Diziler & Filmler Sizce Türk dizilerinin en fettan kadını kim? Minel-Ask Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sizce Türk dizilerinin en fettan kadını kim?Hayırlı akşamlar efendiler ve hanimefendiler.😘❤️🤗😊 Aşk-ı Memnu dizisi ~ Firdevs Yöreoğlu (NEBAHAT ÇEHRE)😱 Yaprak Dökümü ~ Ferhunde (Deniz Çakır) 😱 Öyle Bir Geçer Zaman ~ CAROLİNE (WİLMA ELLES) Ufak Tefek Cinayetler ~ Merve Aksak ( Aslıhan Gürbüz) Bunlarda fettan ve kotumu be bende daha iyisi var hey gidi hey.🙄😊😋😋 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Türk dizilerinin en fettan kadını kim? Cevapla Dizi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
life_38 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 44% +1 yıl Bakıyorum da herkes biliyor "fettan" ne demek bir ben cahil kaldım. Aklıma Mustafa keserin Gözleri fettan güzel şarkısı geldi bir tek 😂deniz cakiri güzel buluyorum yalnız. fettan fettan🤔. whattt 😊 1 0 Yorumla
_король Takip Et Master Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl Firdevs Yöreoğlu 😂 yüzünü gördüğüm anda aha huzursuzluk çıkacak diyorum. 2 0 Yorumla
K_li1983 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 49% +1 yıl Şeyyy nerde? Fatmagülün yengesi... adını unuttum ya.. 😕Firdevs hanımın kurnazlığına kimse su dökemez ama:)) 2 0 Yorumla
Greenwich-london472 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl Yaprak Dökümü - FERHUNDE ( Deniz Çakır)Ufak Tefek Cinayetler - Merve Aksak 1 0 Yorumla
berg1717 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Aşk-ı Memnu dizisi ~ Firdevs Yöreoğlu (NEBAHAT ÇEHRE)😱 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 562 cevap paylaştı. Deniz cakir ekranlarin en kotu kadinlarinin arasinda ilk 3 e girer.. 1 0 Yorumla
MaçaKızı_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 +1 yıl Öyle Bir Geçer Zaman ~ CAROLİNE (WİLMA ELLES) 3 0 Yorumla
Seneşittirbendemek Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Tabii ki de Firdevs Sultan. Katya Katya, ha ha ha. 😄 1 0 Yorumla
arielmermaid Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk-ı Memnu dizisi ~ Firdevs Yöreoğlu (NEBAHAT ÇEHRE) 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk-ı Memnu dizisi ~ Firdevs Yöreoğlu (NEBAHAT ÇEHRE)😱 1 0 Yorumla
Bayankediciklin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Eğer bir o senin yengen yengen ciysen firdevs :) 2 0 Yorumla
gamzenur_oz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl O kadar kararsiz kaldim ko hepsi biebirinden kötü 1 0 Yorumla
Polisafyon Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Seda Sayan varken bunlar melek gibi kalır yahu. 1 0 Yorumla
Ready_Rookie Takip Et Master Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Öyle Bir Geçer Zaman ~ CAROLİNE (WİLMA ELLES) 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 631 cevap paylaştı. Deniz Çakır beğeniyorum ben 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ferhunde bence 1 0 Yorumla
Oğuzhan5807 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Yaprak Dökümü ~ Ferhunde (Deniz Çakır) 😍😍 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merve Aksak ♥️ 3 0 Yorumla
En İyi Cevaplar