Normalde saygılı biriyim elbette insanlar mayo, bikini giyebilirler ama bu kadının ünlü biri olarak habire bikinili halini paylaşmasından gina geldi ayrca fiziği de hoşuma gitmedi kaldı ki normalde bu kadını beğenirdim. Çoğu oyuncunun Serenay Sarıkaya'nın bile böyle fotoğraf paylaştığını görmedim pek nedir bu kendini gösterme merakı?
Şu fotoğraf sizce de uygunsuz değil mi? İrem Helvacıoğlu kendinden soğuttu?
İnsanlar sırf oyuncu oldukları için, ya da tanınan biri oldukları için hayatlarını başkalarının istediği gibi şekillendiremez. İllegal bir şey yapmadıktan sonra hiçbir şeye mecbur değil. Kişisel sosyal medya hesabında kendisi beğenip paylaşmış. Paylaşımları ona bakış açımı değiştiremez. Kaldı ki fotoğrafın uygunsuz bir yanı da yok
Sanatı iyi olmadığından o da vücudunu ön plana çıkartıyor. Eski sanatçılara bak Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray gibi ya da Sertap Erener mesela bu kadınlar fizikleriyle değil sanatlarıyla kendilerinden söz ettiriyorlar. Reklam kokan hareketler yani.
Kimileri sanatıyla zekasıyla meydana gelir gibiside böyle kalitesiz kalitesiz kendini çıplak şekilde gündeme getirmeye çalışır başka vasıfı yoktur. Hatice hadise bu kadın gibi daha niceleri.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok haklisin, bir erkegin bunlari soyleyebilmesi cok hosuma gitti👏
Vücudunu sergiliyor cesur hatun 😀 Sergileyecek başka birşeyide olmadığından olabilir bilemem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Peki ama sana ne. Kadının kendi hesabı o sana diyor mu neden böyle bir fotoğraf paylaştın diye. Kadın kamuya mal olan biri değil sonuçta. Serenay ın paylaşmasına gerek yok ki fi dizisinde yeterince gördük o hallerini... Ayrıca çok saçma bir düşünce yapın var. Normal bir fotoğraf görüyorum ben.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadin tabi ki de kamuya mal olan biri. Derdim o zaten ornek oluyor, Serenay paylassa bir sey olmaz bu kadin bir de masum rolu oynuyor ki Serenay bile paylasmiyor. Esas benim fikrimden sanane bu kadinlarin isi konusulmak zaten ben fikrimi belirtebilirim sana ne batiyor kendin de boyle geziyosun muhtemelen umrumda olmaz bu kadin ornek oluyor sikinti bu.
Kuzum yok yere günah alma sonra o günah döner dolaşır seni bulur. Ben sana boş ithamlarda bulunmuyorum. Ayrıca burada soru soran kişi sensin ne bu tavır? Fikrine bir şey diyen yok sadece o kadının giyimi seni niye ilgilendiriyor o biraz garip zira sokakta da birçok kadın görüyorsun onlara da karışıyor musun mesela? Ayrıca kadın masumu oynuyor demişsin sen o kadının gerçek yaşamını nereden biliyorsun oyuncuların gerçek yaşamları ile dizilerde yansıttıkları karakter çok farkı olabilir ve zaten öyledir de. Neyse ne dersek diyelim fikrin değişmez bu soruyu da onay almak için sormuşsun. Kimsenin ne dediği umrunda bile değil
Masumu oynadigi icin ben oyle olmasam da insanlar onu masum olarak taniyacak ve ornek olacak. Asla kimsenin giyimine karismam sadece bu kadin goz onunde ornek alabilecekleri biri ve cogu oyuncu boyle seyler paylasmiyor bu yuzden ayrica bu kadin surekli boyle seyler paylasti o yuzden rahatsiz oldum.
