak, sonra ülke niye gelişmiyor diye soruyoruz
ulan her seferinde inanıyosunuz buna aleyna da aynısını demişti 😂 bu listede şarkıyı yeni attığında olmak zor değil ki. türklerin sayısı az değil o yüzden bu listeye giriyo yabancılar izlediği için değil bizim sayımız yetiyo. ilk çıktığında bir çok şarkı giriyo bu listeye önemli olan bir kaç hafta sonra da kalmak. diğer şarkılar daha eski farkındaysanız..
Ya adamın zaten kac milyon takipcisi var mk.. paylaşımı yapınca aninda dağıldı insanlar arasında reklama donüştü ve benim gibi meraktan izleyenler de oldu haliyle.. ama sunu soylemeliyim berbat bir sarkı.. yardım et diye diye şarkiyi tamamlamış seste teknolojik yontemlerle oynama yapilmış orjinallikten uzak..
Bir ulkenin zeka seviyesini populer oldugu alan belirler. Barış özcan evinin arka bahcesinden saturnu jupiteri ayı cekiyor nasaya davet ediliyor gidiyor ama ne enes batur ne reymen ne nude atan lylo ya da ne bilim Digerleri kadar konusulmuyor. Sonra diyorum ki biz cidden en kötüsünü hakediyoruz jkjkjj
Millet konsveratuar okuyor biryerlere geoebilmek icin, kimisi fenomen olduğu için, daha doğrusu yakışıklı olduğu için fenomen olup şarkı çıkarıyor. Adaletin bu mu dünya? Ayrıca şarkı da berbat.
Her satırı aynı bir anlamı olmayan şarkıyı çok büyütüyorlar nerede o ahmet kaya gibi müslüm gürses gibi sanatçılar şimdi ki müzik yapanlar resmen rezillik
Bundan onceki sarkı daha iyiydi bu olmamış hiç ama helal olsun en azından bir şeyler yapıyor biz de oturup seyrediyoruz sonra elestiri yapiyoruz bir hikaye vardi çok severim Ressam ustasi ve Çırakla ilgili
Listede gördüğün tek şey IQ seviyesi yerlerde sürünen insnaların (popüler kültürün) oluşturduğu sayısal bir orandan öteye gidemiyor... Benim tek gördüğüm bu...
Es geçtiğiniz bir şey var o listedeki isimleri tüm dünya dinliyor ama reynmeni sadece türkler dinliyor yani kıyaslama yapmaya değmez bile ki saçma bir şarkı Cafelerde çalınsın diye yapılmış boş
izlenme sayısıni çok ta şey etmeyin youtube da istedigim kişiye abd menşeili 100 milyona kadar youtube izlenme göndermek 15 dakikamı alır. bunu bir yatırım gibi dusunun ya sponsorunuz olsun kafanızı kullanın ya da yeşilden haber verin kafi.
Ortada büyük bir emek var. Dünya listesine girmek çok zor birşey. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı, göreceli sonuçta. Fakat tebrik edilmesi gerekirken yorumlarda neden bu kadar linç var anlamış değilim.
Abartıldığını düşünüyorum şarkıyı dinledim ve vasat bile değil kötü. Reynmeni severim takip de ederim ama şarkı konusunda başarılı değil herkes kendi işini profesyonel olarak yapsın bence ✌
Bence yabancı müzik kanalları youtube Türkiyeyi şikayet etmeli, bu kadar izlenme nedeni youtube Türkiye deli gibi Önerilere çıkardı parçayı normal böyle olması.
Yorumları okudum da paso gömmüşsünüz adamı. Türk olduğu için gurur duyun kıskanmayın adamı. Bizden yakışıklı ve bizden başarılı kabullenelim arkadaşlar.
Bence reynmenin bu şarkısı beklediğim gibi değildi. Herkes meraktan izledi bence. Ama çok ta kötü de değil. Sadece beklediğim gibi yani reynmenin övdüğü kadar mükemmel bir şarkı değil.
En İyi Cevaplar