Amerıkada zenciler kendı aralarında Nigga ya da nigger diye konusur ama Bir beyaz kişi Bir zenciye nigga dersen kesınlıkle ölüm sebebi olurmuş ya onu zencıler öldürürmüş ya da hukumet
Neden boyle bısey var?
Neden boyle bısey var?
bu kelimeleri sadece siyahiler siyahilere söyleyebilir, ezilmişliklerini, çektikleri eziyetleri, gördükleri ikinci sınıf muameleyi anlatmak için addederler, hemşeri, anlamında kullanırlar, ama bir beyaz onlara söylerse hakaret olarak kabul ederler, diğer insanlar tarafındanda o kelimeyi kullanan kişi çok pis dışlanır ırkçılığından dolayı, yaşanan san andreas ve tupac shakur olaylarını bileydin dediklerimi daha iyi anlardın.
Öldürme gibi bir olay yok. O kadar değil. Tamam çok ağır bir laftır, Türkiye'de en yakınına edilen küfür gibidir. Bir beyaz bir siyaha bu kelimeyi kullanırsa genelde şaşkınlıkla tekrar edilmesi söylenir;bu da beyaza kendini toparlaması için gereken tek uyarıdır. Sonra da kavga sebebi.
Yani öldürmezler heralde :) ama evet Nigger kelimesi zencilere hakaret.
Cevap
9Cevap
Zenci degilmisin ne var bunda ben laz degilim ama laz diyince kimseyi oldurmuyorum :)
sızı bizi aşar bu
ordakı ırkcılık boyle degıl ordakı beyazlar ile siyailer arasında ıste turk kurt laz boyle degıl
orda oyle mesela zencı mahallerı var oraya beyazlar gıremıyor sıyahıler ızın vermıyor
Onlar benim küçük oğuzu öldürür anca zenci demek ırkçılık şu an sende yanlış bir terim kullandın SİYAHİ
Nigga zenci demek aşşalayıcı olarak algılanırda öldürme söz konusu değil hükümet felan hayırdır lan
hayır oyleymıs bır zencıye bunu dıyemessın abd de
sadece kendı aralarında zencıler konusabılıyor
Ya kardeş dersin de sonunda kavga edersin abd zencilere restoranlarda yemek yedirmiyodu köleden beterdiler şimdi mi koruyucu olmuş
ırkçılık yapmış oluyorsun
Aynen nefret ırkçı algılanır
Irkçılığa kışkırttığı için
hükümet niye öldürsün ya fantaziye bak
cunku eger bır olay cıkarsa ABD ıkıye bölünür bunu bılıyorlar
ırkçılık
nigga candır
Ay çok kötü ya
Söyleme bile bunu
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar