1. Cansu Dere 2. Tuba Büyüküstün 3. Beren Saat 4. Fahriye Evcen 5. Selma Ergeç 6. Merve Boluğur 7. Hazal Kaya Sadece güzellik bakımından, yetenek ve çekicilik değil.
1. Cansu Dere
2. Tuba Büyüküstün
3. Beren Saat
4. Fahriye Evcen
5. Selma Ergeç
6. Merve Boluğur
7. Hazal Kaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk dizilerinin en güzel kadın oyuncusu kim bunlardan?
Cansu dere hariç herkesin estetikli hali. Cansuda oynama yok. Sempatiklik olarak beren saat. cansu dere orjinal güzel bence. Diğerleri baya yırtındı spordu vs di o hallere gelmek için yakın takipteydim. Özellikle merve spordu göğüs slikonuydu. Kaş dolgusu saç takması. Makyaj full hep
Cansu Dere'yi aşşırı beğeniyorum. Tanrıça olsa bu kadar olur. Fakat Beren Saat'in de çok duru bir güzelliği var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim görüşüm kesinlikle Beren saat Ben komple bakıyorum bu soruya yani hem fizik olarak hem de oyunculuk olarak tartıya koyacak olursak Beren saat çok iyi Özellikle de aşkı memnu'daki oyunculuğu çok çok iyi , bir de fatmagülun suçu ne
1
15 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sizin tercihiniz ne hangi oyuncu daha güzel geliyor? Benim kızkardeşim oyuncu olmak istedi ama annem ve babam izin vermedi Beren, cansu, Tuba, Fahriye hepsi büyük oyuncu
Daha yeni 17 yaşına girdi en azından 18 yaşını tamamlayıp üniversiteyi kazanmayı bekleyecek Biz Adıyaman'da yaşıyoruz kızkardeşim evden çıkıp ayrı yaşayamaz , evden kaçsa bile babamlar onu bulurlar maalesef
Nasıl bulurlar ki? Pes diyorum... Siz kız kardeşinize yardımcı olmalısınız bence abisi olarak, mümkünse kaçırın onu ne bileyim... Çok üzülüyorum böyle ailelerde yaşayan kızlar için :(
Kardeşim sen nerde yaşıyorsun ya? Türkiye'de töre denen saçmalık var ve bu töre yüzünden kaç kız kaç erkek öldürüldü haberin var mı? Özellikle de bizim bulunduğumuz doğu bölgesindeki zihniyet böyle maalesef ve buna engel olmayı çok istedim ama çoğunluk yobaz biraz daha eğitim ve zaman lazım bunu aşmamız için.
Abisi olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama nereye kaçacam çıkış yolum yok şu an için ve kardeşim daha reşit bile değil Param yok, işsizim Nereye kaçsak bizim aşiret bizi bulur
Nasıl bir vahşilik bu... Töre yüzünden öldürmek... Herhalde sadece Doğu bölgesinde oluyor. Para yoksa şu an için yapacak birşey yok gerçekten. Neden bulsunlar ki, taşınsanız onlara ne? Siz reşitsiniz, kardeşiniz de yakında reşit olacak. Özgür insanlarsınız. Sosyal güvenlik diye birşey yok mu o şehirde, onlar yardımcı olmalı, sizleri onlardan korumalı
Doğu bölgesinde yaygın evet , maalesef öyle töre bizim bölgeye hakim ve bunu ne devlet ne de sosyal güvenlik hala tam olarak engelleyemedi
Param yok ben öğrenciyim halen aileme bağımlıyım ama meslek sahibi olunca kardeşimi alıp yurt dışına gidecem çünkü ülke içinde bir şekilde bulurlar bizi
Sosyal güvenlik bir yere yardımcı oluyor zaten buradaki sosyal güvenlikteki görevliler bile çoğunlukla doğulu Durumu anlamanız için burda yaşamanız lazım...
Çok üzüldüm, sosyal güvenlik bile yardım etmiyorsa... Evet, en iyisi yurt dışına gidin... Gerçekten anlamıyorum sosyal bir devlette hala böyle aileler nasıl olur, töre yüzünden öldürenler... İstanbul'a kaçsanız nasıl bulurlar ki sizi? Onları gözünüzde büyütmüyor musunuz?
Ben daha çok üzülüyorum ama şu an için yapacağım pek bir şey yok çünkü babamın annemin ülkenin her yerinde eli ayağı var Hadi diyelim İstanbul'a kaçtık cebimde para yok ben Sakarya'da okul okuyorum , hangi para ile kardeşime bakacam? Ev masraflari vs... Yani elime meslek almadan kaçamam çünkü benim amacım yurt içi değil yurt dışı
Fahriye'nin yanına güzellik olarak kimse yaklaşamaz Türkiye'de. Çok büyüleyici doğal bir güzelliği var. Bir zamanlar estetik ameliyat oldu mu bilmiyorum ama olduysa da çok başarılı bir operasyon geçirmiş.
Fahriye diyenler kör heralde. Kadın estetik küpü. Güzel ama yeterince değil. Tuba bile ona bin basar. Tubayı secenleri anlarım da benim fikrim cansu dere o soğuk duruşu mesafeli bakışı bile ayrı bir güzellik çekicilik katıyor kadına.
En İyi Cevaplar