Western meraklıları cevaplarsa iyi olur.
Yul BRYNNER
John WAYNE
Henry FONDA
Randolph SCOTT
Charless BRONSON
Clint EASTWOOD
Lee Van CLEEF
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu şahısları bilmem de. Mustafa Kemal Atatürk’ten başka Yakışıkşı , Karizmatik insan tanımadım.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tabii ki yakışıklı ve karizmatik ancak yanlış bilmiyorsam western oyuncusu değil; soru "Size göre en başarılı, en karizmatik western oyuncusu aşağıdakilerden hangisidir?". Hani westernle alakalı bir soru. Bu türün meraklılarına sorulmuş bir soru. Ama tarihe yön vermiş siyasetçi/asker/devlet adamları içinde en yakışıklısı en karizmatiği kim şeklinde bir sorunun cevabı hiç şüphesiz Atatürk'tür.
Soruyu okumadım.
Randolph SCOTT ve John WAYNE tartışmasız en başta olurlar lamı cımı yok.
Western izliyen birisi var yorumlarda harbiden gerisi random
@KapitalistAdam Kaldi ki her iki yıldızında izlemediğim filmi yok.. Randolph Scottun tek western olmayan filmi var Çin ufukları diye.. Jhon Waynenin dört filmi var...
Senin devrinden kim kaldı be abi artık sinemaya giden yok acıyorum bu gerizekalılara zaten biraz daha yaşlılarıda erturuğul izleyip kılıç falan salıyor keşke senin gibi insanlar daha bol olsa bu dünyada
@KapitalistAdam Yapacak bir şey yok sosyal medya ve ailelerde ki vurdum duymazlık bu sonuca getirdi..
John Wayne <3 Şarkısı bile var. :)
Lee Van cleef
Cevap
8Cevap
Eski defteri açtım. Fırsat buldukça kaçırmam liste harika seçim yapmak zor. Beğendiğim oyunculardan biride bu ama ismini hatırlamıyorum
unuttuk bu filmleri ya, başarı dersen hepsi başarılı sayılır ama içlerinden karizma çıkartamadım resimlerine bakınca...
Ler Van clif der gecerim
Clint ve John abiler
Clint ve Henry tabiki
Clint Eastwood :) Mr. Marshall
Takip etmediğim bir konu fikrim yok
zaten "western meraklıları cevaplasın" diye belirtmiştim ama yine de teşekkür. ben mesela ilgi alanıma girmeyen sorulara cevap vermiyorum.
clint iyidir
clint !!
Clint tabiiki
Clint Eastwood
Clint tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar