Bence Lee Van Cleef. Sizce?
Lee Van CLEEF
Eli WALLACHE
Clint EASTWOOD
John WAYNE
Charles BRONSON
Randolph SCOTT
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onu bunu bilmem en iyi cowboy oyuncusu John WAYNE dir.. ondan sonra da Randolph SCOTT gelir..
Ne demek Mehcap abi. saygılar.
Clint reisin tutunu yeter. www.google.com.tr/search
Cevap
9Cevap
Hiç sevmem bu tarz cfilm. Fakat the good the bad the ugly efsaneler efsanesidir
john wayne demekçin geldim listede varmış
Onu yazmassam beni vururlar kesin.
hiç olmazsa biriniz de charles bronson deseydiniz bari, adam litvanya tatarı, yani Türk. Hem beyaz bizon filminde çok iyiydi.
Lee Van CLEEF
Bence de. İyi Kötü Çirkinde oynadığı role en yakışan o. Hele o Tuko'yu dövdürttüğü sahne. Gelsene Tuko. Açmısın ye. Demesi, ağırdan ağırdan konuşması. Gülümseyince ortalığın karışması. Zaten gülmez. Gülünce ortalık karışır. Kötüyü oynamak iyiyi oynamaktan her zaman zordur. İnandırıcı olacaksın.
redkid
Bence Joe Dalton
avarel reis
Redkid'in müziği harikaydı be, https://www.youtube.com/watch?v=LsGq2Ts7Zm0
gözümde canlanır koskoca çocukluğum sözleri hala aklımda
Clint abimiz varken :))
başka kime ne hacet
Clint Amcamın çok farklı duruşu var bee
Listede Yull Bryner da olmalıydı
Onu çok severdim de, dünyanın ucundaki fener filminde çok iğrenç bir adamı oynuyordu. O rolünden sonra soğudum.
ama the magnificent seven da efsane oynuyor :)
Tüm filmleri efsane tabii ki de, "Dünyanın Ucundaki Fener Filminde" Kirk DOUGLAS'ın küçük maymununu öldürtmeyecekti. Kötüden ziyade iğrenç bir karakteri canlandırıyordu. Kötü karakterleri severim aslında ama, bununki iğrenç bir karakterdi. Ayrıca listeyi düzenlerken aklıma gelmedi, işin doğrusu, gelseydi, onu da yazardım. hem çok var, Kirk DOUGLAS'da var. Bill MACMURRAY de var. Liste yüzü bulur. Ama Yull BRYNER de keşke aklıma gelseydi.
neyse ama 1 numara Clint dir yaa :)
clint abi candir
Clint EASTWOOD'u ben de çok severim. Yalnız, hep iyi rollerde oynamıştır. Kötü rolü bildiğim kadarıyla hiç yok. Oysa Lee Van Cleef hem iyi rolleri (birkaç dolar için, albay montgomery) hem de kötü rolleri başarıyla canlandırmıştır (iyi kötü çirkin, melek göz). Kötü rolü oynamak zordur. Lee van cleefin oyunculuk kariyeri daha eskidir. Gülmesi bakması bile karşıdakini korkutur. Zaten filmlerinde gülmez, gülünce de ortalık karışır. Tabii benim düşüncem. Kimse onu seçmemiş yav.
Eastwood dedim
tanimam
izlemiyorum
hepsi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar