Konu saptırılıyor orada sadece haticenin yorumundan bahsetmedi bütün yorumlardan bahsederek söyledi. Hatice ünlü bir kadın ve binlerce ünlüden daha farklı bir yorum yaptı sanki düşmanı nasıl bir yorumdur insanın içinin çirkinliği dışına bu kadar vuramaz. Genelde yorumları beş para etmez bir insan olduğunu gösteriyor yok benim popom şöyle yok ben daha güzelim falan kapasitesi belli. selin ciğerci erkek olarak anılmak isteseydi ya da o günleri yad etmek isteseydi kadın olmazdı zaten. Bu psikolojik bir saldırıdır ve onca insan yazıyor kadın evli kocası var bir kere bu nasıl terbiyesizlik! Sayfasında da bir tane seviyesizliğe rastlamadım selin ciğercinin hep düzgün. Eski halinden vurmaya çalışanlara gelince necip fazılın bir sözü var çöplüğü ancak köpekler karıştırır. Bir de Allah'ın sözü var parmakla göstermeyin bakarsınız o tövbe eder siz günahınızla kalırsınız diye. İnsanlar kötü yapacak bir şey yok.
Hatice'de unutulmamak için kimin üstünden prim kasacağını şaşırdı, eskiden şarkılarını çok severdim sırf şu tavrından dolayı ona buna sataşıp prim kasacak kıvama geldiği için şarkılarını bile unuttum. Herkes önce kendine baksın, sen de özüne dönüp podyum da götüünü açıyordun 2 önce.
Abi herşeyi geçtim bizim millet kafayı mı yemiş acaba edinilecek cocuk kendi çocukları olsa kabul ederlermiydi tabiki bunu annelik ve babalık duygusunu tadanlar cevap verebilir böylesine saçma sapan kişiliksiz birisi için çocuk edinebilir demek ney yaşantısına karışmak haddim değil ama bu kadar da olmaz.
Memlekette doğru söyleyenleri dokuz köyden kovuyorlar. Hatice sadece doğruları söylemiş ne eksik ne fazla. Allah'ın vermiş olduğu üreme organını kestir Ondan sonra evlatlık edinecektim, edinmesin zaten böyle bir yola çıkan. Çocuk için sağlıklı bir aile ortamı olacağını zannetmiyorum.
Hayır bu yoruma dislike atan kızlar da ne bilim akıl hastanesine gitsin bence. +3 galiba sitenin çoğu
Cevap
36Cevap
Yazık ben bir videosuna denk gelmiştim daha önce evlatlık edinmek isterim ama kötü konuşan karşı çıkan insanlar var ben mücadele edebiliyorum ama o çocuk edemezse dayanamazsa diye evlatlik edinmiyorum demişti. Kararını vermiş belki olumlu yaklaşımlardan dolayı ama görüyor ki ne yaparsa yapsın bazı insanlar değişmeyecek ve zorbalığa devam edecek.
Selin ciğerci vicdanlara oynamış resmen. Psikolojisinin normal olmadığı burdan bile belli. Acındırmalar bilmem ne. Bence de evlat edinmesin o zaten. Baksanıza tipe hayata. Edepten hayadan uzak hal hareketleri var. Sadece birkaç videosuna denk gelerek söylüyorum. Daimi takipçileri daimi sapıklarıdır onun
Bütün ünlüleri karşılaştırsak en terbiyelisi Selin Ciğerci çıkar. Şu videoyu sonuna kadar izle yine aynı düşünecek misin
www.haber365.com.tr/.../...gibi-cevap-h130085.html
Bunların hepsi birbirinden igrenç ama hepsi. Suratlarına bakıyorsun ne bir insanlık ne meymenet kalmış. Bizim insanımız da böyle salakları takip ediyo. Ne özelliği var da sana ne katıyor da bu insanları böyle şımarıklaştırıyolar anlamıyorum. Mesela bu selin cigerci kim ne iş yapıyo sanata ne gibi bir katkısı olmuş hiç bilmiyorum
Yazık ya. Çok kötü düşünceli insanlar var. Başkaları o filtreyi yapınca nasıl tepkisiz kalınıyorsa onda da aynısı olması gerekiyor. Kadın gibi kadın. Alnının teriyle parasini kazanıyor. Saçma sapan şeylerden de gündeme gelmiyor. Allah kötü kalbinizi iyilikle doldurur umarım. bir insanı kırıp dökmek kolay önemli olan üzmemek. Nasıl istiyosa öyle kabullenmek.
