HBO bir kez daha gündemden düşmeyen bir diziye imza attı. Chernobyl, izleyiciler için Game of Thrones ve Breaking Bad‘i geride bıraktı. Puanı 9.6 olan diziyi izlediniz mi?
Chernobyl dizisi bütün efsane dizileri solladı! Favori diziniz hangisi?
kim izlicek kim ölmüş insanların hikayesini tekrar izlemek ister ki... en fazla bir bomba ve puss tüm yerleşke kül duman... bittti. dizi toplamda 2dk olmalı mantıken.
Senin söylediğin mantığa göre La Casa De Papel de aynı. Girdiler çaldılar bitti. ya da 11.22.63, ya da The Man İn the High Caste, daha sayıyım mı bu mantıkla izlenmez dizi ya da film neyse zorla izleticek halimiz yok banane:) renklerle zevler farklı tabi:)
GoT'u yeni bitirmenin verdiği burukluk hala geçmedi tabi ama Breaking Bad benim favorimdir benim için onu geçemez... Şu finaller bitsin başlayacağım merakla bekliyorum.
ülkemizde iddia ediyorum 50 milyon işsiz güçsüz aware insan var. dizi izlemek nedir ya? beyni uyumuş hap çekmiş gibi... bir insan dizi izliyorsa bir işe yaramıyordur hepsi o
Bak şekil a. Zihniyeti bozuk iğrenç yaratk seni. Soyleyecek Kelime bulamayınca ya küfredersiniz ya da o önünüzdekini sergilersiniz sizin gibi basit insanlar. Rezilsin tek kelimeyle
Ben seni sapik sanmıyorum direk sapıksın iğrenç zihniyete sahipsin işte senin gibi insanlar olduğu sürece bizim ülkemizde tecavüzün istismarin önü nu alamayız. Sen sanalda bunları dile getiriyorsun eğer reel de neler yapıyorsundur. Sende de suç bulmuyorum seni güzel yetiştirememisler..
@Azraaa08 dahası sizin gibi kızlar zaten böyle bir yaşam biçimi içerisinde... bunu yazılı olarak ifade edince mi sapık olunuyor? madem bu kötü bir şey neden böyle ilişkiler yaşıyorsunuz?
Hakikaten ha john wick 3 çok anlamsiz olmasına rağmen kaç kovala olayi hakim nasıl solladı anlamadım ilk 2 film daha iyiydi bunda aksiyondan başka bir şey yok resident evil havasında köpekler daha etkiliydi aksiyonda
@xhryx ben netflix alacaktım ama akıllı tv yok Cepten ve pcden izlemekte istemedik, pcyi hdmi ile tvye bağlayıp izlesem demiştim ama olmuyormuş netflix müşteri hizmetleri sistem hdmi olunca telif olarak görüyor dedi.
En İyi Cevaplar