https://i.hizliresim.com/bv4oLm.jpg
Aleyna Tilki'nin fiziği de aslında ortalama görünmüyor mu?
https://i.hizliresim.com/bv4oLm.jpg

Kendini beğenmiş kaşar şımarık biri ve ayrıca selülütleri var bizim medyada sıkıntı var çok popolarını kaldırıyor
aynen sorsan dünta starı ezik
Kendi kendine dünya starı diyo hayal gücü çok geniş
Hayaller Paris gerçekler Kars insanın dünya starı olması için ilk kişiliğini geliştirmesi gerek bence geri kalanını tıp hallediyor maymunu insana çeviriyor günümüz teknolojisi
Doğrudur
Ne edep kaldı ne haya hayvanlar bile sizlerden daha medeni.
Göğüsleri küçük kalçaları küçük ve şekilsiz saçları boyalı yüzü yapmacık bacakları selülitli
Ohaaa diyecek birşey bulamıyorum bu kız sopun anasını ağlatmış desene 🤦🤦
Cevap
55Cevap
Artık şu kızı eleştirmeyi bırakın kız manken veya model değil kız şarkıcı işinide hakkıyla yapıyor ve kazanıyor
Fiziği de çoğu kişiden iyi siz herşeye yorum yapıyorsunuz yok göğüsü küçük erkek gibi falan göğüsü büyük hatunlarıda çekemeyip çamır atıyorsunuz
ayrıca hakaret edenlerin çoğunun da gizliden yazdığının farkındayız :) Ne kadar sözlerinin erindeler dimi
*çamur
Of ne dert etmişsin kendine aleynayı be kızım 😂 bıraksana sanane kimin fiziği nasılsa nasıl gitmişsin bide tylor la bir tutuyorsun onu 😂 acıyorum sizin gibi kıskanç insanlara sesini dinle kapat muhabbeti işte Yok fiziği Yok bilmemnesi...
not:aleynacı değilim.
kuskanc olsaydim her bayan unluyu kiskanirdim sadece aleynayi sevmiyorum diger tum kadin unluleri seviyorum
evet daha cirkin unluler var ama hicbirisi aleyna kezzbani gibi ehoist deik
Tamam sevmiyor olabilirsin kardeşim eyvallah ama burda saçma sapan Yok Kezban Yok bilmemne diye paylaşım yapman tamamen kıskançlık bence. Kızda para var vakitte var en güzel hocayı tutar 1 ayda taş gibi fiziği olur estetik de yaptırır gene güzel olur bu seni niye bu kadar çok gerdi ben onu anlamadım 😂 bırak kim nasılsa kalsın öyle yani 😂 gereksiz bir paylaşım olmuş bence😐
Aleyna üstteki mi? Eğer üstteki ise daha 18 olduğunda selülitleri var. Küçükkuyuda yaşıyorum ondan iyileri var burda. Bırakın şu kızı konuşmayı ya. Konuşacak şeyi yok onun yetenek beceri olarak fizik olarak da yok
aynen!! 2000 doğumlu ama 19 yaşına girdi martta
aynen büyük bir ego söner
Gögüslerinin kücük olması dısında gayet guzel fizigi var bence. Biraz kilo almis daha iyi olmus.. Ne yazik mi. Cogu kizlar zayif sıska düz duvar gibi olmayi guzel olmak sandigi icin. Aleyna Tilkinin bu halini cirkin saniyorlar. Birazcik da selüliti var.
Kıskandığınızı bu kadar belli etmeseniz keşke
Kız gayet de güzel
Hem sesi, hem kendisi
Selülit her kişide olabileceği gibi gayet doğaldır da
Bu soruyu soran kişi kadınları küçük düşürdüğünün farkındadır umarım.
Bir kadın kilo alabilir, verebilir
Kime ne!
Selüliti olabilir, olmayabilir
Kime ne!