Ya ne alip veremedikleri var şu kadınla anlamıyorum. Farkli eğilim olması allahla onun arasında orda burda sürtmüyo kadın nasıl hissediyosa oyle yasiyo edebiyle yok özüne dönmüş falan dengesiz insanlar ya.. ne güzel bir çocuğa aile olmak kadar zarif düşünmüş tebrik edeceklerine terbiyesizlesiyolar
İkisinide tanımıyorum da selin haklı. Kadın olmaktan hoşlanıyormuş belki psikolojik ti belkide hormon bozukluğu vardı bunu bilemeyiz ancak insanların böyle şeylere takılmaması dalga konusu yapmaması lazım artık tercihlere saygı duymalı.
Hatice ne bok yediğii belli olmayan biri bayağı yakından magazini sosyal medyayı takip eden biri olarak söylğyorum hatice malıı işsiz gibi her yerde ama her yerde muhalefet yorum yapıp gğndeme gelmeye çalışıyor abi o kadar işsizki herkese sataşıyo
demek evlatliği sadece gösteriş için alıyormuş eğer gerçekten almak istiyiyorsa kimsenin ne dediğine bakmazdı.
Doğru söylemiş Selin Ciğercinin erkek halini merak etmek için uygulamaya ihtiyacı yok eski fotoğraflarına bakması yeterli erkekliği istiyordun madem neden cinsiyet değiştirdin bir de o kadının çocuk evlat edinmemesi lazım kesinlikle.
Hatice haklı, baksana evlatlıkla konunun ne alakası var. Gösteriş için evlat alacakmış, yazık o çocuklara. Kadının psikolohjisi bozulmuş. Hatice yanlış bir şey dememiş özü o. Bunu kendisi de biliyor gülüp geçebilirdi.
kadının ona bir zararı yoksa onun da kadını böyle tahrik etmeye hakkı yok. herkes istediğini yapmak da özgür herkesin doğruları yanlışları farklı bu insanların birbirleriyle alıp veremedikleri ne anlamıyorum
İnsanlar çok vicdansız.
Selin'in cevabı da çok güzel..
twitter.com/.../1132241268464070657
Kimsenin hayatina kimse karisamaz. Herkes once kendi hayatina baksin eger bu kadar akilliysa kendi hayatini duzene soksun. Cinsiyet degistirmis, evlatlik almis, size ne? Kime ne?
Hatice denen kadın şu yaptığı yorumla nasıl bir karaktere sahip olduğunu göstermiş. Selin ciğerci kadınlığıyla kibarlığıyla haticeye bin basar.
Evlatlik alicaksa, sonuclara katlanmali. Dayanamam diyorsa, evlatlik almasin. Onu korumasi lazim, ona sevgi ve anlayis gostermesi lazim. Bunlari yapamicaksa, Malesef...
Bu erkek miydi eskiden? Ne kadar güzel olmuş olum çoğu kızdan güzel qwe
Hiç umrumda değilmiş haticenin poposu daha çok ilgimi çekmişti
bisey demek istemiyorum ama erkekten kadın, kadından erkek olmaz bence
Ne demek haklı mı ya şu haticeyi görünce bile tüylerim diken diken oluyor. Bizim milletimiz ne zaman başkalarının hayatına karışmamayı öğrenicek acaba
Ya şu Hatice ne kadar aşağılık utanmaz bir kadın ya. Nasıl gündeme geleceğini şaşırmış. Haberi okuyunca çok üzüldüm. Umarım Selin Ciğerci evlat edinir.
ama resmen erkeklik namına bişey kalmamış vücudunda çok fazla östrejen geziyor testesteron namına hiçbişey kalmamış
Bunların ki show, biri tercihe saygısızlık yapıyor diğeride trününe oynayıp duygusallık yapıyor. Çocuğu olsa eninde sonunda biri bişey diyecek zaten önemsemeye değmeyecek insanları ciddiye alıyor
Ikisi de o kadar mide bulandırıcı ki...
