Erkeğin malı meydanda olur diyen Tuğba Ekinci Kerimcan Durmaza sahip çıktı ve ekledi abartmayın artık.
Kerimcan Durmaza bir destek de Tuğba Ekinciden geldi. Siz de Kerimcan'a fazla yüklenildiğini düşünüyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru söylemiş. Bir erkek yanlışlıkla böyle bir videoda attı diye aşırı tepki veren erkek düşmanı feministler, neden gidip liseli bir erkek çocuğunu canlı yayında istismar ettiği videoyu konuşmuyor? Neden ona dava açmıyorlar. Neden gözlerine bir erkeği hedef kesiyorlar. Çünkü amaçları eşitlik değil. Adam zaten özür diledi, yanlışlıkla yaptığını söyledi, bu daha neyin abartısı. Serpil Cansız özür de dilemedi, kimse bunu konuşmadı, dava da açılmadı. 18 yaşından küçük çocuklarla öpüşüyor, vücudunu değdiriyordu. Neden o kadın konuşulmadı, dava açılmadı da Kerimcan'a bu kadar yüklenilliyor. Çünkü o bir erkek. Erkek düşmanlığı kültürünü arttırıyor feminizm.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şurayı yanlış yazdım düzelteyim. *neden gidip Serpil Cansız'ın liseli bir erkek çocuğunu canlı yayında istismar ettiği videoyu konuşmuyor?
Tuğba hnm herhaişde çok fazla latta kalmaktan bu tür şeyleri normal görüyor... Bİr de erkeğin malı meydanda olur diyor.. Ulan Erkeğin malı meydanda olur diye söylenir... O erkekse dünya nüfusunun penisi olan geri kalanı ne oluyor o zaman... Ha şöyle bir durumda var ; Kerimcan bunu kendisinin yapmadığını hesabına başkasının yükleem yaptığını söyleyip mağdur olduğunun açıklamsını yapıyor.. Ulan videoda ki sensşn , uçak kabinide olduğund abelli , ee başaksı senin o videnu nasıl ele geçiripte senin storyden atacak... Bari mağdurum diye yalan söyleme...
@KLARAA34 çevremde bunları seven çok kız var parası fazla diye çevresi var diye falan saçma şeylerden dolayı ama bu tarz düşünen böyle insanları umursamayan birini görünce sevimiyorum
Ben dusunmuyorum beter olsun. Sırf reklam olsun diye yaptigi seye bak. Oldu p. rno film cevirsin izleyenlerde cekirdek citleyip izlesin boyle sacma sey olmaz. Bu kadar göz önündeyken yaptiklarina dikkat edicek. Yoksa linc operasyonunu yer. Sonuna kadar arkasindayim bu durumun
zihniyetinize türüreyim. Yarabbi. sedom halkına yaptığın gibi insan görünümlü yaratık olan kerimcan ve onun gibileri Kahhar isminle kahrı perişan eyle. amin.
En İyi Cevaplar