Kötülediğin kişi Aleyna Tilki gayet başarılı bir sanatçı
Bak sanatçı diyiyorum manken demiyorum
Şarkılarını da dinliyorsun adım gibi eminim
Şarkıyı dinle geç, kilosu seni ilgilendirmez.
👏👏👏
@MarsTanrısı aleyna kezban ünlü olmasa kezban diye dalga geçeceğiniz egolu bir kadın
Yahu sanane ki bundan? Hadi egolu olsun neden zamanının bir bölümünü onu çekiştirmeye harcıyosun dedikodu yapan mahalle kadınları gibi? Daha iyisini yapacaksan buyur sen yap lafla peynir gemisi yürümüyor kurdurmayın artık.
sesi güzel ama fazlasıyla değil kesinlikle genç diye abartıldı zaten şu an tr de epi topu 5 tane genç şarkıcı var.. ben bu kızı bir kere bile yabancı haber sitesinde görmedim! instagram yorumları nerdeyse hepsi türkçe.. hande erçelde bile birsürü ingiluzce ispanyolca yorum var! kızın tek başarısı youtube izleyici sayısı onunda k. b bot olduğunu düşünüyorum ece seçkin de aynisini yapıyor mesela! bu kadar izlenilseydi gerçekte VMA alırdı, Billboard alırdı hiçbirşeyi yok aleyna nın anca şarkı söylüyor boşuna hahaha 😘
@thebest_gurl94 başarısı da gerçekte değil sırf ünlü yani başka birşeyi yok 🤗
Aynen boşa şarkı söyleyerek o kadar parayı kaldırıyor. Sen de burda zamanının bir bölümünü boştan yere onu çekiştirmek için harcıyorsun. Komiksiniz cidden
neyini beğeniyorlar anlamam, zaten ergenin teki, yüzü güzel değil, vücudunu da ilk defa görüyorum bu yaşta selülit yapmış 👎
tipe bak
sen aleyna tilkiye neden bu kadar taktın ya 😂 güncellemede gömçürmüşün. yalnız selena gomez de çok matah birşey değil onu da ekleyeyim
selena çoook seksi ve tatli gülüyorr
Aleyna tilki turkiyenin en sosyetik ve egoist kezban i dir bence yüzüde yağ li peynir gibi görünüyo 🤗🤗
aynen çok çirkin
Çirkin ve güzel olduğu nu düşünüyo egoist ergen
Kimin fiziği iyi kimin kötü, kimseyi ilgilendirmez yav. Kamera karşına çıkınca selülitlerini gösterecek hâli yok ya kızın. Kaldı ki hangi genç kız göstermek ister. Bu kadar insanları eleştirmeyin, aksine yeteneklerini ya da iyi yönlerini ortaya çıkarmaya çalışın.. Dış görünüş diye diye içiniz kömür gibi olacak anasını satayım
Kiz iste.. ne bekleniyor ki? Ulkemizdeki kizlarin yuzde 80 i bu fizige sahip zaten.. neyin elestirisi bu? Taylor swiftin fizigi tahta gibidir.. yuzu cok guzeldir.. bu kizcagiz manken degil ki.. sarkici.. ve kim ne derse desin kadinsi bir fizigi var.
kız işte ne bekleniyor ki derken? oğlanlar mı güzel oluyor asıl kızlar güzeldir oğlanlardan! mankanlere baksana çoğu bayan ayrıca çocuk modeller bile hep kız çocuğu güzelliğiyle ünlü olan erkek var mı acaba?
bir kadinin yasi 16-25 yaslarinda guzeldir
digerleri zaten moruk
aleynada 19 yasinsa bir yetiskin kadin
sarışın ve açık tenli bayan ülkemizde mumla aranıyo , Aleynanın balık etli olması, seksi olarak büyük bir fark yaratıyo, mesela kot reklamı muazzamdı izlerken ağzı açık bırakıyo insanı, yani
29'luk yüzü güzeli tahta kurusu taylor swift mi 19'luk taş gibi Aleyna tilki mi kıyaslamasında daima Aleyna derim, Aleyna için çil çil dökülüyo tabiri cukk diye oturur valla, kızlar bunu hissedemez malesef, kızma bozulma lütfen
Hicbir zaman güzel bir fiziği ve vücuda sahip değildi ki
the best comment ever
Şekilci insanlara kezban denirdi eskiden, şimdi beğenmedikleri bedenlere kezban demeye başlamışlar. Tam da karşısında durduğu şeye dönüşmüş.
