Ünlü oyuncu Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde Burcu Sezginoğlu'na evlilik teklifi ederek nikah masasına oturacaklarını açıklamıştı. Nuri Alço ve Burcu SezginoğluAncak önceki gün açıklama yapan oyuncu Yağmur Avcı, "Nuri Alço'nun asıl sevgilisi benim" diyerek ortalığı karıştırdı. Yağmur Avcı ve Nuri AlçoNuri Alço, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yağmur Avcı'nın iddialarını yalanladı. İşte Nuri Alço'nun yaptığı açıklama; "Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır. Hayatımda 2 veya 3 kez gördüğüm ve film için görüştüğüm bir kişinin böyle haberlerle meşguliyetini doğru bulmuyorum. Burcu'yla ciddi güzel bir yoldayız ve mutluyuz. Kendisi, ailesi, işi her şeyiyle kalitesi ortadadır. Çıkarmak istediğiniz engeller, sorunlar karşısında sessiz kalmayı tercih ettik. Biz yolumuza mutluluğumuza devam ediyor. Saygılar"(Mynet)
bu adamla 1 kere yan yana gelmiştim. ciddi kalıplı ciddi uzun boyluydu. ben 184 boya sahipken yanında cılız ve kısa kalmıştım. neyse hayatına girenlerin %99 u parası ünü şöhreti için buna yaklaşıyor. kendisi de bunun farkında zaten. neyse hayatına aldığı 2 kadınında ben dürüst olduklarına asla inanmıyorum.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yeşilçam'ın kötü karakterlerine hayat veren Nuri Alço'nun, özel hayatında 2 kadın arasında kalması kaderin bir oyunu mudur?
En İyi Cevaplar