Magazin haberlerine göre, elinde kahvesiyle görüntülenen oyuncu, bir ara üzerinde taytı ve ayağında terlikleriyle yürüyen genç bir kadını gördü. Affleck'in, bakışları kadının üzerindeydi. Paparazziler o anları böyle yakaladı. Erkeklerden neden tayt giyen kadınlara karşı koyamıyorlar?
Ben Affleck böyle yakalandı! Erkeklerden neden tayt giyen kadınlara karşı koyamıyorlar?
adamın kadının kalçasına değil , tişörtünde yazanlara gözünün takıldığını düşünüyorum.. veya , ablacım öyle kaseye böyle tayt giyilir mi yahu dercesine baktığını.. gayet de sıradan ve pejmürde bir kadın zira baktığı kadın.. ben affleck yahu sözkonusu olan adam , elini sallasa ellisi.. adam aktör.. saçma bir haber bence..
Şekilsel bir bozuklukmu var veya hoşmu duruyor yoksa itici mi duruyor onu düşünmüştür belki? Çok göze hitap eden bir duruş yok ortada. İstanbula nükleer düşmüş gibi bir haber yaratmanın da manası nedir sorgulanır.
Aslında mantikli gelen iki neden daha var birisini @Sil-Baş-taN belirtmiş Diğeri de ikinci resime dikkat edin. Birbirlerine çok yakınlar. Hatta kızın koşma açısı Ben Affleck'in üzerine doğru. Karşıdan gelmiyorsa neden arkasını dönsün. Bu durumda kızın çarpmış olması ve arkasına bile bakmaması neden dönüp dik dik baktığını açıklar.
Bu adam Jennifer Lopez, Jennifer Garnier gibi son derece Seksi, güzel kadınlarla olmuş bir adam. Normal tipte birine niye ağzı acikk abazaa gibii baksınn. İstese en güzellerini kapısında dizer bence öylesine baktii.
Allah askina oyle dikkat ceken bir popoya tayt giyersen ben de bakarim. Bakiyorum da. Ama tabiki de bu sapiklik yapilabilecegi anlamina gelmez. Tabi bu bey biraz abartmis bakmayi.
Yorumları okudum da kadının g. tune sallayan var yok efendim bakılmasını istemiyorsanız giymesin diyen var birde g. tunden tahrik olanlar var arkadaşlar herkesin hayatına kimse karışamaz g. tu büyük diye tayt giymesinmi yahu bugün varız yarın yokuz iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batiralim insanların hayatlarına müdahale. Etmeden önce bir durup düşünelim benim söyleyeceklerim onun s. k. ndemi değil arkadaşlar değil
cok iyi oldu cok güzel iyi oldu tamam mı? simdi meselam türban olayını çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil giyinirim bu bayan su sekil giyinir su sekil giyinir ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü budur. ha basörtü kurban oldugum yaresul allahtan gelebilir ama lakinki öyle degil
Benim toplumumun ahlakını bozana karışırım. Özelinde ne yaparsan yap. Ama genele karışırım. Zaten gurbetçi bavulu gibi kıçını meydana çıkarmak kadar iğrenç birşey de yok benim için de...
Kucuk faln dusunmuyorum bicok erkegin bunu kadin yerine koymayacagini biliyorum. Demekki yoklukta bir abazasinki bu kadjni begendin. Yorumda zoruna gitti
Bakmaz iste. Sen kndin gbi erkklerle her erkegi ayni kefeye koyma. Bu kadina aç erkek bakar. Kadin yuzu gormemis abazalar bakar. Kadin bir et yigini hicbi cekicilik yok tutupta buna manken gbi kizlarla yatan yakisikli bir erkek bakmaz anladin
Anladım ben mevzuyu. Bak şöyle anlatayım; et yığını bir kadının heryerine bakar erkek, kaliteli bir erkek de bakar. Lâkin kaliteli ya da abaza bir erkeğin bakmayacagi tek kadın türü, senin gibi aşağılık o*rospulardir. Hadi hayırlı işler
Hahhahaha gercekleri duymak canini mi sıkti. Uzgunum ama gercek bu. Herkesi kndiniz gbi sanmayin. Siz o dabacanaya hallenen tiplersinz ondan size boyle geliyo o derce abazasaniz iste. Asil sana hayirli isler yokluktaki abaza
Ergenmi. Oglum sen su kadini cekici buldugunu soyleyen bakarm diyen bir tipsin. Hala konusabiliyosun bide burda. Git biyerlerde öl. ya da kndine bir delik bul. Nerden bulcaksan artk. Ama bn anladim siz su fotodaki kadinin bile vermeyecegi kadar tipsiz dusuk adamlarsnz
Ahahaha 😂 ince kadın olma çabalarının sonucunda kimse seni iplemeyince zoruna gidiyor dimi sende haklısın ben olsam benim de zoruma gider. Kadının vücudu tipi boyu posu önemli değildir. Bunu senin gibi sadece erkeğin tipine bakan kızlar anlayamaz. Hadi hayırlı işler 😁😁
Sevgilimi çok seviyorum ve bakarsam aldatmış gibi hissederim, sevgilim beni görmesede Allah görüyor, bide madem sevgilim var bakarsam çok çirkin olurum ve çirkinlerden nefret ederim.
En İyi Cevaplar