Kızın sesi güzel. Şarkılarını beğenmesem de sesi güzel. Vücudu beni ilgilendirmiyor.
doğal ama taylor swift e bak
ah ahh sanirim herkes aynu seyi dusuncek.. yemin ediyorum kiskanmiyorum sadece nefret ediyorum hak etmediği yerlerde
kizin sesi biraz iyi
tipi yok
fizik de yokmuş
karakter desen kalitesiz
yani sen nihat dogani sevmiyorsundur illaki adamin altina kotu yorumlar yapiyorlar simdi onlar nihati kiskaniyormu hayir sevmiyorlar.. yemin ediyorum aleynayi küçümsüyorum bana hiç cinsel cazibeli gelmiyo
18 yaşında bir genç kızın böyle kalçası olmasına inanamıyorum ya , gözlerim kanadı resmen selülitler fora , memeler limon , tip zaten kayık açıkçası üzüldüm
aynen 19 yaşında ama gerçi fark yok ha 18 ha 21
Valla o farketmez ama çabuk deforme olduğu spor yapmadığı çok belli , ayrıca yanlış beslendiği de çok açık
Yav arkadaş bu ne kıskançlıktır artık. Niye bu kadar uğraşıyorsunuz bu kızla işiniz gücünüz yok mu sizin sjdksf
Ayrıca açıklamasını da okumamıştım bir insan anca bu kadar seviyesiz olabilir. Aptal geldiler aptal gidiyorlar yazık.
Meyve veren ağaç taşlanır
Bir de Aleynanın makyajsız fotoğrafını koymuş yorumlara
Kendisinin makyajsız halini görelim de biz de dalga geçelim
Bu kadar kıskançlık niye
@nextlevel Yiğidi öldür hakkını yeme
Bu yaşta bu başarıya helal olsun denir
Kendileri bir... olmayı beceremedikleri için kıskanıyorlar
E tabi onlara da hak vermek lazım 😏
@lady_agresif başarısı felan yok sadece genç olduğu ve çıplak giyildiği için ünlü oldu
ilk cevapsız çınlama şarkısı bır haftada 3 milyon tıklanmıştı şimdi 1 haftada 30 milyon izleniyor o kız başarısıyla değil mallığıyla ünlü oldu siz yokluktasınız ne bileceksiniz gerçek yıldız ne dünya starı ne güzel ne? yerinizden kalktınız mı hiç? sadece gülşeni ece seçkini biliyorsunuz siz hiç bir dünya starının konserine gittiniz mi ben demi lovato ya ve justine gittim justini en önde izledim hatta
tarkan bile yanında ucuz kalır justinin
@nextlevel sen çok boşsun ve ucuzsun yürrüüüüü devam et böyle
Yoklukta? 😂
Ben miyim o dediğin
Gülerim sadece
Kız gayet te başarılı
O hareketleri bilerek yapıyor zaten
Gündemde kalmak için
Emin ol ben senden daha iyi biliyorum
Ayrıca zeki bir kız
Bunu da herkes anlayamaz 😉
@lady_agresif aleyna zeki ve yetenekli evet
ama karakteri çok oturmadı
ayrıca tipi çirkin benim bu düşüncem asla değişmez sen olsan bari klibinde çok güzel ama son klibinde drag queenlere gibi aleyna erkek gibi sanki saçına peruk takmış gibi
Bula bula bu fotoğrafımı buldun
Güzel olduğunu sen de biliyorsun
En kötü çıkmış fotoğrafı koymandan belli
@lady_agresif güzel olmadığını asıl sen biliyorsun? bu foto değil videoklipten yani videoklibinde bile böyle çirkinse doğal halini düşünsene hadisenin doğal hali bboook gibi ama videolarında güzel mesela
kendini kandırma asıl sen aleynanın ortalama ya da çirkin olduğunu billyorsun
Sen bir fotoğrafını koysana ya çok merak ettim
@lady_agresif bu güzelse selena gomez andormeda takım yıldızından gelen bir melektir

buda prensesimiz selena gomez
Kendi ulkendeki ünlüyu yermenin manası ne
