Kadınlar erkeklere ayaklarını yıkatınca femdom adı altında sorun olmuyor, herkes alkış tutuyor. Erkeğin itaatkarlığını normal karşılıyor, bunun adı gericilik olmuyor. Sadece femdom oluyor. Ama aynısını erkek kadına yaptırınca toplumda kötü karşılanıyor. Yooo neden kötü olsun ki. İkisi de bu işten memnun olduğu sürece, karşılıklı rızaya dayandığı sürece gayet normal. Zorbalıkla yapmak kroluktur. Eskiden bunu yapıyorlardı. Kroluk ayak yıkatmak değil, zorla ayak yıkattırmaktır. İkisi arasında fark var. Maledom u benimsemiş bir kıza ve erkeğe saygı duymak lazım. Sonuçta kendi tercihleri. :D
Kadınlar da ayaklarını erkeklere yıkatıyorlar ama. Böyle durumlar da var. Bunun bence krolukla bir alakası yok. Bu sadece bir fetiş. Ama tabi herkes farklı düşünebilir.
İkisi de bu işten memnun olduğu sürece, karşılıklı rızaya dayandığı sürece gayet normal. Zorbalıkla yapmak kroluktur derseniz o zaman haklısınız derim. Eskiden bunu yapıyorlardı. Ayak yıkatmak kroluk değil de, zorla ayak yıkattırmak kroluktur bence. Bu açıdan düşünüyorsanız katılıyorum.
O şekilde söylemek kroluktur tabi ki katılıyorum. Ama bunu bir BDSM fetiş olarak, maledom adı altında yapmak kroluk değildir bence. Ama senin bahsettiğin şekilde, eski usül yapmak, emrivaki ve zorlayarak yapmak bence de kroluktur katılıyorum. 👍
Evet çünkü erkek ayağına fetişi olan maledom (erkek dominantlığı) seven kızlar da var. Sevgilimin ayaklarını yıkarım demek de maledom un bir parçasıdır zaten. Ama eve geldim, hatun hadi hemen ayaklarımı yıka şeklinde emrivaki, zorla ve karşılıklı rıza olmadan bir söylem geliştirmek tabi ki kroluktur.
Yıkasın hatta kolay gele ona. Çok şükür bizimki eve geldiği zaman duş alıyor çıkarken duş alıyor evimizde duş var yani üstelik eli ayağı tutuyor 🙏 Ayrıca erkeklerin ayak yıkama olayı eskilerden geliyor alplar yani askerler Cenk savaşından döndüğü zaman dayanılmaz halde yorgun geliyorlar malum atla çıkılıyor savaşa ve yaralı oluyorlar eşleri ayaklarını yıkıyor ido gibiler ego tatmın etmek için değil yani! Haa olurda kolu kırılır dayanamaz yıkayamaz o zaman eşimdir yıkarım sorun yapmam Emin’im o da aynı şekilde yıkar olay bu 😊
Eli ayağı tutuyor kendi yıkayabilir. Kaldi ki bu ido kac bin dolarlara özel masajlar yaptırıyordur kendine. Ayakta dahil buna. Ayak yikama, masaj, pedikür falan hepsini zaten yaptırma şansı var ki yaptiriyordur. Ben yıkamam. Ne kadar ilkel bir davranış. Hadi hastalık olur baska bir sorun olur anlarım. Ama sağlıklı haliyle, bu kadar para icinde yuzerken saçma. Kimse kimseden üstün değil. Allah sana da el kol vermis kendi isini kendin yap diye digerine de. Illa bir seyleri başkası yapmak zorunda değil.
Şahsen ayak yıkamanın sevgiyle bir bağı olduğunu düşünmüyorum. Yapan yapar elbette. Kimsenin özel hayatına karışamayız.. Ancak "Ben onu seviyorum, o yüzden ayağını bile yıkıyorum" mantığı bana sağlıklı bir düşünce gelmiyor. Sevgi göstergesi nazik olmaktır. Sahip çıkmaktır. Saygı duymaktır. Her zaman onun iyiliğini düşünmektir. Hayatında neyin eksikliğini duyuyorsa o boşluğu doldurabilmektir. Onun yüzünü güldürebilmektir. Ayak yıkamak ancak sevgi göstergesinin ayağa düşmüş halidir. BENCE.