Kadının profiline baktım pek de öyle şeyler paylaşmamış ki. Paylaşım özgürlüğü herkes için var, iş ayrı kendi özel yaşamı ayrı. Kıyafet ile masumluk bir olsaydı ohooo. Ne kapalı insanlar, ne hacı hocayım diyen insanlar var saman altından su yürüten. Asıl masumluğu kirleten onlar. Masumluk iki bikinili poz verdi diye gidecek bir şey değildir. Biraz çıkmalısın bu düşüncelerden. Ayrıca masum dediğin insan dizide yarım saat ateşli ateşli öpüşüyor millet bunu da görüyor ona gelince ayy yaa falan yapıp kalpleriniz hop hop etmeyi biliyor ama. Hepi topu 2 tane bikini ile pozu var birinde hiçbir şey görünmüyor diğeri de koyduğun fotoğraf, bunda da bu ne ya diyilecek bir vaziyet yok.
Takip etmediğin insandan bu kadar rahatsız olman da garip açıkçası. Profiline girip ekran görüntüsü alıp buraya atıcak kadar ucuz olmak? Topluma kötü örnek olan o kadar kötü insan var ki önce onlarla ilgilenin.
Ekran goruntusu almanin ucuzlukla ne ilgisi var? Sanki kadin bana ozelden atmis da ben ekran goruntusunu gizlice almisim gibi soylemissin. Sacmaliyosun. Unluler zaten fotograflarini konusulsun diye paylasir ve onlarin fotograflari da farkli farkli yerlerde paylasilir. Rahatsiz oldum cunku bu kadin eskiden hosuma giden biriydi oldu mu, aklina takilan baska bir sacmalik varsa da yazma iyi geceler.
İstediğini yapabilir kimseye karışmaya hakkımız yok kendin de normal bir şey olduğunu ve linç edilebileceğini düşündüğün için gizliden sormuş olmalısın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir, arkadaslarim beni bulmasin diye jdnfnfj Her seyi gizliden soruyorum.
neyi nasıl paylaşacağı kimseyi ilgilendirmez mesela sende sevdiğin şeyleri paylasiyorsun bizi ilgilendirmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kapalisin galiba ya da beynin kapali. Bunlarla ugrasacagina az bir ufkunu ac.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamamda bir yerini gostermiyoki yani seni alakadar eden neki?
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cus yani gostermedigi bir gogus ucu kalmis bir yerini gostermiyor ki diyosun bu kadin giz onunde oldugu icin kotu ornek oluyor beni rahatsiz eden taraf bu.
Kimse fazilet kuralları dışına çikmadikca sen mudahale edemezsin fotografta hicbirsey yok bikinili fotograf bu manzarayi ben yaz tatillerinde 2 ay boyunca goruyorum e onlar o. pu ben p. venk mi oluyorum bakis acin cok yanlis i sanlar istedigini yapmakta ozgurler
Mudahale mi etmisim ne sacmaliyosun bu kadin topluma ornek ben de bu yuzden kendi fikrimi belirtmisim yoksa isterse bikiniyi de giymesin kimseye karismam tekrar ediyorum bu kadin ornek hem de surekli bikinili halini paylasiyor. Ikimizin ahlak anlayisi farkli olabilir, her seye bu kadar sinirlenmemelisin.
Çıplak dediğin şey denize girerken kullanılan bir kıyafet insanlar giyimine ve düşüncesinde özgürdür o kişinin sana ya da bana göre daha fazla göz onünde olması onu kısıtlayamaz kaldı ki kısıtlanacaj bir tarafıda yok
1. Senin gibi boş birisi ile zamanımı tüketmeyeceğim için hızlı bir şekilde ve okumadan yazdım 2. Klavye ile yazıyorum otomatik boşluk ve noktalama atama diye bir şey var bilgin olsun 3. Cevap vermeye kapasiten yetmeyince konuyu imlaya getirmeye çalışan o yetersiz bakiyelerdn başka bir şey değilsin
Okumadan yazmissin ama imladan bahsettigimi anlamissin oyle mi😂Imlasi bile yetersiz birinin kapasitemin cok altinda oldugunu soylememe gerek yoktur heralde💁
Kendini yazdığını okumayacak kadar aptal biriyle karşılaşmadığım için düşünemedim. İmlan gibi terbiyende yok bir de yazabilsen😂Demet Akalın'ın yanına çırak olarak gir.
En İyi Cevaplar