Tabi siz yabancı ülkelere hayransınız
Selenanin da makyajsız fotoğrafını alabilir miyim sayın gizli üye
@lady_agresif al makyajsız
buda kezo aleyna
Kesin makyajsızdır
Bu arada soru sormuştum
Neden kendi ülkendeki şarkıcıyı kötüluyorsun da yabancıları yüceltiyorsun
@lady_agresif alakası yok hande erçeli çok seviyorum
evrim akını da
şarkıcılardan hadiseden nefret ederim çok yalaka mesela ama danlayı seviyorum mesela he tipi nasıl iyi fena değil danla nın hadise daha güzel ama ben danlayı seviyorum daha çok
aleynanın karakteri biraz sorunlu
Ben zaten Aleynayi deli olduğu için seviyorum
Hıçbir ünlünün takıntılı fanı değilim
Aleyna Tilkinin sesini ve davranışlarını seviyorum
Kendisine özgü yazılarını ve danslarını
Bu kadar eleştirilmesine karşıyım
Sonuçta bu yaşta bu başarıyı elde etmiş 👏👏
Keşke siz de azıcık bu gözle bakabilseydiniz
@lady_agresif ama şımarıklığı ve gıcıklığı başarısını gölgeliyor
Emin ol o yaşta bu başarıyı elde edebilseydin sen de şımarırdın
Bana göre gıcık değil
Aksine bu kız diğer ünlülerden farklı
Umursamaz, asi, deli bir kişiliği var
Ben böyle insanları çok seviyorum
Kendimden biliyorum
@lady_agresif hmm sen sadece 19 yaşında ünlü olan aleyna tilki yi mi biliyorsun?
biraz daha ufkunu genişlet aleyna tilki yok ki sadece dünyada bak o kadar fazla ergen ve çocuk şarkıcı oyuncu dansçı varki batıda hepside çok daha olgun aleynadan aleynanın karakteri düşük ne söylesen boş
o 25 ine gelsin yine aynı
Yav gerçekten artık tartışamayacağim
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Benim gözümden bakabilseydin bunu yazamazdım
Siz sadece kendi küçük dünyanızdan bakmaya devam edin
İyi akşamlar gizli üye olarak klavye arkasından ahkam kesen hanımefendi
Ama suç bende
Size laf anlatmaya çalıştım
@lady_agresif küçük dünya vayyy bee? belli kimin küçük dünyası var!! aleyna tilki abd de olsaydı adı bile duyulmazdı onun gibi starlar abd de orta seviye bile olamıyor ben çıtam hep yüksek oldu aleynayı idol edinemmem
Sen beni Aleyna fanlarıyla karıştırdın herhalde
Kiskandıgın bu kadar bilenmenden belli
Daha fazla da uzatma bu konuşmayı
Çünkü hiçbir zaman anlayamayacaksin beni
@lady_agresif aleyna benim idolüm olcak kalitede değil hadi bay yeter
Sen benim bu soruya olan görüşümü oku ondan sonra anlarsın bir kadıni neden bu kadar savunduğumu
@lady_agresif kıza baya bir dokunmuş büyük insanlar konuşulur küçük insanlar konuşur işte o da konuşuyor napsın vasıf yok sdjskf
😂😂👊
kendini kandirma ergenus aleyna fanii.. kimsecikler kiskanmiyor bu kadını herkes doğruyu diyor göz var hepimizde zevkte var gayet çirkin ve sevimsiz bir kadın
Ben hayatım boyunca kimsenin fanı olmadım nefret ettiğim bir kişiyi de bu kadar konuşmadım çünkü sizin gibi işsiz güçsüz değilim. Kızın egosu karakteri eleştirilebilir o da bir yere kadar ama iğrenç bir şekilde kızın fiziğini tipini eleştirirseniz bu sizin ne kadar basit bir insan olduğunuzu gösterir. Sokakta görseniz tek kelime edemezsiniz ama burda klavye delikanlılığına sayunuyorsunuz. Yazık size cidden.