Tiplerini...
Selin hanımı çok severim naif bir kadın yüreği gibi kalbinde güzel ❤
Ya abi saygi duymali herkes. Selin Cigerci nin ne gibi saygisizligi olmus medyada? Milletimiz boyle seylere hemen gomme pesinde. İnsan biraz saygi duymali.
Selin ciğerci kaşınmış önce sjdj Tek aldığı eleştiri Hatice den gelmiş gibi davranıyor. Hatice'nin olayı da prim zaten gene istediğini elde etti 😜
Hatice gereksiz yorum yazmış ama Selin katil olurum diyorsa evlatlık edinmemesi daha iyi, sonuçta bu tür şeylerden kaçınması zor insanlar acımasız 😊
Haticeden nefret ederim kıl kadar sevmem ama doğruyu demiş..
Cinsiyet değiştiren kişilerin çocuk evlat edinmesine karşıyım. Çocuğun psikolojisi de önemli.
Bu kişiler de ise bir taraf haklı demiyorum. Heosi ilgi çekmek gündeme gelmek için...
Bu travesti tiplinin dikkat cekicem diye yemedigi b•k kalmadi.. Selin ondan daha güzel ve daha kadinsi gözüktügü icin kiskandi kesin skfjsk
Bunların yatacak yeri yok Allah ın yarattığına karsı geliyor
Hatice eskiden sesiyle gündeme gelirken artık kıçıyla gündeme gelmeye başladı. Selin artık bir kadın.
ALLAH'ın lanetli kulları bunlar.. : D
Tipleri keS... Mide bulandırıcı lavuklar!
Evlatlık almasın mümkünse çocuğun piskolojisini kötü etkiler bu kadın mıdır erkek midir nedir
Magazin programlarını sevmiyorum hiçbirinde hayatı ile ilgilenmiyorum hayat bunlara güzel
Hatice haksiz abi. Lan sanane milletin ozelinden yaptigi dogru yanlistan. Herkes kendisinden sorumlu
hayatını insanların sözlerine göre yönlendirmesi saçmalık.
Hatice haklı, Allah nasıl yaratmışsa öyle kalmalı insan, estetiğe de karşıyım bu yüzden.
Alabilir onane kesin kiskanmistir o yüzden böyle bişey demiştir boş çünkü başka işi yok
Haklı. Hatice'den beter insanlar var. Hangi biriyle baş edeceksin ki
Bunu söyleyen de Hatice gibi bir kadın. İnsanlar milletin hayatına burnunu sokmaya ne kadar meraklı
Hatice ayıp etmiş bunlari konuşmak o mahalle ağızlı kadına kalmadi
Selin ciğerci çok iyi bir insan haketmiyor bu lafları seviyorum ben o kadını.
Haticenin söylemi ayıp olmuş. Evlat edinilecek çocuğun da ayrı bir psikolojisi var bozmamak lazım
Bence başkalarının lafına sinirlenip evlat edinmekten vazgeçmemeli. Bu çok güzel bir şey çünkü. Ayrıca böyle yorumları göze alıp gerçekleştirmedi mi bu operasyonu.
Trans kadınlar karşı ön yargı var onlar da normal insanlar gibi yaşmak istiyor
Selin haklı tabikide, Selinin özü erkek olsaydi niye böyle ameliyatlar olup bu tarz (Hatice) gereksiz insanlarla uğraşmak istesin ki
canım erkek evlatlık alıp illerde onunkinede keser hayret bisi.
Hatice denen parayla satın alınabilen malı kazığa oturtmalı
Hayır neden böyle bir şey yapmış erkek halini biliyor zaten 😄
Allah ülkenin sonunu hayır etsin felaketler kapıda ahir zaman resmen
İnsanların düşüncelerine göre hareket etmemek gerek
Selin hanım haklı tabikide.
İkisi de haksız
Srlin haticeden daha karajterli geliyor bana
Selin ciğerci haklı bence
Hatice haddini asiyor ve cok acimaskz
Hatice kime saldıracağını şaşırdı
Bunlarda kim isimlerini inan ilk senden duydum
Sesli güldüm hatice de baya zalimmis