Yemin ederim bu beni öldürsün, boğsun hatta neyse anladınız bu ne biçim bir seksiliktir! Kız gittikçe güzelliğin bilmem bir yerine koyuyor! Fahriye Evcen miş, Afra Saraçoğluymuş yüzüne bakmam valla Aleyna Tilki'ye zaten osurmam bile ya bu nedir bu insanda hayvanız biz sende hayvansın bu ne? Acayip seksi bakışına 1 milyon feda olsun dişlere bak! Fantezilere sığmaz bu nedir ya? Ya ben bunun yanına gitsem utamcından bayılırım la zaten gidemem şu seksiliğe bak valla beni öldürsün katilim olsun yesin beni şikayetçi olmayacağım ahirette !! Üstüme çık kırbaçla beni !! Handemmm bu ne?
Kırbaçlasın beni de
Tokatlasın beni
Kelepçelesin beni
Ben bittim siz devam edin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
hande erçel tartışmasız en seksi dişidir
(Ben düştüm) Hande Erçel Dünya'nın en seksi ve güzel gülen kızı mı?
Abarttın. Hande Erçel bir dizi oyuncusu idi, o da sıradan bir yaz dizisi. Sonra trend oldu, karakteri oturmamış insanlar sevmeseler bile seviyor gibi davrandılar çünkü bu çok modaydı, sonuç, Hande Erçel'e tapan bir kitle. Bak, güzel kız tamam ama abartılacak bir yanı yok, siz abarttıkça biz tiksinmeye başladık, yapmayın. Aynısının biraz fazlası Mine Tugay. Ne abarttınız la kadını?
Çok güzel kız ama abartma dünyanın değil anca Türkiyenin olur. Bu gülüşü ölen Türkan Şoray a, Marilyn Monroe ya ne yapar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun neresi güzel normal ortalama güzellikte bir kızı süsle bakım yap bundan daha hos olur çirkin bir kız değil ama kesinlikle abarttığın kadar yok Britney Spears ın gençliği buna bin basar
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca dişlere bak demişsin o dış porselen dış tanesi 4 bin tl hangi kızın imkanı olsa yaptırıp o dişlere sahip olur
Bence umursama zira bir zaman sonra güzellikte kalmıyor. Çünkü bakarsan her yıl manken yarışmasında bir güzellik mankeli seçiliyor madem o kadar güzeller neden her yıl başkası seçiliyor.
@Kfbfjfbbdbf bu şimdi tartışılır zira örnek olarak her insan aynı fikir de olmaya bilir. Örneğin 5 kişi toplanıp fikirlerimizi söylesek herkes ayrı bir şey söyler.
@Dadaşreis söyle dim genele bir bakinca büyük gögüs veya büyük kalca cok önemlidir bir kadinin vucudunda ama ne büyük gögüse nede büyük bir kalcaya sahip onu gecelim ince bel de yok ondan bence tartismaya gerek bile yok
En İyi Cevaplar