O lafı bana attı sana değil 😂😂
Bırak uğraşma
Klavye arkasından yazdığı yetmiyormuş gibi gizli sormuş
Ergenus Aleyna Faniyim ben 😂
Anlatsam da anlamıyor.
Ben bunları anlamlandıramıyorum bir insanın fiziğine, tipine hakaretler yağdırmak nedir ya bir insan bu kadar basit olabilir mi. Tiplerini gösterseler muhtamelen daha alt bir tipleri var ama sırf ünlü diye bir insanı eleştirmeye hakları var sanıyorlar. Üzülüyorum insanlığın haline
Soruya olan görüşümde dediğim gibi
Selüliti olabilir olmayabilir
SİZE NE
Üzücü sjfjs
Bu yaşta selülütmü olur ya, spor yapsın çok hantal duruyor bu kız.
Ortalama insan işte fanlarim var diye diye fanları oldu
aynı 50-60 yaşında teyzelerin bacağı gibi aleynanın ehuehuehuehe :D
Iyide kiz kilo almis eskiden boyle degildi. Ayrica yapmayin. Istese bes gunde forma kavusur tekrar. Millete boyle bok atinca kndiniz guzellesmiyosunuz hala aynisinz yani
aleyna bence ortalama sıradan bir gram çekiciliği olmayan bir genç kadın, evrim akın çok daha güzel ondan
Aleyna' yı yakından görmeyenler buradan atıp tutmuş. Yakından görmüş biriyim. Hiç de çirkin değil. Gayet de zayıf. Bir videodan ve bir fotoğraf karesinden insanı bu kadar yorumluyorsunuz.
@barraquda Buradakiler bir fotoğraf karesinden her şeye hakim olabileceklerini sanıyorlar. Ben kamera eğitimi almış biriyim. Gölgeleri farklı yerlere yansıtarak, farklı açılardan çekerek ve bilgisayar başında oynamalarla bir insan karartılı, selülitli gösterilebilir. Ben kendisini yakın zamanda gördüm oldukça zayıf bir genç kız.
Selülitli, spor yapmayan, çirkin bir kız bence. Öyle çok bir güzelliği yok, çok abartılıyor.
kesinlikle
Yüzünü göremiyorum ama selütleri aşikar ortada 🤔🙄 kendisini çok severim ve buda beni çok üzdü açıkcası 😐
Rezil bır vuct gören sanırkı 65 yasında kadın
tipide moruk
Aynen
Ortlamanın çok altında. Ne anlıyolar anlamış değilim.
Neyse ne sonuç olarak kimse mükemmel olmak sizin gözlerinizi doyurmak zorunda değil
Ulkece tum sorunlari hallettik de Aleynanin poposu kalmisti tek sorunumuz
Kendine popüler kültür adına iyi bir ambalaj yapıyor hepsi bu kadar !
kezban işte kabullenin dünya güzeli yaptınız başımıza 🤣
Pek fizikle eleştirmeyi sevmem ama niye bu kişi bu kadar abartılıyor anlamıyorum.
Ne taktınız ki bee. Güzel olmadığı bariz zaten. Senle tanışalım mı 😂😂😂😂😂😂
Bu kızın neyini seviyorlar hiç anlamıyorum. Vücuda bak, bu yaşta sarkmış gibi.
