FERO : "Ben nasil para kazanırım? Hah! buldum yurtdışındaki sanatçıları taklit ederek.. Hımm.. Ama sesim kotu.. Boşvere basarız terapi autotuneu olur biter.. Bir de tipki o yabancilar gibi araya 'yes, nigga, zengi, o ye , skirtt ' gibi kelimeleri koyalim , mutlaka ozentilik bunu gerektirir."
Helal olsun sana! Senin gibi bir şeylerin farkında olan insanların var olduğunu bilmek güzel. Aynen katılıyorum söylediklerine. Ne verseler millet haldır huldur tüketiyor. Bilinçli insanların olmasını görmekten mutlu oldum.👍🏼👍🏼👍🏼
@liber_tango Teşekkür ederim , siz de öylesiniz ki dikkat ettiniz.. Dediğiniz doğru, bilinçli değil insanlar , adam kadına alenen hakaret ediyor kliplerde , o klibe koyduğu kaplan mutlu mu acaba? Yoksa eziyet mi çekti? Sözlerin anlamı yok.. Insanlar nedense böyle şeyleri beğeniyor hep..
Ben teşekkür ederim. Gerçekten anlayabilmiş değilim. İnsanlar güzelle çirkini nasıl farkedemiyorlar anlamıyorum artık. Küfretsen seve seve dinliyor insanlar. Eskinin o güzel özlem, ayrılık, aşk şarkılarını dinleyen toplumla günümüzün saçma şarkı bozuntularını dinleyen toplumun aynı olması çok garip!
@liber_tango Katılıyorum adam resmen hırsızlıktan bahsediyor , (heijan) , kimse demiyor ki sen ne saçmalıyorsun? Ya da bir başkası şöhretin basamağı olarak kadını inceliyor resmen.. Lafa gelince feminizm , ataerkil bilmem ne? Utanmıyorlar bu şarkıları dinlemeye garip. O eski şarkılar eskilerde kaldı..
Tek işleri birilerinden bişey çalmak. Özenti çoğu ulkedeki en kaliteli rapçiler Ceza ve Sagopa digerleri amerikalilara ozeniyorlar kendine had bir ozellikleri yok. Hoş, hiçte dinlemem bu at hirsizlarini
En İyi Cevaplar