Ükemizde ve yurtdışında adını kitlelere duyurmuş birçok ünlü var. Ama çoğunun zorlama ünlü olduğu su götürmez bir gerçek. Şahsen Selena Gomez’in yüz güzelliğini gerçekten beğeniyorum ama izlediğim hiçbir canlı performans videosunda daha “hakkını verdi gerçekten” diyeceğim bir performansını göremedim. İzlemekten keyif aldığım ses analizi videoları çeken Emre Yücelen de kendisi hakkında hayranlarının ısrarı üzerine bir video çekmişti ve sesinin gerçekten yetersiz olduğunu dile getirmişti. Sizin yetersiz bulduğunuz, torpille bir yerlere gelmiş dediğiniz ünlüler var mı?
Sizce vasfı olmamasına rağmen çok tanınan ünlüler kimler?
Hangi birini sayalım ki. Türkiye'de o kadar çok vasıfsız ünlü var ki. Mesela ivana sert mesela emina jajavic mesela chole vb. Say say bitmez. Kendi ülkelerinde işe yaramayanlar bizim ülkemizde el üstünde tutulur. Kendi vatandaşını önemsemeyen halkımızı anlamak mümkün değil. Mesela futbolculara bak adamlar biliyor para var ün var kendi ülkelerinde takıma alınmayan futbolcu T. C. vatandaşı olup paraya paraya üne ün demiyor.
sosyal medyada ünlü olan pek çok kişi, youtuberlar özellikle, yemek programlarında, yarışma ve izdivaç programlarında tanınıp ünlü olmakla olmamak arasındaki tipler, rol yapamayan, güzel ya da yakışıklı olmaktan başka bir özelliği olmayan "sözde" dizi oyuncuları...
Malesef ülkemizde çok var ama sosyal medyada takipçisi de o biçim.. Yani hem şikayet hem hayranlık.. İçim çok rahat; Ne dizi ne şarkı bir izleme Vs. katkım yok.. Ben emeğimle, eğitimimle ne mücadele vereceğim, yakınından bile geçemeyeceğim maddiyatı o yaşayacak, bari katkım olmasın..
Selena Gomez'i örnek vermişsin Selena Gomez'in asıl mesleği şarkıcılık değil oyunculuk ama buna ek olarak şarkıcılık tasarımcılık yapıyor ayrıca küçük yaştan beri televizyonda Türkiye'de çoğu ünlünün vasfı yok zaten en başta bahar candan gibi tiplerin yurtdışında Kylie en başta geliyor
Vasfı olmayan ya soyunur bedeniyle işi götürmeye çalışır, sevgilisi varsa olaylı ayrılır, sevgilisi yoksa dikkatleri üzerine çekecek birini bulur, evliyse boşanır, bekarsa evlenir, kulüpten çıkarken sözde yakalanmamaya çalışır ama özellikle magazincilerin mesken tuttuğu yeri özellikle tercih eder ki tüh yaa yakalandık demek için vs.. Tek tek isim saymaya gerek yok aç magazin programlarını kimi görüyorsan cevap o isimlerdir
Youtube da ünlü olanlar zaten hemem ya şarkı yapıyor ya dj oluyor ya da film çekiyor ki hiç yetenekleri olmamasına rağmen tutuluyorlar. Bence onları öeşhur edenler daha vasıfsız oluyor
Lady Gaga yazmış biri :D :D Lady Gaga artık giyinişiyle, sesiyle İkon haline gelmiş kısaca bakarsak. Daha ne kadar vasfı olsun. Sesi sanatı giyinişi daha ne olsun?
Katılıyorum. Selena'nın sesi güzel evet ama performansları sıfır. (Ödevine not mu veriyorsun oğlum hahaa). Vee tabiki yaptıkları kliplerin bir b*ka benzemeyen yerli popçularımız. Parayı nerden koparırım derdi değilde, kendimizi nasıl daha iyi geliştiririz dertleri olsa keşke.
dizi ya da filmlerde itici ve iğrenç bulduğum bir çok isim.. rol yetenegi sifir kabiliyetsiz ruhsuz tipler. gerek yan rol ya da baş rol olmuş. bunlarin isimi merak edip google yazdigim zaman. kesin bir ünlünün kızı ya da oğlu olduğu ortaya çıkıyor.
Performansında sürekli detone olan bir sesin rahatlatıcı olması benim açımdan pekte önemli değil. Dünyaca ünlü bir şarkıcıda sesinin rahatlatıcılığını değil profesyonellik ararım ben bu yüzden onu şarkıcı olarak kabul etmiyorum. Konserlerinde arka vokali onunla aynı tonda şarkı söylüyor sesini örtmek adına. Ses analizlerini bizzat izledim. İyi bir oyuncu olarak geldiği yeri hak ediyor olabilir ama ses konusunda katılmıyorum ne yazık ki.