Çok kullanılan her mal zamanla aşıma ugrar yine iyi korumuş 5sene sonra hızlı yasam hızlı çöküntülğk vercek ona bitik keş bir hayat
Alttaki ölmüş gömeni yok, odun gibi hiçbir hat yok, kalça yok bel yok dümdüz.
Sağlıksız beslenen her kadında kiloya ve yaşa bağlı olmamakla birlikte selülit olabilir.
Kimin kudurduğu açık
açta bak etrafa kevvaşee
bence daha fazla düşmeyin kizi iyilemeye çalışmayin resimde herşey belli tipsiz bir kız ortalama vücuda sahip
Süt gibi teni var, ufak tefek selülitleri olması dert değil , açık tenli sarışın ve balık etli olması onu seksi kılıyo ve yüz güzelliğini bile maskeliyo, ekmeksiz götür diyesim var kısaca
Yuzu de fizigi de cirkin
baya cirkin hemde
erkek bu
Bir de tanga giymiş behhg😅
aynen kendini kiz saniyor
Daha çocuk geliyo bna ya.. bu tanga giymesi de ne bilim gözüm almadı yani
14 yaşında o bikiniden giyinen kızlar abd de ünlü mesela malu trevejo şu an 16 yaşında daha ama 14 yaşından beri twerk yapıp o bikinilerle video atıyor instada 8 milyon takipçisi var
Yav yok be kardeşim benim işim olmaz tanımam etmem.. yakıştıramıyorum ya manevi olarak lekeliyolar kadınlıklarını
benim popom daha güzel 😂😂😂
off ya aleyna yakıyor deniz8 var ya orda olmak onunla kumsalda guneslenmek isterdim çok seksi diyilmi?
çirkin
kezzbanın teki real kezban işte
Ver photoshop ver ver mehteri kezbann
Hiç sevmiyorum bu kızı 😬
Yuzude fizigide ortalama bence zaten yuzu cok guzel değil bnce fizigi ehhh ama
selena gomez e bayılıyorum. keşke erkek olsam da birlikte olsak dercesine.
Ne çok kıskanıyorsunuz şu kızı ya 😄 bir de soru açılmış.
Bence ergenlik vücudu ve zamanla bir kalıba girecektir. Kızın yaşı daha küçük. Ahahaa
kudurmayın aleyna için bu kadar kız ortalama belki senden bile çirkindir ayrıca koca kız artık daha gelişmez onun vücudu 20 yaşında 
inanılmaz tipsssi, zzz
Bir de kudurmayın diyor 😂😂 asıl kuduran sizsiniz. Ayrıca Aleyna tilkiyi severim keretayı, benden bayağı küçük olsa da vücudu tam bir erkeğin istediği türden.
Çatlayın ahaha
çatlayacak tip yok aleynada ayrıca herkes çirkin diyor sen mi doğrusun birtek kezzzoooo
kapa çeneni boş yapma yol all
aleyna için kuduruyorsun çünkü o da sen gibi sıradan bir kız o senin düşününde şarkı söyler mesela çünkü uyduruk bir şarrkıcı
Allahım sana geliyorum 🤣🤣 yavrum yaşın kaç? Bir de kezo diyor. Heyallahım neyse... Khkhkhsfs
engelli misin? idolünü savunamayınca hemen ona buna sataşıyorsun senin idolünü ben idol edinemem edinmem
o kim ki?
Ah yavrum siz daha ergensiniz. Sanırım hala 20inde bile değilsin. Kıskanmayı bırakın şu kızı. Erkeklerin çoğunun dibi düşüyor kıskanmayın puhaha. Ayrıca ablanım ben senin. Böyle kıskançlıkları çekme yaşım çoktan geçti. Kıyamam ya, ayrıca idolüm değil yaşı küçük olduğu için. Bunu anlaman için büyümen lazım. Asıl sen kezosun ahaa daha 20 bile değilsin. Bari engel at da daha fazla kezbanlığını görmesin erkekler.