Yasemin'e katılıyorum. Ayak yıkamak ayıp mı? Fantazi, masaj veya ihtiyaci durumlarda yıkanmasının bu kadar iğrenilesi hale getirilmesi çok tuhaf. Kendi kıçı kırık iğrenç fantaağğzilerine bakmadan ayak yıkamak iğrenç demeleri yok mu bir de!.. Ne yapacaklarını şaşırdılar.
Elim ayağım sağlam ve keyfe keder neden eşime ayağımı yıkatayim? İlla israr ederse buyursun yıkasın ayrı konu.. Hastalık, kaza bela gibi Allah korusun bir durum olursa bende yıkarım.. Çift oluyorsunuz, bir oluyorsunuz insan gocunmamali bunları yaparken..
Şu ayak yıkama muhabbeti kadın için onur kırıcı, küçük düşürücü olarak lanse ediliyor ya.
Sevdiğim için yıkarım, seviyorsa yıkayabilir.
Bunu konu edinen onur fukaraları, yaşam içinde her türlü halin gelişebileceğini bilmiyorlar mı? Eşimiz, sevgilimiz yatalak olsa pencereden atacağız mazallah.
Benim rahmetli dedem şeker hastasıydı ve ayak tırnaklarında sorun olurdu. Anneannem, kızları ve ben hangimiz musait olursak ayaklarını sıcak suyla yıkar tırnaklarını keserdik veya ilaçlarını sürerdik yaraları için. Adam o kadar cok utanır, mahçup olurdu ki! Şimdikiler bunu zevk icin yaptırıyor resmen.
Bunlar ayrılmıştı ne oldu yine mi birleştiler? Hani günlerce konuşuldu hatun yallah çekti, eleman yeme içmeden kesildi şimdi ayak fetişistliğine mi döndü konu?
Ulan arkadaş bunların ki birliktelik, halkın yaptığı K@ŞARLIK yazıklar olsun bunlara prim verenlere..
Hayır diyenler bana hiç samimi gelmiyor eşidir yıkar yıkamaz oradaki düşünce farklı erkeği yüceltmek veya kadını aşağılayıcı bir durum yok burda ama doğru bir davranış mı değil mecbur kalınmadıkça gereksiz bir şey gitsin bir zahmet ayaklarını da kendisi yıkasın onu yapamam bunu yapamam diyen kadınlar da bir zahmet evlenmesin hayat müşterektir..
sevgiyle aşkla ölmek doğru bir yaklaşım olmaz pekala yıkayabilir gayet normal bu ikisinin hayatı hayda olmaz bu ne saçmalık sözleri çok komik size saçma gelen bir şeyin bir başka kimse için özel eşsiz olduğunu unutmayın dolaysıyla ben de yıkarım sevgilimin ayaklarını bu benim hayatım benim seçimim ve benim kararlarım olacaktır bu farklı metotlara uydurup kendinizce başka yerlere çekersiniz oda ayrı bir mevzu şimdi.
İdo' da yıkar mıymış peki? Sevgililer eşler arasında hayat müşterektir. Elbette karşılıklı sevgi, saygı hayranlık varsa ayakta yıkanır. Bu gayet normal. Bu davranışı köleleştirmeden yapmak ya da yaptırmaktır önemli olan.
yıkarım sevgilim eğer sakat ya da özürlüyse. öbür türlü kendi yıkasın ben hiç duymadım elimi yıkar mısın diyen birini çünkü akli melikeleri yerinde olan bir insan kendisi yapabilir bunu
Bir kadın kendisi ancak bu kadar aşağılayabilir, bir erkek sevgilime ayaklarımı yıkatırım deseydi vay efendim kadına hakaret etti diye kıyameti koparırlardı...
Anaya babaya hizmet etmek ahireti kurtarır bunu unutma gerekirse ayaklarınıda yıkayacan gerekirse altınıda temizleyecen ne demişler CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR
En İyi Cevaplar