Güzelim zaten çoğu sanatçı canlı söylerken detone olabiliyor. Tamam selena biraz playbacklena ama düzgün detone olmadığı canlı performansları da var. Demek ki sesi güzel tınısı kulağa hoş geliyor ki senin de dediğin gibi '' Dünyaca Ünlü ''Profesyonellik konusuna gelirsek oralar Rihanna, Beyoncé, Adele gibi gerçek müziğin Kraliçelerine ait onu Selena da arama.
Selena Gomez'in asıl işi aktörlük, ek olarak şarkıcılık yapıyor. Ve kötü olan bir filmini de görmedim açıkçası, tam tersi ek olarak şarkıcılık yapması çok iyi bir yetenek tebrik etmeniz lâzım
Kaç tane filmi var ki sanki oynadığı roller aynı tip basit şeyler. Kimsenin aklına Disney harici biri filmi gelmez akılda yer edinmiş değil, Ne oyuncu olduğu ne şarkıcı olduğu belli.. Dünyaca ünlü olabilecek bir sese de sahip değil canlı olarak performans sergileyemiyor, hiçbir enstrüman çalamıyor. Bence senin tebrik etme sebebin kendisini karakter olarak seviyor olman onun dışında tam bir vasıfsız çünkü.
Emin misin? Bir külkedisi masalı ve Kayıp Şeylerin Klavuzu adında çok güzel gençlik tarzında filmleri var, bahar tatili ve behaving badly adında olgunlara hitap eden mükemmel iki filmi daha var mesela monte carlo , prenses koruma programı, Ramona and beezus adında her yaşa hitap edecek gayet başarılı filmleri var ve en en güzeli Getaway var (aksiyon filmi). Bunlar benim izlediklerim daha çok var. Bu yıl bir filmi daha çıkıyor o da zombi tarzında ve eminim diğerleri gibi hatta onlardan daha da fazla tutulacak bu filmi. Oyunculuk konusunda ondan başarılı birisi daha tanımam, gerçekten hakkında bilgin olmadığı konularda tartışmaya girmen saçma, biraz araştır
Ayrıca sesi o kadar huzur verici ki bana terapi gibi geliyor, o hem mükemmel bir şarkıcı hem de mükemmel bir oyuncu. Onu örnek alıyorum (fanı falan da değilim)
"Oyunculuk konusunda ondan başarılı birini tanımam" demendenn sonra yorum yapmıyorum zaten. Hakkında bilgim var merak etme, izledim. Oyunculuk anlamında başarı göremedim yıllar sonra unutulup gidecek, benim düşüncem. Sen de biraz objektif bakmaya çalış . Neyse ergenlikte olur böyle ünlü hayranlığı çok görmüyorum.
Akıl yaşta değil baştadır demişler, sen henüz akıl yaşını tamamlayamadığın için öyle söyledim. Ben senin gibi kalitesiz oyuncularla, filmlerle ilgilenmiyorum merak etme.
Gündemde kalmak ayrı bir vasıf aslında. Ne kadar televizyonda görüpte çıldırsak ta onların hepsi işinde vasfı olan insanlar. Gereklilik konusu tartışılır
Yetenekli olabilir ama benim eleştirdiğim bambaşka bir şey. Kendi yolundan yürümektense başkalarına hayranlık takipçilik yapan aptal insanlar her şeyi çok abartıyorlar. Yoksa yetenekli insanlar olabilir.
Kerimcan Durmaz, Danla Bilic, Enes Batur, Aleyna Tilki ve daha birçok Türk ünlü
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Selena Gomez bence de. Rol yeteneği desen yok, kıytırık disney dizisinden çıkıp Justin Bieber'ın ününü sömürerek şarkıcı, oyuncu vs. konumlara gelebilmiş vasıfsız.
Ruhi ve Özcan izlenme peşinde koşuyor saçma paylaşımlar yaparak bu milletin zekası ile gerçekten dalga geçiyorlar. Diğerleri için bir şey diyemeyecem ama bana bu ikisini yararlı insanlar diye tanıtma.
Şu yemek programları, evlilik programı gibi programlara katılıp sonra yok instagram da yok bilmem nerde rekora koşan tipler.. sokakta bile tanındıklarını söylüyorlar :)
Gülerken kahkaha atarkende gözden yaş gelir ki gülen emoji attım ama size göre şeymadan haz etmeyen herkes şeymayı kıskanıyor dünyada başka kadın yokmuş gibi
En İyi Cevaplar