Çünkü bu kıza düşmeyen de ne bileyim. Kıskanın ihihi
belli kimin ergen olduğu konuşmalara bak yaa dinime küfreden de müslüman olsa demişler
puhahaha nedir bee? allahın manyağına bakk erkekler daha çirkin diyor bu kıza kızlardan şu aşağıya bak savunanların çoğu kız o da ergen aleyna fanları senin gibi
doktora git bence sen bana sonra teşekkür edersin
birde ihihih demiş allahın ergenusu.. beyne bak nasıl çalışıyor yaş 25 bile olsa senin beyin daha bebe
Büyünce gel phphphhaha
büyüdüm yeterince beynen ve fiziken ama senin ki beyinden yarım kalmış
kendini kandirma ergenus aleyna fanii.. kimsecikler kiskanmiyor bu kadını herkes doğruyu diyor göz var hepimizde zevkte var gayet çirkin ve sevimsiz bir kadın
Göğüsleri sarkık gibi geldi ama vücudu iyi :))
@morobitta çünkü kendisi aslında bir drag queen
yoo gayet taş :D
Bodrumdakiler ayrı taş ama , fena kesişiyorum birisiyle :D
Ne sıradanı bee
Aleyna diyoruz
@BenFazlaKalmıcem bu dururken aleyna tilki yi tanımam
kesinlikle her kıza güzel dediğinizi düşünüyorum yokluk.. tabi
Esmerler pek ilgimi çekmiyor benim. O yüzden aleynoş 1 0 önde her zaman.
@BenFazlaKalmıcem kanki esmer mesmer felan bahane aleyna da ona bakilursa gercekte siyah sacli beyaz tenli
e selena da öyle ayrica selena daha zayif baksana aleyna ya o buruşuk poposu var resmen bizim sınıftaki tuğçe gibi!! hande erçel ile ayni bu kizin şişmanligi ama hande taş gibi güzel yani bu esmer ben bunu sevmem felan bahane bende sarisin daha guzel bulurum hele de mavi gozlu ama aleyna da tip yok
@BenFazlaKalmıcem abi bu ne yaa erkek bu
Ahaha😂😂
Makyajsızken görmek istemiyorum 😕😕
@BenFazlaKalmıcem makyajliyken sanki dişi gibi yine erkek son klibinde ayni drag queenler gibi
Montaj bu bee sjsj
@BenFazlaKalmıcem yaa işte.. inanamazsin biraz arastirsam selena yi felan onunda ne kadar muhtesem oldugunu gorursun
Üsttekine bittim 😇😇
Aleynayı da engelliyorum artık sjsj
@BenFazlaKalmıcem e bir zahmet şöyle ucuz güzelliklerle yetinmeyin biraz büyütün şu çıtayı
bırak aleyna kim yaa
Sana bu özgüven nerden geliyo acabaa😃
@BenFazlaKalmıcem
tipe bak :D
Burda safinaz gibi çıkmış prenses 😛
Sende iyi gömdün kızı he
@BenFazlaKalmıcem tek iyi yanı boyu ve sesi
Teni de gomezden güzel bence
@BenFazlaKalmıcem ten rengi mi? beyaz seviyorsan onu beğenirsin tabi ama o tip olduktan sonra isterse gerçek sarı olsun gözleride maviş olsun ne bokka yarar
Ben gigi hadid derim ve susarım😇😇
Kezban gibi ama dogal gordum sanki
kezzban zaten belli ya
Yapmacik degil neyse o
evet ortalama bir tip..
Sen mi çektin o fotoları
bu yaşta selülitleri var galiba
Kimse mukemmel değil.
bu yasta seluit baslamis ya
Buruşuk yaşlı poposu gibi
Ne abarttınız la şu kızı
Aleyna Tilkide selülit mi var
O instagramdaki Aleyna mı bu?
bu kezzban olani
Sen fizik görmemişsin. Bu kızınkı de fizik mi
Kes lan
Paket büyümeye başlamış
Kıskanan kızlar beğenmemiş bababababahs
paket büyük olunca dalga geçiliyor
Yoo ben geçmiyorum.. Bana göre paket büyük olmalı.. Dalga geçenler eziklerdir
bence dalga geçmeyenler eziklerdir.. fikirler değişir
Neden dalga geçilsin ki?
Nasıl bir mantık bu?
neden selülit beğenilsinki
Selülitden bahsetmiyorum ki kasanın büyüklüğünden bahsediyorum. Geliştirerek de büyür spor yaparak da vs. Ama nene gibi selüliti tabi kimse sevmez
hee o zaman olabilir tabi küçücuk olmasindan iyidir
Heheh 😊 yanlış anlaşılmalar olur bazen
Pardon? Bu fizik mi güzel? Hshsjskskdkdkdpdşdşdüdüdr aleyna bile ona 10 çeekr be göz var nizam var. Ne o öyle safinaz gibi iğrenç
aleyna her halukarda güzel değil siz aleynayi tanidiğiniz için objektif dusunemiyorsunuz
selena gomez aleyna yi kaca katlar sker atar guzelligiyle aleyna guzel bile değil ki selena dan gyzel olsun aleyna ortalama kategorisinde onu irem dericiyle felan karsilastirabiliriz
Sen Taylora güzel mi diyosun şimdi? 10 tane dalgam olsa birini vermem o derece güzel yani
bu mu güzel günah yaa yalan deme yapmaa valla doğruyu dediğini düşünmüyorum yani bu mu güzel abii
Ben surat demiyorum vücut diyorum. Aleyna daha iyi
bende diyorum ki sana gore vucut olarak aleyna daha iyi olabilir ama yuzde 95 selenayi secer yuz olarak vucut olarakta yüzde 80 kisi selenayi secer
Taylor için iyi demişsin ya ben ona güldüm gerçekten 😁 ya boşver aleynayı da selenayı da 🤭 bize faydası yok
taylor i kiskaniyor musunuz siz yaa bu güzellik nasil begenilmezz.. kadinin bacaklari unlu zaten resmen bacak sov yapiyo sahnede
bu kezo da erkek drag queenler gibi
Neyini kıskanayım çırpı bacaklı safinaz
aleynadan en az 8 cm uzun taylor ve inanılmaz zengin
Hahsshshshs komiksin ya
espiri yapmadım aynada kendini mi gördün neden gülüyorsun? Selena Gomez mi yoksa Aleyna Tilki mi daha güzel? ↗
Ergen bebesi oldugun için gülüyorum hshshs😁😁😁
selena
buda kezban aleyna
sen kezbanınla mutlu ol
sevmiyorum ben onun hic biseyini
senin boy güzell miş..
beğenir misin
trawesti gibi olması kötü değill
saçmalama
erkeğe daha iyi hitap eder
cinsellik yönünden bile
daha ağır basar..
gay misin? herkezi kendin gibi zannetme kimse travesti karı sevmez düzgünse adamin psikolojisi
fiziksell
kadın bence at gibi olmalı
fiziksel demiyorum yuzu erkek gibi
inan ciddiyim
biraz uyum şart..
Cogu kıskanıyor bu kızı ama sıradan
kimse kiskanmiyo evet siradan ve biz bunu diyince millet atar yapiyo yok kıskaniyorsun yok siz kimsiniz gibi ya mesela kimse neden handeye cirkin erkek suratli demiyor
çünkü kiz guzell
kimse kiskanmiyo doğrulari soyluyor
@thebest_gurl94 bu kız korkabiliyor açık ve net. Kıskanılan sey guzelligi degil, şöhreti. Sen de dahil olmak üzere bu güzellikte nasil bu kadar şöhret diye için içini almıyor.
bu doğru tabi ama kız çirkin ayrıca sesi de inanılmaz değil! ama ben biliyorum neden bu denli ünlü olduğunu çünkü türkiye de tek genç şarkıcı bu bak mesela şu an kaç tane şarkıcı var tr de aktif olan? 5-6 yı geçmez
kezbannnnnnnnnnn
aynennn
Niye kendini onunla kıyaslıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar